Hledat  

Výzva k bojkotu ceny 1300/h (a vyšší) ;-)

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Výzva k bojkotu ceny 1300/h (a vyšší) ;-)

Příspěvekod Kiora » čtv 26. dub 2012, 14:59

Hele nikomu nekazim povest...hadam se tu s vama sama za sebe a ne za privat, pokud jste si nevsimli :wink:

jen rikam co si myslim, coz mnoho z vas nedokaze stravit :D no jo, holky co jsou na privatech holt chteji po panech penize za to, ze se od nich nechaji pichat, neslychano :!: :lol:

Normalni lidi bud dojdou nebo nedojdou a konec, ale skupinka vas tady furt bude resit kazdou korunu, ze proc bych to nejake holce mel dat...
kdyz nechcete, tak nedavejte :) Tech 1500 chapu ze je uz asi moc, ale myslim ze do tech 1300 to da vetsina a dokonce bez reci :) Nevim jake ceny si predstavujete.

Asi tady ze sebe vazne delam blbce, ale to je tim ze si furt myslim jak spasim svet :)
Ja se hadat nechci, nechci ani nikoho urazet, ale nikdo tady neni schopny normalni diskuze...neco napisu a hned jsem kravka, hlupacka a nevim co vsecko...kdyz dojdou argumenty, prichazeji nadavky...na to nejsem zvedava...
Kdo me aspon trochu "zna" tak vi ze nejsem zadna hlupacka ani megera...jen jsem proste drzka :D to je vse...

Jinak, asi to tu bereme vsichni prilis vazne, ja si chtela pokecat tak trochu i ve srande, ale vy se hned vsichni rozcilujete :) Zivot je kratky, venku je krasne, a my se tu budem dohadovat...trochu nadhled né :wink:

Skoda no, tak treba zas jindy, v jinem vlakne ("bojkot ceny 1000 a vice" :?: :D )
Kiora

Příspěvekod gogo123 » čtv 26. dub 2012, 15:52

Kiora píše:
..... ja si chtela pokecat tak trochu i ve srande, ale vy se hned vsichni rozcilujete :) Zivot je kratky, venku je krasne, a my se tu budem dohadovat...trochu nadhled né :wink:

Skoda no, tak treba zas jindy, v jinem vlakne ("bojkot ceny 1000 a vice" :?: :D )

Však to bereme ze srandy, náhodou od doby kdy je banánovanej Chatman je tady po delší době prdel :lol: :lol: Třeba se dozvědět, že běžný plat je 400 Kč/za h a na privátech se správně mají dávat dýška :lol:
Naposledy upravil gogo123 dne čtv 10. kvě 2012, 16:42, celkově upraveno 1
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » čtv 26. dub 2012, 17:52

tak 400 na hodinu nemaji vsichni taky musi neco umet a budes se divit i ja neco umim :D delala jsem v jazykove skole, tam jsou takove sazby normalni, tak 300-400 za hodinu, ale neda se ucit treba 8 hodin kazdy den :)

a s tema dyskama jsem to snad vysvetlila ne :D bud dej bez kecu anebo nedavej vubec, ale nemavej prosim prede mnou se trema stovkama aby sis je dal zas zpatky do kapsy :D
Kiora

Příspěvekod gogo123 » čtv 26. dub 2012, 18:48

Kiora píše:Asi tady ze sebe vazne delam blbce, ale to je tim ze si furt myslim jak spasim svet :)
Ja se hadat nechci, nechci ani nikoho urazet, ale nikdo tady neni schopny normalni diskuze.
.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nor » čtv 26. dub 2012, 21:55

Kazdy by chtel mit vetsi vyplatu, nez momentalne ma, tak nechapu ze se Kiore divite. Ona je proste z druhe strany barikady. Ja se ji teda vubec nedivim, ze by se ji libilo o par stovek za hodinu vic, je to naprosto prirozene a velice rozumne chovani. :wink:
nor

Příspěvekod nemesis000 » pát 27. dub 2012, 0:36

nor píše:Kazdy by chtel mit vetsi vyplatu, nez momentalne ma, tak nechapu ze se Kiore divite. Ona je proste z druhe strany barikady. Ja se ji teda vubec nedivim, ze by se ji libilo o par stovek za hodinu vic, je to naprosto prirozene a velice rozumne chovani. :wink:

Rozumné chování , noru, :D by bylo , kdyby ta dotyčná dívka pochopila, že dnes se snižuje koupěschopnost skoro každému , a nejspíš to ještě bude horší. :evil: .. bohužel ekonomická realita.

Vůbec není podstatné, co by kdo chtěl. :shock: Jistě, každý by chtěl víc a víc. Ale právě jen rozumný člověk pochopí, že v této době méně znamená víc... přežijí je ti, co to pochopí.

Mimochodem je velký omyl, že by byla Kiora na druhé straně barikády. Naopak, pokud by byla chytrá, tak by se snažila co nejvíc přizpůsobit situaci a nepsala některé... hlouposti jako třeba
Kiora píše:Hele nikomu nekazim povest...hadam se tu s vama sama za sebe a ne za privat, pokud jste si nevsiml.... tady ze sebe vazne delam blbce, ale to je tim ze si furt myslim jak spasim svet... ... ja si chtela pokecat tak trochu i ve srande.... ..,ale zato nikdo kadernici v tom salone neohmatava

je ta Kiora už plnoletá nebo je ještě puberťačka ?.
nemesis000

Příspěvekod gogo123 » sob 28. dub 2012, 11:27

nor píše:Kazdy by chtel mit vetsi vyplatu, nez momentalne ma, tak nechapu ze se Kiore divite. Ona je proste z druhe strany barikady. Ja se ji teda vubec nedivim, ze by se ji libilo o par stovek za hodinu vic, je to naprosto prirozene a velice rozumne chovani. :wink:

Ano je to přirozené chtít více ...... ale nemohu to presentovat na fóru norníků, kteří mají úplně jiné priority a hlavně to čtou její klienti. 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod barbar » sob 28. dub 2012, 21:04

gogo123 píše:Ano je to přirozené chtít více ...... ale nemohu to presentovat na fóru norníků, kteří mají úplně jiné priority a hlavně to čtou její klienti. 8)

Její klienti ???
barbar

Příspěvekod nokid » pát 4. kvě 2012, 14:36

No mně spíš vadí to, že starší ťapiny už si nárokují stejnou taxu jako mladé... Osobně dávám 1.300 jen do 30 let, do 35 to vidím na 1.200 a starší tak 700-1.000. Tečka.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod vulcan » pát 4. kvě 2012, 14:47

nokid píše:No mně spíš vadí to, že starší ťapiny už si nárokují stejnou taxu jako mladé... Osobně dávám 1.300 jen do 30 let, do 35 to vidím na 1.200 a starší tak 700-1.000. Tečka.

nokid,
a ten věk bereš podle letokruhů, nebo podle toho , co si napíšou v inzerci...
... nebo po nich chceš občanku ? :D
vulcan

Příspěvekod nokid » pát 4. kvě 2012, 15:52

Podle toho, co napíšou v inzerci. Pokud by se na místě zjistilo, že je hrubý rozpor mezi anoncovaným a reálem, bez řečí - Otočka to jistí! - pokud je něco fake, bude fake i to ostatní. Spokojen?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod vulcan » pát 4. kvě 2012, 17:20

nokid píše:Podle toho, co napíšou v inzerci. Pokud by se na místě zjistilo, že je hrubý rozpor mezi anoncovaným a reálem, bez řečí - Otočka to jistí! - pokud je něco fake, bude fake i to ostatní. Spokojen?

:D Jasně, nokid, říkáš to dobře..
hrubý rozpor se musí potírat :mrgreen:
vulcan

Příspěvekod gogo123 » pon 7. kvě 2012, 15:49

nokid píše:No mně spíš vadí to, že starší ťapiny už si nárokují stejnou taxu jako mladé... Osobně dávám 1.300 jen do 30 let, do 35 to vidím na 1.200 a starší tak 700-1.000. Tečka.

Je fakt, že taková nabídka důchodkyň jako je v Brně není nikde v republice......Je otázka jakou mají klientelu :? a kdo komu platí. :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod pjotr » ned 20. kvě 2012, 20:20

Kiora píše:...ja osobne si myslim ze do tech 1300 je to adekvatni...a trh je trh...do jiste miry se muze prizpusobit poptavce, ale jen hlupak by prodaval hluboko pod cenou kvuli skrblikum...

ja nevim co byste jeste chteli, panove :) pokud na to nemate, tak se uskromnete a kaslete na bojkoty...to si nechte az nebude na chleba :D

Když už se oháníš fungováním trhu (o kterém pravděpodobně moc nevíš), uvědom si, že ti, které nazýváš skrblíky, tvoří poptávku. Každý spotřebitel se rozhoduje podle ceny, pokud mu konkurence nabídne srovnatelnou službu za menší peníz. Ve zdravě fungujícím trhu by se cena neměla přizpůsobovat poptávce do jisté míry, jak píšeš, ale zcela. Když potenciální zákazníky vyzýváš k uskromnění se, podřezáváš si větev.
Snad se jednou dočkáme dne, kdy konkurence stlačí všechny ceny na rozumnou úroveň.

P.S.: cena 1200 za hodinu je podle mě v pořádku, což je tuším i tvůj případ. Jenom reaguju na bláboly o trhu... jsem prostě rýpal, tak se s chutí pusťte do kamenování :)
pjotr

Příspěvekod Asanami » pon 21. kvě 2012, 2:28

pjotr píše:
Kiora píše:... jen hlupak by prodaval hluboko pod cenou kvuli skrblikum...
ja nevim co byste jeste chteli, panove :) pokud na to nemate, tak se uskromnete a kaslete na bojkoty...

.. uvědom si, že ti, které nazýváš skrblíky, tvoří poptávku. ... Když potenciální zákazníky vyzýváš k uskromnění se, podřezáváš si větev.
P.S.: cena 1200 za hodinu je podle mě v pořádku, což je tuším i tvůj případ. Jenom reaguju na bláboly o trhu... jsem prostě rýpal, tak se s chutí pusťte do kamenování :)

pjotr, vůbec nejsi rejpal, dá se s Tebou zcela souhlasit. Jsou to od Kiory bláboly o trhu, účelové.
Je fakt dost ironie, že Kiora nazývá skrblíky ty, co jí třeba dávají 1200, je vidět, že nemá ponětí o hodnotě peněz a neškodilo by jí, aby si zkusila normální průměrnou práci, legální, za obvyklých platových podmínek.
Je vidět, že řada ťapin by chtěla pohodlíčko, jen občas někomu podržet a mít se jako ve vatě. Jistě, je taky řada svlečen, co si váží třeba zákazníků, i třeba za 1000/h a nepíšou sem takové kraviny.
Asanami

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma