Hledat  

PRVNÍ SEX - VHODNÁ DÍVKA

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

PRVNÍ SEX - VHODNÁ DÍVKA

Příspěvekod xinception » pon 11. úno 2013, 15:46

Zdravím,

chlapy mám problém a chtěl bych ho co nejdřív vyřešit - je mi 21 a jsem panic, proto bych V8s chtěl poprosit o doporučení dívky/ženy, kterou si mám vybrat?
Měl sem pár příležitostí si to rozdat s nějakou známou, ale vždy mě zastavil ,,strach,, co řekne na to, že sem to ještě nedělal.. Chtěl bych nějakou, která ví co dělat, aby mě navedla, třeba i povzbudila :oo:

Díky moc!
xinception

Re: PRVNÍ SEX - VHODNÁ DÍVKA

Příspěvekod nokid » pon 11. úno 2013, 16:06

Kterákoliv ťapina. A klidně jí to řekni, některé mají rády panice...a dávají dokonce slevy.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod mihal » pon 11. úno 2013, 17:13

...a dávají dokonce slevy

Tak to zkusim :lol:
mihal

Příspěvekod pvdlfavb » pon 11. úno 2013, 22:17

Žádnou, raději tu známou.
pvdlfavb

Příspěvekod xinception » pon 11. úno 2013, 23:04

Borci já fakt nemám kuráž říct známé, že sem to ještě nedělal... Můžete mi doporučit nějakou konkrétní spolehlivou a vyzkoušenou tapinu?

Díky!
xinception

Příspěvekod aceri » pon 11. úno 2013, 23:18

Doporučuji tuto, určitě neprohloupíš,když ji navštívíš! :D

http://www.naprivat.cz/boubelka-sarlotta/

Teď vážně Míša z Belly je podle mě pro tvé záměry ta nejvhodnější... Už jenom telefonovat s ní je radost.

http://www.naprivat.cz/privat-bella/jana/?from_club=1
aceri

Příspěvekod Axelrod » úte 12. úno 2013, 12:10

aceri: telefonovat s ni... ano. Ovsem dovolat se ji.... to uz je o necem trochu jinem. :)
Axelrod

Příspěvekod aceri » úte 12. úno 2013, 14:01

Právě u Míši je to v pohodě, já jsem se vždycky dovolal bezproblémů na první pokus, jednou mi to vzala i když nepracovala...

Třeba Sandra z do pelíšku té jsem zoušel volat tak 10x, z toho jsem se dvakrát domluvil a dvakrát mě nechala čekat před barákem, přičemž si vypla telefon. :lol:
Hodně lidí mi psalo na ten privát špatné ohlasy, Sandra by tam měla být jediná trochu rozumná, já to zatím potvrdit nemohu. :!:
aceri

Příspěvekod radec » úte 12. úno 2013, 16:29

Skus Danielku v Černovicích :-)
radec

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 14. úno 2013, 9:48

xinception píše:Měl sem pár příležitostí si to rozdat s nějakou známou, ale vždy mě zastavil ,,strach,, co řekne na to, že sem to ještě nedělal..

Tak nějaká historka se dá vždycky vymyslet, pokud víš předem, že jí nemůžeš moc důvěřovat. Jinak riskuješ, že to druhej den rozkecá všem svým kámarádkám a za nějakou dobu se to roznese kolem tebe. Pokud je to holka, která by chtěla i něco víc (vážnej vztah), tak za to bude jenom ráda... Tak si dobře rozmysli s kterou půjdeš. Ale přijít o panictví na privátě je ta nejhorší varianta imho, tam očekávej jenom takovou strohou šukačku, neosobní sex bez citů. Myslet si, že z tama budeš odcházet jako jinej člověk, je mimo...
Ale když už to chceš udělat, já osobně bych si vybral nějakou hodně mladou, 18-19 let, která ještě nemá moc odpracovaných hodin :) Vzhled podle svého gusta samozřejmě...
Fuckingshit

Příspěvekod vulcan » čtv 14. úno 2013, 11:35

radec píše:Skus Danielku v Černovicích :-)

Nechci být malicherný,
ale skoro jsem se lekl, že někdo chce Danielku pokousat :idea:
skus – vzájemný styk a postavení zubů při sevřených čelistech
Vrozená nebo poúrazová vada skusu může souviset se špatným postavením čelistí.

xinception , jinak, souhlas - pro panice Danielka by byla podle mne lepší volba (případně Míša, Vanessa z Belly) než hodně mladé holky,
pokud už tedy chceš toto absolvovat na privátě.
vulcan

Příspěvekod kikiner » čtv 14. úno 2013, 17:08

Re: DANIELA 721214221
Přiložím polínko. Jedna z reakcí ve vlákně.
forinti píše:kikiner, mockrát ti děkuji za rady a všem ostatním za vaše recenze. Včera se mi konečně podařilo kontaktovat Danielku pomocí SMS a domluvili jsem se na dnešek. Prostředí je opravdu
příjemné, sídliště v Černovicích bylo téměř liduprázdné, a vzbuzovalo tak pocit soukromí, v bytě voněli svíčky. Danielka je opravdu super a ví jak na muže, především ale vystupuje naprosto přirozeně, jak už tu bylo mnohokrát psáno.
Jako panic jsem byl dost nervózní, ale Danielku to naštěstí nijak nerozhodilo. Původně jsem si myslel, že pokud vydržím aspoň 60 s, tak to bude zázrak, ale nakonec to bylo přesně opačně - nervozita přebila vzrušení, a tak jsem jako by nic necítil. Naštěstí to trochu opadlo a vrcholu jsem dosáhl asi 10 minut před koncem. Co se týče techniky, tak nemám srovnání, ale byla velmi aktivní a moc se mi líbilo jak při orálu jemně zapojovala i zoubky :)
S Danielkou jsem byl na 110 % spokojen, takže doporučuji. Asi jste se nedozvěděli nic nového, vše tu již bylo zmíněno, ale můžete to brát jako aktualizaci na rok 2013 :)
kikiner

Příspěvekod xinception » čtv 14. úno 2013, 18:27

díky za tipy ;)

Půjdu do DANIELKY - zaujala mě + doporučení na ni!

Já fakt nemám koule říct té známé, že sem to ještě nikdy nedělal - to raději zajdu na privát a pak až za tou známou :D
xinception

Příspěvekod aceri » čtv 14. úno 2013, 21:09

Jestli se bojíš známé tak na privát ani radši nechoď, mít sex s neznámou ženskou zase není tak cool jak se může zdát, zvlášť když řešíš takový dětinský problémy. Prostě jdi na to přirozenou cestou, že jsi panic nikdo nepotřebuje vědět a ani to nikdo nepozná, to jí třeba můžeš říct až po akci jako takovou zajímavost.
aceri

Příspěvekod xinception » ned 3. bře 2013, 22:31

chlapy, tak sem se nakonec sebral odvahu a vlítli sme na to se známou a bomba o:-o NEvím čeho sem se bál :D cítím se ted jak novej člověk :mrgreen:
Ani sem jí nakonec nic neříkal, jen sem řekl že sem to dlouho nedělal a šlo to samo!

Akorát mám otázku, po prvním udělání mi už nestál tak tvrdě - tak nevím jestli je to nějaká disfunkce nebo co? :D
Nedá se koupit pro příště nějaký dostupný povzbuzovák????
xinception

Další

Zpět na Diskuse na téma