Hledat  

Orál na svlečně a rizika s tím spojená

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Orál na svlečně a rizika s tím spojená

Příspěvekod nexik » pát 2. srp 2013, 16:07

Zdravím všechny norníky. Jakožto nedávný nováček (ale už nikdy více) jsem momentálně kapku znepokojen protože i přes použití kondomu při všech aktivitách (žádný orál bez) jsem asi neuváženě svlečnu lízal. Svlečna byla umytá a suchá, žádný sekret na místě. Chci se zeptat místního osazenstva na rizika s tím spojená.

Moje poznání:
-chytit HIV lízinkem je prakticky nemožné, nejhůře vysoce nepravděpodobné (šíří se sekretem cervixu který je rozdílný od poševního sekretu)
-svlečny používaly gel, jinak byly suché jako cesta, lízik probíhal jen na klitu
zdroj: http://www.medhelp.org/posts/STDs/cunnilingus-STD-risk----in-summary/show/735690

Takže HIV prakticky vylučuju. Ale jaká ostatní rizika jsou? např:
-HPV
-Chlamydie
-Syfilis (žádná viditelná znamení svlečna neměla)

Zásadní otázka je, jak moc riskuji nakažení jiné partnerky, a jak by to osazenstvo řešilo s přítelkyní? Osobně mám opravdu strach, asi kápnu božskou a dám si abstinenci než bude možné provést s jistotou testy na HIV (pro jistotu), Chlamydie, Syfilis, atd....

Nejsem ale paranoik? Jaká je možnost že bych při jediné návštěvě svlečen chytil něco nebezpečného?
nexik

Re: Orál na svlečně a rizika s tím spojená

Příspěvekod reiken » pát 2. srp 2013, 17:12

Cos tam lez, když jsi už dopředu určitě věděl, že pak ti bude tento neuvážený krok vrtat v hlavě a budeš mít pak strach, jestli nejseš nakažen, nebo jestli někoho náhodou pak nenakazíš... :mrgreen:
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod nexik » pát 2. srp 2013, 17:22

No šlo o takovej osobní hype kdy jsem si tohle chtěl zkusit k narozeninám, je to blbost, to chápu :D Snad ale nejsem jedinej co se takhle po první zkušenosti cítí. Ten risk je asi dost velkej že?
nexik

Příspěvekod reiken » pát 2. srp 2013, 17:47

nexik píše:No šlo o takovej osobní hype kdy jsem si tohle chtěl zkusit k narozeninám, je to blbost, to chápu :D Snad ale nejsem jedinej co se takhle po první zkušenosti cítí. Ten risk je asi dost velkej že?

To nevim jak velký risk to je- ja zásadně svlečny nelížu. Ale něco ti řeknu, po první zkušenosti jsem se cítil možná huř jak ty, proto jsem ti takto taky odepsal, ale po 2 návštěvě už ti to tak nepříjde, ale když říkáš, že už nikdy nezajdeš, ale tomu moc nevěřím, tak si zajdi za 3 měsíce na testy a už níkam prostě nelez, nikdy jsem za Ivou a Kety nebyl, ale co jsem si přečet, tak dělají vše s ochranou, tak tady rizika budou určitě menší, já osobně chodím za svlečnama které dělají vše jen s ochranou. :wink:
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod nexik » pát 2. srp 2013, 17:56

Už opravdu nikdy, ono mi i přišlo že bez těch pocitů to prostě není ono a nějak extra mně to nebavilo jako s přítelkyní (naštěstí jsem nezačínal na privátech) - šlo prostě o to vyzkoušet troječku protože to s ní nepřipadá v úvahu. Spekuluju teď (díky té zpropadené inkubační době HIV), jak to řešit právě s ní, protože nakazit ji jednoznačně nechci, na to ji mám moc rád...asi jsem se na to měl fakt vykašlat právě proto. Ale pozdě. Prostě jí to povím na rovinu z očí do očí a lepším případě prostě bude rozlučka na 3 měsíce. Ale jsem na sebe sakra nasraný že jsem je lízal. Hádám bych na tom asi byl ale úplně stejně i kdybych to neudělal. :)

Na náladě i nepřidalo že se mi asi kvůli tomu zpropadenému vedru udělala vyrážka v podpaží a to mi k té paranoie moc nepřidalo :D
nexik

Příspěvekod aceri » pát 2. srp 2013, 18:06

To je normální syndrom začátečníka, někdo kvůli tomu ani nezačne, společnost tě straší nemocema, aby sis nemohl zapíchat. :-D (sranda)
Brzo přijdeš na to, že nemá cenu se stresovat, protože stejně nic nechytneš, když nebudeš šukat bez a lízat. Nechápu jak tě napadlo lízat projetinu na privátě. :-)
aceri

Příspěvekod nexik » pát 2. srp 2013, 18:11

Zvyk z běžnýho intimního života, bylo to jak reflex :D Nějak mi v tom náporu nedošlo že je to k ničemu, že ani já, ani svlečna z toho stejně nic nemá..
nexik

Příspěvekod reiken » pát 2. srp 2013, 18:17

No jedine kondom, no nic raději neříkej, aby to nebyla rozlučka totální, ja používám gumu i doma a už to je prostě atomaticky a problém mi to nedělá a bez bych to snad už ani neuměl :D ,ale jestli s prítelkyní gumu nepoužíváte, tak to pak budeš muset nějak řešit, ale jak říkám- přestan na toto myslet, protože to bude pak jenom horší.
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod aceri » pát 2. srp 2013, 18:41

Starý to fakt neříkej, to by si byl sám proti sobě, z toho nemůže vzejít nic dobrýho. Jestli se fakt děsíš že bys ji nakazil, tak se vymluv na nějakou blbost, třeba zánět močových cest a používej kondom...
aceri

Příspěvekod nexik » sob 3. srp 2013, 0:46

Kondomy používáme vždycky, přítelkyně nebere antikoncepci (taky docela risk.. :) ). O to ale až tak nejde, i s kondomem to není úplně safe, a tam ji zase nechci stavět. Na to ji mám moc rád. Takže to půjde cestou - "bylo s jednou známou u které si nejsem 100% jistý minulostí" a jestli to se mnou myslí dost vážně tak to pochopí a 3 měsíce vydrží, i když já tak trochu podvědomně hádám že ne. Ale hlavně že bude jisto. Každopádně dám vědět co se dělo, hádám to tu diskuzi zde asi kapku oživí. :)
nexik

Příspěvekod reiken » sob 3. srp 2013, 9:00

nexik píše:i s kondomem to není úplně safe, a tam ji zase nechci stavět. Na to ji mám moc rád.

Hele kdybys ji měl moc rád, tak nikam jinam nejdeš a pigluješ jenom ji.

nexik píše:bylo s jednou známou u které si nejsem 100% jistý minulostí" a jestli to se mnou myslí dost vážně tak to pochopí a 3 měsíce vydrží

A říkat, že jsi byl s jednou známou mě připadá ještě horší- jak kdybys řekl, že jsi zašel jednou na privát, protože u kamarádky by mohla cítit nebezpečí, že se do ní zamiluješ. Proto ti radím nic neříkej, budeš mít jistotu, že s tebou zustane a normálně šukej dál s gumou.
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod aceri » sob 3. srp 2013, 9:31

Každopádně dám vědět co se dělo, hádám to tu diskuzi zde asi kapku oživí. :)

Tady už není o čem diskutovat, když si to chceš podělat, tak proč ne... :D

Tak jí to řekni a pak sem na piš jak na to reagovala,alespoň bude sranda. :D
aceri

Příspěvekod gogo123 » sob 3. srp 2013, 12:44

nexik píše:Kondomy používáme vždycky, přítelkyně nebere antikoncepci (taky docela risk.. :) ). O to ale až tak nejde, i s kondomem to není úplně safe, a tam ji zase nechci stavět. Na to ji mám moc rád. Takže to půjde cestou - "bylo s jednou známou u které si nejsem 100% jistý minulostí" a jestli to se mnou myslí dost vážně tak to pochopí a 3 měsíce vydrží, i když já tak trochu podvědomně hádám že ne. Ale hlavně že bude jisto. Každopádně dám vědět co se dělo, hádám to tu diskuzi zde asi kapku oživí. :)

:shock: :shock: ty jsi ale kus vola. Asi se díváš na americké filmy, kde mají potřebu se všichni informovat o záletech. Já razím metodu zapírat, zapírat ....zapírat. http://www.youtube.com/watch?v=w92H_WetXCA
A jedna rada co bys dělat neměl http://www.youtube.com/watch?v=PxuGtGjRxUg
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod vulcan » sob 3. srp 2013, 14:54

gogo123 píše: ...A jedna rada co bys dělat neměl http://www.youtube.com/watch?v=PxuGtGjRxUg

:D
nebojte se , holky, zbude pro obě..
vulcan

Příspěvekod Fuckingshit » sob 3. srp 2013, 23:35

Taky si myslím, že se zbytečně stresuješ... To už by polovina z nás tady nebyla, kdyby to bylo tak horký :) Pokud jsi nešel vyloženě za nějakou neprověřenou špínou, byla umytá, lízal jsi jí před mrdáním a jen chvíli, nerochnil jsi se v ní půl hodiny, tak je riziko fakt minimální. Dá se pochopit, že zkusit to chce každej, nicméně pocity jsi už napsal sám... Já to chtěl hlavně, když jsem byl mladší a teď se tomu taky vyhýbám, protože je to fakt spíš na průser a osobně z toho nic moc nemám, většinou ani protějšek. Ale někdy, když je holka sexy a má fakt pěknou pičku, kde je viditelnej klyt, tak prostě člověk neodolá... alespoň na chvíli :) Ale musí to mít trochu úroveň, každopádně bych nestrkal jazyk do nějaké rozteklé, páchnoucí, atd. párkrát jsem si to rozmyslel již při pohledu.
Jinak osobně jsem si tím prošel také, byl jsem z toho též na prášky a po návštěvě, kde se poprvé kouřilo a lízalo bez, jsem kvůli svědomí letěl na testy HIV. Ale po konzultaci s doktorkou jsem od toho upustil. Ta mě ujistila, že riziko přenosu při orálním sexu je minimální, nicméně pokud budu chtít, že za 500 test provedou, ale mám se dostavit až za 5 týdnů. Ale že sama to vidí v tomhle případě jako zbytečné.
Fuckingshit

Další

Zpět na Diskuse na téma