No, jeste jsem cetl samou chvalu na
www.fun-palast.at
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
motherfucker333 píše:Cau,mam tip na kocku od nas-bude ve vidni do 12.1.a je to trida-tak ji kdyz takcinknete 730922958....
.... Cau,tam neni o co stat,ale kdyby sis udelal vylet do breclavi,tam je tapinka co stoji za to...vily,730922958
Rafael píše:motherfucker333 píše:Cau,mam tip na kocku od nas-bude ve vidni do 12.1.a je to trida-tak ji kdyz takcinknete 730922958....
.... Cau,tam neni o co stat,ale kdyby sis udelal vylet do breclavi,tam je tapinka co stoji za to...vily,730922958
motherfucker333, nerad to píšu a nejsem žádný hrubián, ale jsi evidentně kokot.
Stačí se podívat na Tvé výplody . Mám pocit, že to forum upadá.
Dobermann píše:Takže zážitky ze Fun-palast.at
vlezné 80 EUR, jedno číslo/půl hodiny 60 EUR, 2 čísla/hodina 120 EUR. prostředí docela vybydlené, asi ten klub funguje už léta. Dívčí personál
zcela rumunské provenience. Velké množství "raven" dívek, což jsem kvitoval s povděkem. Žrádlo docela mizerné, ale kvůli tomu tam nikdo asi
moc nechodí. Vybral jsem si rumunskou topmodelku, po chvilce akce, která trvala vzhledem k její šikovnosti sotva pár minut... s takovým kocourem
se asi půl hodinu moc vydržet nedá. Naprosto profi servis, co vám na očích uvidí to vám udělá /samozřejmě v mezích bezpečného sexu/ na druhou
stranu naprosto suchá pipina prozradila, že jde o řemeslo a nic jiného... Když to člověk zrechnuje zjistí, že dal pětku za půl hodiny, respektive
deset minut čistého souložení, tak to asi nebude poměr cena/výkon nic extra, na druhou stranu je fajn přijít do klubu, kde lítá dvacet nádherných
koček, které s váma flirtujou, ošahávají vás a prostě snaží se urvat ty vaše eurodolary... asi je lepší odložit si aspoň na tři zásuny po půl hodině
a když už tam jste tak tam strávit za to šílený vlezný aspoň půl dne... a v mezičase vlízt i do tý sauny, když je to ten sauna klub:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Borek88 a 9 návštevníků