Hledat  

Výzva k bojkotu ceny 1300/h (a vyšší) ;-)

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Výzva k bojkotu ceny 1300/h (a vyšší) ;-)

Příspěvekod Praseslav » pát 13. dub 2012, 0:21

Tak nám ceny v Brně klesají. Nedělám si iluze, že to je kvůli těmhle vláknům, ale přesto cítím potřebu přitvrdit! ;-) Možná se v Brně časem dostaneme na nějaké „normální“ ceny. Možná až víc lidí pochopí, že z vysokých cen mají radost akorát pasáci. Je velký omyl myslet si, že pasáci se dělí na dobrý a špatný. Ve skutečnosti jsou to všechno vyžírkové, který se pasou na penězích, který holkám dáváme.
Praseslav

Re: Výzva k bojkotu ceny 1300/h (a vyšší) ;-)

Příspěvekod gogo123 » pát 13. dub 2012, 8:16

Praseslav píše:Tak nám ceny v Brně klesají. Nedělám si iluze, že to je kvůli těmhle vláknům, ale přesto cítím potřebu přitvrdit! ;-) Možná se v Brně časem dostaneme na nějaké „normální“ ceny. Možná až víc lidí pochopí, že z vysokých cen mají radost akorát pasáci. Je velký omyl myslet si, že pasáci se dělí na dobrý a špatný. Ve skutečnosti jsou to všechno vyžírkové, který se pasou na penězích, který holkám dáváme.

Určitě tě podpořím a doufám, že se další přidají, je to v našem zájmu. Ale má to několik rovin ....jsou ženský za 500 na hodinu a nikdy za něma nepůjdu a jsou za 1400 a klidně opakovaně, naštěstí takové v Brně jsou pouze 2. SOHO o rozloze 350m2 asi má náklady jiné než Catch.
Pasáky beru jako realitu....mám zkušenosti a už jsem to tady psal, že holky si vládnout neumí....časem se rozhádají, ceny obvykle mají pitomé, časem se pokazí .....
Je fakt, že kdybychom neměly pasáky máme to levnější tak o 200 Kč na hodinku.... a to už by bylo zajímavý, ale tam kde nemají pasáka chlapa, je cena obvykle vyšší a i služby stojí za hovno.
Možná jsem něco v Brně přehlédl, určitě se nechám poučit o opaku....

A věř mi, že holky koketují s myšlenkou se udělat na sebe ale ve většině případů zjistí, že na to nemají ...
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » pát 13. dub 2012, 9:11

Jednoduché uvažování, které holky bez pasáka praktikují je přesně jak píšeš: 300 jde do něho, tak se udělám sama pro sebe a 300 si nechám...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod vulcan » pon 16. dub 2012, 15:18

gogo123 píše:
... naštěstí takové v Brně jsou pouze 2. SOHO o rozloze 350m2 asi má náklady jiné než Catch
Pasáky beru jako realitu....mám zkušenosti a už jsem to tady psal, že holky si vládnout neumí....časem se rozhádají, ceny obvykle mají pitomé, časem se pokazí .....
Je fakt, že kdybychom neměly pasáky máme to levnější tak o 200 Kč na hodinku.... a to už by bylo zajímavý, ale tam kde nemají pasáka chlapa, je cena obvykle vyšší a i služby stojí za hovno.
Možná jsem něco v Brně přehlédl, určitě se nechám poučit o opaku....
A věř mi, že holky koketují s myšlenkou se udělat na sebe ale ve většině případů zjistí, že na to nemají ...

Myslím, že se nedá dávat vše do jednoho pytle, nejsou stejné priváty.
Skupina 2-4 dívek se může domluvit docela snadno a není třeba kdovíjakého managerského umu. Pro příklad, dříve tak fungovala Strnadova (3-4 studentky) a fungují tak některé soliterky nebo dvojičky, možná jen nejsou tolik vidět.
Pokud má majitel třeba více bytů, tak je třeba více věcí zařizovat. Ale záleží spíše na jeho schopnostech než jestli je to chlap nebo ženská.
Pasákovi se odevzdává obvykle víc než 200-300, třeba někde je to 50 :50 při ceně 1300..
a pokud se dívky osamostatní, tak zlevní jen částečně. Je iluzorní, že by byla cena najednou 650 . :D

Ale pravdu má gogo123 v tom, že některé dívky nejsou schopny nějaké systematické činnosti, hodně mění působiště a pro ty nějaká samostatná činnost je scifi.

Akorát mně uniknul privát Catch ( nebo to má být jinotaj ?, něco se tam dá chytnou ?) .. já myslel , že jsou to Kočky.. :D
vulcan

Příspěvekod gogo123 » pon 16. dub 2012, 16:21

vulcan píše:Myslím, že se nedá dávat vše do jednoho pytle, nejsou stejné priváty.
Skupina 2-4 dívek se může domluvit docela snadno a není třeba kdovíjakého managerského umu. Pro příklad, dříve tak fungovala Strnadova (3-4 studentky) a fungují tak některé soliterky nebo dvojičky, možná jen nejsou tolik vidět.
Pokud má majitel třeba více bytů, tak je třeba více věcí zařizovat. Ale záleží spíše na jeho schopnostech než jestli je to chlap nebo ženská.
Pasákovi se odevzdává obvykle víc než 200-300, třeba někde je to 50 :50 při ceně 1300..
a pokud se dívky osamostatní, tak zlevní jen částečně. Je iluzorní, že by byla cena najednou 650 . :D

Ale pravdu má gogo123 v tom, že některé dívky nejsou schopny nějaké systematické činnosti, hodně mění působiště a pro ty nějaká samostatná činnost je scifi.

Akorát mně uniknul privát Catch ( nebo to má být jinotaj ?, něco se tam dá chytnou ?) .. já myslel , že jsou to Kočky.. :D

Nehledej v tom žádnej jinotaj ale překlep. :shock:
Máš samozřejmě pravdu .... ale skutečnost je ta, že těm holkám to tak vyhovuje, o nic se nestarají a výdělky 50 a více tisíc. A to si jdou ještě pro sociální dávky .....
Ty chytřejší si naspoří, investují ....bohužel většina to utratí ten den ve Vaňkovce. :?
Ale buďme optimisté, EU dávám 2 roky ..potom bude boj o každou korunu. A budeme si říkat, jak někdo mohl vypláznout za babu 1500. Potom doufám, že nám zůstanou alespoň pěkné vzpomínky 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 16. dub 2012, 18:20

Už se tesim az tady za par tydnu najdu titulek "Vyzva k bojkotu ceny 1000 a vyse" :D

Panove, zase zustante nohama na zemi, nevim co si predstavujete, jakoze treba hodina za 500 a pulhodina 300? :D Ja z toho poplatim inzeraty a najem a zbyde mi nic? To zacnem chodit aspon za ty stravenky jak nam obcas nekteri vyvolavaji, to uz se nam vyplati aj vic :D

Ze byl bojkot za 1500, oukej, beru, samozrejme pro me je lepsi chodit za 1500 protoze z toho mam vic, ale kdyz to nejde, tak tech 1200, proc ne.
Ale co je zas tohle :D nechcete treba chodit zadarmo nebo tak? :D
Kiora

Příspěvekod sexprivat » stř 18. dub 2012, 10:47

Cenu urcuje Trh.Pokud budete cchodit za tyto penize tak je videt ze to nevadi. Az nebudete ochotni davat 1500 tak sluzby slevni.Je to holka od holky nektera si to zaslouzi jina ne.Je potreba dobre vybirat a podporovat ty co za to stoji. Cats
sexprivat

Příspěvekod Praseslav » čtv 19. dub 2012, 16:39

Praseslav doporučuje:
Andrea 721 149 742 privát Bella
- kvalita za rozumnou cenu (1200 /h) ;-)
Nebo se něco změnilo Kioro? :wink:
Praseslav

Příspěvekod gogo123 » čtv 19. dub 2012, 20:36

Praseslav píše:Praseslav doporučuje:
Andrea 721 149 742 privát Bella
- kvalita za rozumnou cenu (1200 /h) ;-)
Nebo se něco změnilo Kioro? :wink:

Kiora bojuje sama se sebou a vůbec se ji nedivím, dospěla v ženu ...u ní platí Shakespearovský citát " Být či nebýt"
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 23. dub 2012, 2:04

Bezte do prcic s bojem sama se sebou :D myslim ze si ani jedna strana nema vubec co vycitat co se tyce tematu "co dela a proc to dela/proc tam chodi" a jak s tim pak bojuje 8)

jako rekneme si narovinu,tem, co chodi kazdy den nebo obden se to prodrazi vzdycky ze :lol:

tak pokud mate potrebu navstevovat devcata v takto vysoke frekvenci, tak proste zacnete setrit...ja si taky nemuzu kazdy den dovolit treba nove boty...a muzu se s prodavackou hadat proc za to chce tolik penez kdyz skutecna cena je mnohem nizsi :lol:

ja osobne si myslim ze do tech 1300 je to adekvatni...a trh je trh...do jiste miry se muze prizpusobit poptavce, ale jen hlupak by prodaval hluboko pod cenou kvuli skrblikum...

ja nevim co byste jeste chteli, panove :) pokud na to nemate, tak se uskromnete a kaslete na bojkoty...to si nechte az nebude na chleba :D
Kiora

Příspěvekod gogo123 » pon 23. dub 2012, 10:22

Kiora píše:jako rekneme si narovinu,tem, co chodi kazdy den nebo obden se to prodrazi vzdycky ze :lol:

Pánové,
Andrea má pravdu, leze to do peněz. Teď je to móda ...šetřit, škrtat ...takže půjdu po vzoru Kalouska, začnu škrtat a začnu u Andrei, už teď mám dobrý pocit z ušetřených peněz. Doufám, že mne budete následovat. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 23. dub 2012, 12:08

No kdo musel skrtat jsme byly hlavne my :)

Taky bych si prala aby bylo vsecko za korunu, ale vsichni vime ze to nejde. Ze jsou veci ktere si muzu dovolit a pak jsou ty na ktere nestaci ani MasterCard :lol:

Nejde zlevnovat donekonecna, nekde ta hranice je. A bud na to mam nebo ne, nevim co resite :))
Zrovna tech 1300 mi jako nejaka horentni suma nepripada :wink:

A to já sama mám ještě o stovku míň :D
Kiora

Příspěvekod xavian007 » pon 23. dub 2012, 14:07

Kiora píše:No kdo musel skrtat jsme byly hlavne my :)
A to já sama mám ještě o stovku míň :D

Já ji vyškrtl dávno se seznamu. Neschopná ženská kohokoli uspokojit. A ještě tady vypisuje blbosti. :!:
xavian007

Příspěvekod n1501 » pon 23. dub 2012, 15:26

xavian007 píše: Já ji vyškrtl dávno se seznamu. Neschopná ženská kohokoli uspokojit. A ještě tady vypisuje blbosti.

Jo, nic ve zlém, Kiora tady vypisuje blbosti. Nepochopila nebo nechce pochopit, jaká je současná situace.
NIkdo tě nenutí, abys dělala společnici, klidně se nechej zaměstnat, třeba Tě někde vezmou. Ale pravděpodobně vyděláš o dost méně než jako společnice, i kdyby jsi třeba šla s cenou na 1000 za hodinu.
I kdybys měla jen 2-3 zákazníky denně, tak po odečtení nákladů máš furt minimálně 2x víc než v běžném zaměstnání.
Taková je zkrátka realita. :evil:
Kiora píše: Taky bych si prala aby bylo vsecko za korunu, ale vsichni vime ze to nejde. Ze jsou veci ktere si muzu dovolit a pak jsou ty na ktere nestaci ani MasterCard :lol:

Kiora, tady nejde o Tvoje přání, ale o poptávku. Lidem v průměru nyní zbývá méně peněz, stejně tak většině norníků.
Společnic je stále víc, je víc i amatérek, co si přivydělávají, a taky více žen nemá zaměstnání, a tak se logicky snižují ceny.
I tak si většinou holky vydělají o dost víc než v běžném zaměstnání, tak nemám strach, že by nebylo kam zajít.
Jsou místa v naší republice, kde chlapi bojkotují i ceny 1000 za hodinu a holky jsou rády i za nižší ceny.
n1501

Příspěvekod n1501 » pon 23. dub 2012, 15:31

Kiora píše: .. jen hlupak by prodaval hluboko pod cenou kvuli skrblikum...
ja nevim co byste jeste chteli, panove :) pokud na to nemate, tak se uskromnete a kaslete na bojkoty...to si nechte az nebude na chleba :D

Kiora, spíše jen hlupák by chodil za vyšší ceny .. a bojkot je naprosto v pořádku.
Pokud nazýváš norníky, Tvé možné zákazníky skrblíky, tak to je ukazuje Tvůj přístup. Vůbec se Ti divím, že tady vypisuješ, odrazuješ další a další možné klienty. :shock:
n1501

Další

Zpět na Diskuse na téma