Pročítal jsem si příspěvky na Masheru a Norníkovi a narazil jsem na ty, které se týkaly nabídky a poptávky erotických služeb na Amatérech. Tak jsem se rozhodl (spíše cvičně) najít zde holku na orál. Přikládám poznámky (z včerejšího i dnešního dne), které jsem si udělal. O některých dívkách se již na fóru psalo (dabelskamilenka, MarketkaBRNO...). Nevím, zda-li to může být pro někoho přínosem, tudíž to přikládám automaticky do tohoto tématu.
Anela27 - orál za 500,-, 1 hod. za 1.000,-
angierelax - vyhonění/orál za 400,- (OB v případě, že je klient
"zdravý"), jinak masáže, žena ochotná, v konverzaci vykání
Bela-Brno - 15 min. za 500,-, 300 min. za 800,-, možné i lehčí SM (bez příplatku)
Beru36 - vyhonění za 300,-, orál "S" za 400,-, OB za 500,-, 30 min. za 700,-, 1 hod. za 1.000,-, možné i lehčí SM, pánský anál a dámský anál (v případě
"hodně tenkého penisu" a sympatií)
BrnoKocicka - vyhonění za 300,-, vyhonění + svléknutí za 500,-, orál za 500,-, orál + svléknutí za 700,-, klasika + OB za 1.000,-, prostory má, za blbé kecy jsou prý příplatky (asi ji udivil můj údiv nad příplatky za svléknutí...)
dabelskamilenka - vyhonění za 300,-, orál za 400,- (tyto ceny údajně jen při
"rychlé domluvě") prostory má
dania - vyhonění za 300,-, orál za 400,-
darinka033 - vyhonění za 300,- (oblečená)
DomcaLucka - orál (od 2 dívek) za 800,-, počet vyvrcholení nelimitován, max. 30 min., prostory mají, zaslány 3 fotky (jedna z nich ale až příliš podobná
http://bustyalli.everestcash.com/nude/n ... hp/redmark)
eelliiuuss - orál za 500,- (preferuje OB), prostory nemá, svolná i k přírodě (pochopitelně v případě vyšších teplot)
EvcazBrna - orál/vyhonění za 600,- (OB), prostory má
joannas - vyhonění za 300,-, 2 hod. za 2.000,-, anál - ne, piss + SM - ano, jen v autě
Katulka81 - vyhonění za 500,-, orál za 600,-, 1/2 hod. za 700,-, 1 hod. za 1.000,- (na naprivat.cz má ceny 900,-/1.200), možno i lehčí SM
kockazbrnaa - 15 min. za 600,-, 30 min. za 800,-
korra - orál za 400,- (možno OB), prostory nemá, svolná i k přírodě (pochopitelně v případě vyšších teplot)
kundicka.brno - orál za 500,- (OB
"v případě sympatií", za stejnou cenu)
lampicka - orál za 400,- (prý akční cena, běžně 500,-), příroda jen v létě
Lemurka22 - viz.
http://lemurka.cz/loopinka - OB za 400,-, orál "s" za 500,-, OB s polykáním za 600,-, nechápal jsem, proč má OB levnější, než orál "S", nakonec za 400,-, nechtěl prý kouřit jen za 300,-, sama o sobě říká, že je hodně baculka, kondom s sebou, nabízí se i s kamarádkou - údajně štíhlou - (jen orál, líbání, lízání, ne klasika)
MarketkaBRNO - 15 min. za 500,-, 20 min. za 600,- (OB v ceně, nelíbá se), prostory má
Maserkasona - masáž za 1.300,-, nejlevnější služba (možná si jen dělala srandu) - ukáže se Vám v prádle a Vy si do 10 min. vyhoníte...
--Micinecka - vyhonění za 300,-, prostory má
NikcaN - 20 min. za 500,- (jen vyhonění - za stejnou cenu), ½ hod. za 600,-, 1 hod. za 1.000,-, prostory má
Niki.Gas - vyhonění za 300,-, sex v autě za 800,-
paola24 - vyhonění za 300,-, orál za 400,-, zasílá fotku obličeje (ponechám bez komentáře...)
Pariska24 - uvádí 500,-/1.000,-, možnost kamarádky, více info po telefonu, ale nejdříve chce poslat číslo, prý prozvoní
saandra1 - 20 min. za 500,-
SweettAngell - vyhonění za 300,- (max. 10 min.), 500,- za orál, 1.200,- za orál a sex, posílá fotku (požaduje její smazání) a tel. číslo
Za správnost a aktuálnost informací neručím.Možná jsem se jen hloupě ptal, možná jsou jen znechuceny odpovídáním na stále stejné otázky (tak proč na chatu vysedávají?), ale připadá mi, že si hrají na amatérky a nechtějí si připustit, že nabízí samy sebe za peníze (tím nemyslím známé firmy s vlákny na fóru).
"Nejsem přeci žádná k****. "To bych mohla jít šlapat na Cejl..." apod. Požadavek na zaslání fotky klienta považuji za naprosto nesmyslný. Nechci, aby to znělo nevhodně, ale dotyčné by si měly uvědomit, kdo komu platí. A pokud na chatu tráví velkou část dne, asi si nemohou příliš vybírat klienty...