V prvním patře cimry s dívkami, vesměs české dívky, hojně původem z Showparku. Tady si libovaly, že mají v podstatě 1/4 nájmu a větší pohodu. Stále tam působí Lucy z Olomouce, její sestra už je pryč.
v druhé patře spíše Slovenky, Ukrajinky, Rusky a asi 2 černošky, docela vlezlé.. Slovenky a Ukrajinky určitě pěkné dívky, věkově kolem 25 let, s rozptylem 19 - 35..
Vrátil jsem se do 1p. , chvilku konverzoval s Radkou, dříve jsem ji viděl v Showparku.
Je to žena asi 35 let, delší hnědé vlasy, vyšší štíhlá atraktivní postava, 175cm, silikony 3, je velmi bystrá , má svoji práci ve státním sektoru a tak jsme se bavili nejprve na politické témata, kritizovali levicové odboráře, pak se bavili o poměrech v Showparku, velmi správně se podivovala, že jsou schopny holky v SP platit takové nájmy- vypalné, že pak logicky nemají čas na nějaký GFE projev na pokoji.
Musím říci, že Radka mně zaujala neotřelými názory, navíc mně stále ohrožovala svými silikony v síťovaném oblečku, tak jsem raději neriskoval a zaplul do pokoje. Pokoje v Pamelle jsou prostorné, velké, čisté, na rozdíl od chodeb a fasády Pamelly.
Krásně čistá a prostorná koupelna, velké ručníky, rozlehlé letiště. Radka nejprve byla trošku pasivní, pak ale rozehrála zkušeně aktivní podívanou tedy spíše entertainment. Nijak tento způsob nepreferuji, ale vysloveně mně ojela. A po chvilce znovu. Velmi slušný orálek, velmi zručné nasazení gumy pusinkou, prsní silikonová masáž až jsem měl strach, že ji prasknou. Docela jsme přetáhli, neměla s tím žádný problém, cena 1000. Osobně mám raději jemnější dívky, ale Radka je trochu něco jako přírodní živel.