A jedna hádanka. Které to patří.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
gogo123 píše: Ale vzhledem k objektivitě, kterou se snažím vnést na tyto stránky musím oznámit, že Richard1 zasponzoroval akci Ježíšek a snížil plošně cenu služeb u většiny jeho dívek na Kotlářské i Palackého.
gogo123 píše: A jedna hádanka. Které to patří.![]()
![]()
To přirození je fakt luxusní.
![]()
vulcan píše:gogo123 píše: A jedna hádanka. Které to patří.![]()
![]()
![]()
Já si dovolím tipovat:
že by Richardovi ?![]()
gogo123 píše:Tak pánové, tuto informaci jsem chtěl si nechat pro sebe. Ale vzhledem k objektivitě, kterou se snažím vnést na tyto stránky musím oznámit, že Richard1 zasponzoroval akci Ježíšek a snížil plošně cenu služeb u většiny jeho dívek na Kotlářské i Palackého. Je to od něho velmi pozorné. Já za sebe nelením a určitě vyzkouším svoje staré známé...
A jedna hádanka. Které to patří.![]()
![]()
![]()
gogo123 píše:Tak pánové, tuto informaci jsem chtěl si nechat pro sebe. Ale vzhledem k objektivitě, kterou se snažím vnést na tyto stránky musím oznámit, že Richard1 zasponzoroval akci Ježíšek a snížil plošně cenu služeb u většiny jeho dívek na Kotlářské i Palackého. Je to od něho velmi pozorné. Já za sebe nelením a určitě vyzkouším svoje staré známé...
![]()
![]()
Richard1 píše:Kdo uhádne má u mě hodinku zdarma,u dívky dle vlastního výběru...![]()
![]()
Richard1 píše:gogo123 píše:Tak pánové, tuto informaci jsem chtěl si nechat pro sebe. Ale vzhledem k objektivitě, kterou se snažím vnést na tyto stránky musím oznámit, že Richard1 zasponzoroval akci Ježíšek a snížil plošně cenu služeb u většiny jeho dívek na Kotlářské i Palackého. Je to od něho velmi pozorné. Já za sebe nelením a určitě vyzkouším svoje staré známé...
![]()
![]()
Kdo uhádne má u mě hodinku zdarma,u dívky dle vlastního výběru...![]()
![]()
brain999 píše:Pánové to je pipka Báry![]()
matrix píše:brain999 píše:Pánové to je pipka Báry![]()
![]()
Kde najdu tu Báru
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: lucinos a 6 návštevníků