Hledat  

Blanensko

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Blanensko

Příspěvekod like69 » čtv 11. črc 2013, 8:28

k*rva jedna :))
like69

Příspěvekod sumiiik » čtv 18. črc 2013, 11:31

http://nick.amateri.cz/22KOCENA22

Má bydlet v Boskovicích,stačí údajně zavolat...
Mě připadá jako kdybych ji už někde viděl...
sumiiik

Příspěvekod otalota » čtv 18. črc 2013, 13:39

sumiiik píše:http://nick.amateri.cz/22KOCENA22

Osobní zkušenost nemám, ale dřív snad působila v Čechách - viz.: http://www.nornik.net/debata/viewtopic. ... &start=885.
Profil má i na lidech - http://profil.lide.cz/11kocena11/profil/
otalota

Příspěvekod cortex.bm » čtv 18. črc 2013, 18:21

otalota píše:
Osobní zkušenost nemám, ale dřív snad působila v Čechách - viz.: http://www.nornik.net/debata/viewtopic. ... &start=885.
Profil má i na lidech - http://profil.lide.cz/11kocena11/profil/

ano dříve působila v Liberci, v Kladně..

na Norníku píše:Bezgumka. Tak bacha. Jinak na domluvu prijemna. Fotka ji lichoti, vzhled horsi, dost kila navíc.
cortex.bm

Příspěvekod like69 » pon 22. črc 2013, 9:11

hmm že by nějaká novinka?:) no tak uvidíme co nám poví recenze:) pokud nějaké budou
like69

Příspěvekod sumiiik » stř 24. črc 2013, 15:19

sumiiik píše:http://nick.amateri.cz/22KOCENA22

Tak jsem si říkal že když stačí zavolat,tak zavolám...
Zavolal jsem,docela příjemnej hlas v telefonu,řekla že může až po šesté večer,tak jsme se domluvili.Vyzvedla si mě na určeném místě,říkala že radši chodí do auta(má údajně svoje oblíbené místečko) ale já auto nemám,tak si mě odvedla do svého pelíšku,teda spíš pelechu... :shock:
Nějaká jako ubytovna,dost nevábná,údajně za pochodu vybavuje.Její vzhled s fotkama jakž takž souhlasí,teď má nějaký šmuky na obličeji,ale má opravdu dost kilo navíc...Svlečenou jsem ji neviděl,dal jsem si pro začátek jenom orál za 500 :shock: ,říkal jsem si že bych se za ostatníma službama zastavil později.
Většinou mě při orálu trvá dost dlouho než je po všem,ale to co mě předvedla tahle slečna,to jsem ještě asi nezažil...Poctivý orálek,ne hluboký,ale bez přihoňování,krásně sála a pracovala jazykem...Asi za 5 minut bylo po mě,to se mě ještě nikdy nestalo.To bylo jako bych ho strčil do vývěvy,vycucla mě dokonale a spolkla...
Pak jsme ještě chvilku pokecali,dali cigárko a odchod.Nechci dělat chytrýho,ale doporučoval bych asi radši to auto nebo teď někde v přírodě...Ten kutloch se hodí asi fakt jenom na ten orál.
Suma sumárum: Holka žádná krasavice ale ani škaredá,kila navíc,jinak hodnotit nemůžu,měl jsem jenom ten orál.Z mýho pohledu luxusní orálek,ale zase na druhou stranu 500 babek za asi 5 minut...
Zkuste někdo jinej,budu zvědavý na názor ostatních.
sumiiik

Příspěvekod Bily.Panter » čtv 1. srp 2013, 13:59

Tez jsem navstivil..

Domluvili jsme se na 19:00.. drive kvuli casovemu vytizeni udajne nemohla.. jeji prostor byla ubytovna, spise lepsi vybavena cela bez mrizi :-D.. Celkem cisto, kvuli zapachu z cigaret pouziva pohlcovace zapachu..
Domluvil jsem si pul hodku klasiky za 1000..Docela me velmi zarazilo, ze se na to vrhla rovnou bez gumy.. Takze jsem pozadal o gumu :-D :-D... V sexu suprova, z pul hodky se stala 50 minutovka.. jsem spokojen, urcite zopakuju. Foto odpovida realu, ale je trosku vic silnejsi..

Tez se tesim na dalsi nazory..
Bily.Panter

Příspěvekod Ole32 » čtv 1. srp 2013, 14:17

Bily.Panter píše:Domluvil jsem si pul hodku klasiky za 1000

Tisícovku za půl hoďky na ubytovně? :roll:
Ole32

Příspěvekod Bily.Panter » čtv 1. srp 2013, 16:56

to me neprekvapilo tolik, jak kdyz se na me vrhla bez gumy :D
Bily.Panter

Příspěvekod sumiiik » čtv 1. srp 2013, 21:06

Bily.Panter píše:to me neprekvapilo tolik, jak kdyz se na me vrhla bez gumy :D

Tak ses měl nejdřív zeptat jestli není bezgumka a mohl jsi utéct...Záleží na tobě...
Ale rozhodně jsi měl vycouvat když po tobě chtěla 1000 za půl hodiny! To je nějaká blbost,mě říkala že chce 1000 za hodinu...
sumiiik

Příspěvekod n1501 » čtv 1. srp 2013, 21:33

sumiiik píše:
Bily.Panter píše:to me neprekvapilo tolik, jak kdyz se na me vrhla bez gumy :D

Tak ses měl nejdřív zeptat jestli není bezgumka a mohl jsi utéct...Záleží na tobě...
Ale rozhodně jsi měl vycouvat když po tobě chtěla 1000 za půl hodiny! To je nějaká blbost,mě říkala že chce 1000 za hodinu...

Proč by to nevzala, když jí nějací... Bílí Panteři, na to skočí a dají jí to.. :shock:
Hloupost nebo asi i zároveň nadrženost některých "norníků" je opravdu neskutečná. Nezlob se, Bilý Panter, ale zasloužíš si to..
n1501

Příspěvekod Bily.Panter » pát 2. srp 2013, 10:09

Jsem financne zajisteny az do duchodu, takze penize neresim.. Kdyz videla cim jsem dojel (BMW X6), tak to proste zkusila a rekla 30 min/1000.. Jsem zvykly davat 2000 - 3000... tento kraj je velmi levny, proto jsem vyzkousel.. Nerekl bych nadrzenost nebo blbost norniku.. spis to, ze nekteri proste nejsou uplny socky..
Bily.Panter

Příspěvekod n1501 » pát 2. srp 2013, 11:31

Bily.Panter píše:Jsem financne zajisteny az do duchodu, takze penize neresim.. Kdyz videla cim jsem dojel (BMW X6), tak to proste zkusila a rekla 30 min/1000.. Jsem zvykly davat 2000 - 3000... tento kraj je velmi levny, proto jsem vyzkousel.. Nerekl bych nadrzenost nebo blbost norniku.. spis to, ze nekteri proste nejsou uplny socky..

Bily.Panter,
tímto prohlášením jsi jen potvrdil, že jsi trouba.
n1501

Příspěvekod sumiiik » pát 2. srp 2013, 18:58

Bily.Panter píše:Jsem financne zajisteny az do duchodu, takze penize neresim.. Kdyz videla cim jsem dojel (BMW X6), tak to proste zkusila a rekla 30 min/1000.. Jsem zvykly davat 2000 - 3000... tento kraj je velmi levny, proto jsem vyzkousel.. Nerekl bych nadrzenost nebo blbost norniku.. spis to, ze nekteri proste nejsou uplny socky..

:lol: :lol: :lol: Pokud jseš zajištěný až do důchodu tak nechápu že vyhledáváš takovéto "obyčejné" holky,a ještě k tomu v tom "levném" kraji...Myslím že s Tvým neskutečným zajištěním a nabušeným fárem musíš odhánět nadržené slečny hodně těžko.Řekl bych že by Ti mělo stačit jenom ukázat a můžeš mít kteroukoliv.A nebo si narazit nějakou modelku a nebo hérečku,ty na takový pracháče jako jseš Ty letí.
Prostě myslím že n1501 má pravdu,jseš asi trouba a ještě kazíš ceny...
sumiiik

Příspěvekod Ole32 » sob 3. srp 2013, 21:23

Bily.Panter píše:Jsem financne zajisteny az do duchodu, takze penize neresim..

Promiň, ale tohle jsou typické hloupé argumenty snobů. Já prachy taky neřeším, ale neznamená to, že půjdu do pekařství kupovat 1 rohlík za 10 Kč, jen abych všem ukázal, že na to mám.
Ole32

PředchozíDalší

Zpět na Dívky mimobrněnské