Hledat  

Zamiloval jsem se

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Zamiloval jsem se

Příspěvekod Natálka » čtv 4. dub 2013, 22:47

Zdravím všechny známé i neznámé:-)
Bylo mi mou drahou polovičkou - sexikem-:-) prozrazeno, jaké tu máte téma a nedá mi to, abych se nepřipojila. Po 3,5 letech můžu říct, že to jde se zamilovat na privátě, i když jsem tomu nikdy nevěřila a bránila se tomu zuby nehty:-) Začátek nebyl lehký, je to hrozně o postoji člověka a jak se k tomu, co je mimo domov, postaví. Postupem času prostě kočka z privátu musí odejít, jinak to asi nejde provozovat dlouho....člověk se užírá a trápí, o tom může více mluvit sexik, ale ani na druhé straně to není snadné, to zase pochopí holky z privátu, ze začátku máte pocit, že to je jen, aby si užil zadarmo a vidíte za tím nějakou kulišárnu:-)
Když jsem s tím sekla, přišlo období podezřívání, žárlení a to oboustranné, nechyběly ani výčitky toho, co už mělo být dávno zapomenuté.....ale ustáli jsme to a dnes si sem chodíme počíst oba, stejně jako občas koupíme inzert a zhodnotíme, jaký máte v Brně výběr a vzpomeneme na to, co v Brně bylo.
A celé to má jednu nevýhodu, holky z privátu znají všechny Vaše fígle, jak to doma zamaskovat, vyprávíte o tom dost detailně, takže má sexik trošku problém, je odhalen ještě dříve, než by něco podnikl :lol: :lol: :lol:
Mimochodem, Vulcane, máš pravdu, sexik měl štěstí, ale já svým způsobem taky, ne každý chlap by do toho šel a dokázal si mě vážit i s tou minulostí.......

Takže pokud se zamilujete na privátě, přeji hodně štěstí a věřte, že to nebude lehké :idea:

Mějte se krásně
Natálka
Natálka
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod gogo123 » pát 5. dub 2013, 20:42

Natálka píše:.... máš pravdu, sexik měl štěstí, ale já svým způsobem taky, ne každý chlap by do toho šel a dokázal si mě vážit i s tou minulostí.......

Takže pokud se zamilujete na privátě, přeji hodně štěstí a věřte, že to nebude lehké :idea:

Mějte se krásně
Natálka

Tož děcka, milujte se a množte se :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod martin666 » sob 6. dub 2013, 0:10

mohl bych se Natálky zeptat, jak dlouho se vydělávání peněz vlastním tělem věnovala? a zda motivace pro vykovávání této činnosti byla finančního charakteru a následně motivace pro ukončení byla materiální zabezpečení panem sexikem nebo je opravdu láska taková čarodějka? nemyslím to nějak osobně, ostatně ani jednu ze jmenovaných osob neznám, ale spíš mne zajímají pohnutky...
martin666

Příspěvekod vulcan » úte 9. dub 2013, 15:39

Natálka píše: .... nevěřila a bránila se tomu zuby nehty... je to hrozně o postoji člověka a jak se k tomu, co je mimo domov, postaví. ....ale ustáli jsme to
Mimochodem, Vulcane, máš pravdu, sexik měl štěstí, ale já svým způsobem taky, ne každý chlap by do toho šel a dokázal si mě vážit i s tou minulostí.......
Mějte se krásně Natálka

Moje předchozí reakce nebyla prázdná fráze nebo snaha vychválit Natálku.
Ale opravdu moje přesvědčení, že u těchto 2 se sešlo několik dobrých náhod, zkrátka byl to pech ....

Ano, pravdu má Natálka, že jen opravdu málo chlapů by toho šlo, pokud by jim nešlo jen o krátkodobý úlet. To, co píše Honza v Kurti je daleko blíže realitě..
Co tak sleduji podobné případy, tak to dopadá většinou špatně a někdy i… hodně špatně. :evil:
Většina ex-ťapinek si to stigma nesou stále, celý život, ať už si to uvědomují (v lepším případě) nebo neuvědomují. Jsou výjimky, ale je jich opravdu málo.

Co jsem poznal Natálku, pominu-li fyzické a fyziologické kvality, je to dívka se zdravým rozumem a především , s vnitřní pokorou, sebekritikou.
Nevím, jestli jsem to správně vyjádřil, zda je pochopitelné, jak to myslím. Toto jsem viděl a věděl, už za její „činnosti“.

Už jen – všimněte si písemného projevu Natálky a srovnejte s projevem některých ťapinek píšících tady na föru ....
No a sexik ? dobrej kluk, co do toho šel rovně a po hlavě.. a proto ta Výjimka :idea: .
vulcan

Příspěvekod petr.2004 » úte 9. dub 2013, 17:29

Natálka píše:Zdravím všechny známé i neznámé:-)
...
Mějte se krásně
Natálka

8) ... na Natálku se mi pěkně vzpomíná, připomněl jsem si ji i pohledem na fotky, co mi zbyly na HD a přeju jí víc než malé množství štěstí.

A sexík ? - ten má prostě kliku, tak prima děvčat je šlakovitě málo ... :wink:
petr.2004

Příspěvekod Sportovec127 » úte 9. dub 2013, 17:33

Ja vam obema proste jen drzim palce.
Neznam ani sexika, ani jsem nikdy nebyl u Natalky, ale kazde pravidlo ma svych par vyjimek a vy oba dva na mne pusobite vasim projevem velice sympaticky.
Natalka zrejme nebyla v branzi prilis dlouho, protoze nejpozdeji po trech letech nevidim pro holku zadnou sanci; jak ale rikam, vyjimky potvrzuji pravidlo a zazraky se deji. Na ty verim i ja. Co si ovsem nedovedu predstavit, je sexikova tolerance...respekt.
Hodne stesti vam obema i nadale.
Sportovec127

Příspěvekod gogo123 » úte 9. dub 2013, 22:54

:lol: :lol:
No tak pánové, neslintejte ...čte to i sexík. A jemu to není určitě příjemné .... i když se s tím už smířil.
A Natálka je inteligentní žena,... že to umí ukočírovat ... což většina neumí. Hlavně čas prověří její schopnosti :lol:

Rozhodně jim fandím ...i proto, že některý prostitutky považuji za normální ženský .... a taky proto, že většina žen má tendenci k prostituci . Každá má svou cenu .... jenom těm škaredým nikdo nic nedá . :lol:
veni vidi vici
gogo123

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma