Hledat  

Anetka (19 let) Trutnov

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Anetka (19 let) Trutnov

Příspěvekod Anetka » stř 11. črc 2012, 13:29

Ahojky, je mi 19 let, mám 175 cm a 70 kg, prsa č.3. Mám polodlouhé tmavě hnědé vlásky. Mé služby: Klasika (oboustranný orál a sexík s ochranou, masáž )-30 min-1000 Kč, 60 min-1500 Kč. Za příplatek (fin. dohoda na místě) - anal mužský, autoerotika, erot.masáže, líbání, oral bez, piss. Volat pouze v den schůzky- 30 min do předu! 777 155 213 (na skrytá čísla a sms nereaguji, nedělám sex po telefonu-tudíž Ti po telefonu pouze sdělím, kde se nacházím-veškeré info o mě i o cenách je v inzerátu)
Anetka

Re: Anetka (19 let) Trutnov

Příspěvekod vulcan » stř 11. črc 2012, 15:43

Anetka píše:Ahojky, je mi 19 let, mám 175 cm a 70 kg, prsa č.3. Mám polodlouhé tmavě hnědé vlásky. Mé služby: Klasika (oboustranný orál a sexík s ochranou, masáž )-30 min-1000 Kč, 60 min-1500 Kč. Za příplatek (fin. dohoda na místě) - anal mužský, autoerotika, erot.masáže, líbání, oral bez, piss. Volat pouze v den schůzky- 30 min do předu! 777 155 213 (na skrytá čísla a sms nereaguji, nedělám sex po telefonu-tudíž Ti po telefonu pouze sdělím, kde se nacházím-veškeré info o mě i o cenách je v inzerátu)

Anetko, oceňuji Tvůj optimismus, že bys našla zákazníky v brněnském regionu, kteří by doputovali až do Trutnovska, Královédvorska.. :shock:
Tvá inzertní aktivita je opravdu nebývalá..
http://www.hotinzerce.cz/nadrzena-anetk ... 37803.html
docela jsi to přepískla s tou cenou...

jen pro info - na tebe reagovali na jiném fóru následují návštěvníci..

REX píše:Tak pánové na tuto ihned všichni zapomeňte
Je strašná, chvíli jsem váhal, zda nedám otočku, ale říkal jsem si, že alespoň vyzkouším a poreferuju ostatním...
Ty fotky snad nejsou ani její a nebo má kámoše fakt dobrého fotografa, který umí kouzla a nebo jsou upravené
Nazval bych jí asi tak pětitunkou možná sedmitunkou , takže jestli má někdo rád hrošice v posteli, tak šup k ní já už ani kdyby byla poslední ženská na světě ani omylem, to si ho radši uříznu
Vyhozené prachy, telefon už jsem smazal a teď doufám, že rychle zapomenu
A jestli někdo bude rejpat, že jen pomlouvám, běžte vyzkoušet a dáte mi za pravdu...
Já ji hodnotím, jako nejhorší omyl mého života.
vulcan

Re: Anetka (19 let) Trutnov

Příspěvekod Anetka » čtv 19. črc 2012, 9:49

Pomluva od konkurence mě moc netrápí...
Anetka

Zpět na Dívky mimobrněnské