Byl jsem u tam už několikrát, provozovna je v hotelu Flora. Příjemná blondýna 35 let. Při masáži se postupně svléká, nechásáhnout na i do sebe, fantastická masáž análu a koulí. prostě super, byl jsem u ní 2 x za den. Cena 600,- za 40 minut. Doporučuju!!!
Mel ybch skromny dotaz, to ona sildi primo v hotelu? To jako musis projit recepci a tam nahlasit za kym jdes? Nebo jak to u ni funguje?
Mimochodem zakonceni dela rukou nebo i oralem??? S gumou, nebo i bez?
sídlí přímo v hotelu Flora. Ale nikde se hlásit nemusíš - až si s ní domluvíš termín, tak ti řekne číslo pokoje, a jdeš rovnou nahoru. Neboj sídlí tam i jiné firmy a je tam (v recepci) celkem frmol takže si tě nikdo nevšimne.
Co se týká orálu nevím, mi to dělala rukou...a já jí taky, takže spokojenost byla na obou stranách....
Byl jsem tam, doporučuju, příjemná masérka, až našetřím 600 jdu tam zas... Těm kdo se nemůžou dovolat, zkoušejte znovu a znovu a hlavně nevolejte ze skrytého čísla, nemusíte se bát...
tak jsem byl již po druhé ve Floře na masáži, musím říci,že je to opravdu fajn pohodová ženská s pěknýma prsíčkama tak akorát na mazlení až bude čas určitě zopakuji .....
Evu jsem navštívil v listopadu 2012. Super zážitek - příjemná, milá, jasná pravidla. Budu se vracet. Adresa je http://www.erotickamasaz.net Doporučuji, stojí to za to.
Úplně nejvíc super!!! Teď jdu od Evy, klepou se mi kolena a jsem fakt uvolněný!!! Super! Paní moc milá, příjemná atd.. Těším se, až zase zajdu! Vřele doporučuju! Ondra