whitegirltina píše: HELE BORCI máte strach??že by jste si neškrtli?? a blbost že někdo brzo skončí je vás milion nás je taky moc ale i tak se hooodně slušně uživíme umíme jazyky máme školy jak která u mě je převážně slušná zahraniční klientela s nějakejch chudejch Brnáku nezbohatnu,dělám i v klubech i v zahraničí,a sem chodí jen chudáci ty co chodí ke mě na privátek jsou na jináčí ůrovni,a nesedí tady na netu.a neblekotají k vůli 15stovkám,dode borec hodi 1500na stůl a neblekotá.a když je mu fajn ještě mě přidá.a vrací se mě dost lidí kdo ví proč?hledáte slevy a nízké ceny tak za to máte nekvalitu a nemoce.BORCI
whitegirltina,
myslím, že na někoho jako jsi Ty, jsme čekali. Jsi zkrátka "na jináčí ůrovni"

a jistě, slevy a nízké ceny vedou k podle Tebe k nekvalitě a nemocem

Nepochybuji, že máš asi velký úspěch v zahraničí.. když vidím Tvůj písemný a intelektuální projev

Máš to blbé.. chtěla bys mít lehké živobytí, kde by Borci chodili a jen hodili prachy na stůl a ještě něco navíc a drželi hubu, nic nevypisovali..
ale realita je, žel pro Tebe, zcela jiná.
Je fůra společnic nejen na privátech, spíš jich přibývá jak je méně práce pro ženy, mladé maminky, studentky.. a co pak dělat, když jsi taková nevymáchaná huba a nic jiného než roztáhnout nohy neumíš dělat.. ?
Věřím Ti, že je někdy nepříjemné, když Ti přijde chlap, který je nažraný, neumytý, hrubý, ale s tím zkrátka u tohoto musíš počítat.