like69 píše:Mohl bych tu sehnat kontakt a popř.i fotku té ze Svaté Kateřiny? Rád bych ju vyzkoušel..dík moc
Nejlepší je volat - 605338979 . Na amatérech má ještě jeden profil, ale moc tam neodepisuje. Domluva s ní je trochu komplikovaná. Má sice napsáno nonstop, ale jen pro dny, kdy je na privátě . Je to byt v paneláku , je tam ještě s jednou.
Mimo tyto dny telefon nebere. Dobré vodítko je , jestli má zrovna inzerát. Často na 69.
http://www.seznamka69.cz/inzerat/mladicka-18ka/76989/Jak se dovoláš, pak už to jde.
Fotky by mohly být její. Soudím podle tvaru prsou. Patrně ale hodně staré. Je znatelně oplácanější!!
Byl jsem jen jednou. Dá se uvažovat o opáčku.
Moc jsme si nepadli do oka. Dá se o ní ale říct, že je profesionálka v tom lepším slova smyslu. Hlavně ochotou. Celou dobu bylo z ní patrné, že je tam pro mne. Čas naplnila beze zbytku, byl to čistý čas na posteli. Po šuku jsme dali masáž. Je celkem skromná , podle ní umí trochu masírovat. Podle mne líp jak některé ůdajné mistryně. Tohle brát s rezervou. Bolela mne záda, pomohla mi. Byla to ale moje záda.
Je vidět , že zná, ku prospěchu klienta.
Není moc upovídaná, což mi nevadí. Na diskuze tam nechodím.
Moc sexy mi nepřijde postavou, ani na posteli. Má ale jiné přednosti, výše uvedené.