Hledat  

Četli jste už?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Četli jste už?

Příspěvekod nokid » úte 29. kvě 2012, 15:32

Četli jste už? Je tam něco o brněnských privátech a bordelech?
http://www.databazeknih.cz/knihy/bordel ... nys-124649
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Re: Četli jste už?

Příspěvekod Vladan » úte 29. kvě 2012, 15:41

Jedná se o překlad, takže o Brnu ani o českých specifikách tam nic nebude. Až přečtu, poreferuju.
Vladan

Příspěvekod nokid » úte 29. kvě 2012, 15:43

Dík.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod petr.2004 » úte 29. kvě 2012, 17:11

Vladan píše:Jedná se o překlad, takže o Brnu ani o českých specifikách tam nic nebude. Až přečtu, poreferuju.

Kniha Bordel jako byznys od rakouského majitele sítě nočních podniků Alexandra Gerhardingera popisuje, jak funguje nevěstinec, jak se vybírají prostitutky, jak je chráněn klient, jak je to se zdravotními kontrolami, ale i jak se podplácí policie.

pikantní je jméno vydavatelky této knihy - paní Petra Paroubková (ano ta, co obdivuje jistý sexy mozek ...) a knihu novinářům představila v jednom pražském bordelu :mrgreen:
petr.2004

Příspěvekod jarjaroslav » úte 29. kvě 2012, 20:55

Neberte to jako promo :oo: , ale jenom přidávám cenu 254,- (knihy ABZ - Brno, Praha, Ostrava, ČB, Třebíč). Momentálně nemám na čtení čas, ale chtěl bych ji pod stromeček :D
jarjaroslav

Příspěvekod vulcan » úte 29. kvě 2012, 22:12

petr.2004 píše: ... jak funguje nevěstinec, jak se vybírají prostitutky, jak je chráněn klient, jak je to se zdravotními kontrolami, ale i jak se podplácí policie.
pikantní je jméno vydavatelky této knihy - paní Petra Paroubková (ano ta, co obdivuje jistý sexy mozek ...) a knihu novinářům představila v jednom pražském bordelu

Dobré bylo zdůvodnění - prý to tak musela vydat, aby měla na vědu, umění a krásnou literaturu :D
(tak nějak v tom smyslu) :shock:
vulcan

Příspěvekod gogo123 » stř 30. kvě 2012, 7:55

petr.2004 píše:
pikantní je jméno vydavatelky této knihy - paní Petra Paroubková (ano ta, co obdivuje jistý sexy mozek ...) a knihu novinářům představila v jednom pražském bordelu :mrgreen:

No nevím jestli ji rodina Kočkových pochválí....
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Coumeh » stř 30. kvě 2012, 20:53

Zrovna ji mám rozečtenou, jsem za půlkou :). O fungovaní Brněnských privátů a klubů nic neřekne, protože autor je majitel úplně jinak konstruktovaného klubu a zaměřuje se především na něj ( o privátech řekl snad jedinou věc a to, že se o nich psát nebude, protože pro něj nejsou konkurence :D ). Konkrétně jde o takzvaný "saunaclub" ve kterém zaplatíš vstupné, vyfasuješ župan a papuče a jdeš se koukat na dívky. Dívky se ti nenutí, alkohol tam není skoro žádný a můžeš se vykoupat v bazénu. Nejzajímavější je ale to, že majitel "nevybírá" peníze od dívek za pokoje, ale bere si čistě jenom vstupné. Tak vlastně dosáhl toho, že mu ze zákona nehrozí vůbec nic...
Takže, jestli chcete vědět jak je úspěšný a jak to tam funguje, doporučuji. I když ta kniha spíš smrdí sebechválou na to, jak to autor dokonale vymyslel. Sama pochybuji, že někdy něco podobného tady v Brně vznikne (maximálně tak v Praze). Vám bojkotářům by se určitě nelíbilo platit tolik, kolik se platí tam. Tam se totiž opravdu platí za všechno.
Jinak u Barviče na České ji mají za 299,-.
Coumeh
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod gogo123 » stř 30. kvě 2012, 22:20

Coumeh píše: Nejzajímavější je ale to, že majitel "nevybírá" peníze od dívek za pokoje, ale bere si čistě jenom vstupné. ......Sama pochybuji, že někdy něco podobného tady v Brně vznikne (maximálně tak v Praze). Vám bojkotářům by se určitě nelíbilo platit tolik, kolik se platí tam. Tam se totiž opravdu platí za všechno.

A já myslel, že to tak funguje i u nás, vy snad platíte za pokoj :( To zavání kuplířstvím. Jinak je cítit nákaza od Kiory..... 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Rafael » stř 30. kvě 2012, 23:18

gogo123 píše:
Coumeh píše: Nejzajímavější je ale to, že majitel "nevybírá" peníze od dívek za pokoje, ale bere si čistě jenom vstupné. ......Sama pochybuji, že někdy něco podobného tady v Brně vznikne (maximálně tak v Praze). Vám bojkotářům by se určitě nelíbilo platit tolik, kolik se platí tam. Tam se totiž opravdu platí za všechno.

A já myslel, že to tak funguje i u nás, vy snad platíte za pokoj :( To zavání kuplířstvím. Jinak je cítit nákaza od Kiory..... 8)

Takové obezličky jsou všude možně, platí se hlavně jen za nájem pro umělkyně, na vstupném většina podobných zařízení pohořela, nikdo tam nechodil, tím spíše u nás. Ani v Praze se podobné Saunakluby moc nechytly.
Jinak souhlas, že Coumeh se asi nakazila od Kiory :shock:
Rafael

Příspěvekod Coumeh » čtv 31. kvě 2012, 15:21

Nenakazila :) Jenom konstatuji fakt. Vstup do klubu stál stejně jako půl hodina u dívky + např. příplatek za výstřik do pusy stál stejně jako půlhodina :D. Na to by jste se všichni vykašlali :) Ale fakt je, že teprve teď jsem se koukala na to, že ta kniha byla v Rakousku vydána před 2 lety, což byly docela dost jiné poměry. Tudíž se toho mohlo hodně změnit.
Ano, platíme za pokoj, ale v saunaclubu dívka zaplatí jen vstup jako každý návštěvník a z toho, co vydělá už nájem neplatí. A je jedno jestli měla 2 či 20 klientů. Takže v součtu si vydělá podstatně víc :D nebo prodělá. To záleží na tom, jak moc jí to chodí. Sám autor píše, že jakmile se poměry, které u něj vládnou, rozkřikly, tak se mu slečny začali hlásit pomalu aji hromadně a musí si vybírat. Tudíž to není tak jako tady, kde v každém klubu jsou rádi za - pomalu - jakoukoliv slečnu. Však se podívejte na jejich stránky (pouze v němčině, anglicky tam mají pouze popis clubu) Sanaclub Goldentime, většina dívek je opravdu hezká + všechny mají výbornou postavu. Ale zdaleka jich není teda tolik, jako o kolika psal (denně jich tam měl mít 30) asi už jeho rybníček neuživí tolik krásek...
Coumeh
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Kiora » čtv 31. kvě 2012, 19:50

Nákaza od Kiory, no já mám vážně dost :D :D
Kiora

Příspěvekod gogo123 » pát 1. čer 2012, 9:31

Kiora píše:Nákaza od Kiory, no já mám vážně dost :D :D

....no vidíš jaký máš vliv, evidentně jsi silná osobnost :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod gogo123 » ned 1. črc 2012, 17:14

....my z Brna máme na výběr Vídeň vs. Praha, třeba se dočkáme i v Brně ale ty ceny jsou ujetý i po slevě :?: :?:http://www.goldentime.at/ vs. http://www.saunaclub.cz

.... je úsměvný, že rakušáci tomu říkají bordel a my club :?: :?:
Přílohy
10558243.jpg
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Ondiii » čtv 19. črc 2012, 21:43

V nadobro posledním, červencově-srpnovém vydání časopisu Kraus, si můžete přečíst report z nejmenovaného pražského privátu na Vinohradech.
Ondiii

Další

Zpět na Diskuse na téma