Hledat  

CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Příspěvekod vulcan » úte 15. říj 2013, 22:28

whitegirltina píše:
gogo123 píše: .... protože mládí je pryč, v Rakousku ji nechtějí a ačkoli vydělávala hodně, nic nemá . Chtěla by skončit ale nemůže, protože nic neumí a do Tesca se ji nechce, protože je na úrovni. :lol:

... zájem o mě je ale asi ne o tebe :!:

Podstatný rozdíl je ale v tom, že gogo123 nešlape... :shock: , ...
...aspoň tedy doufám :oops:
vulcan

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 22:32

whitegirltina píše:
cortex.bm píše:
whitegirltina píše: ...pokud vybíráš jen cenu,divné,já si vybírám to co se mě líbí ne že je nejlevnější,malá cena může taky skrývat špinavý privát nebo nemocnou Tapku.uštříš pár stovek ale za jakou cenu? :oral: je fakt že některé studentky chtějí balík.

Týno, mýlíš se, :shock:
kdepak... dobrá cena určitě neznamená špatný privát nebo nemocnou ťapku, ale spíše takové, co chápou nynější stav, kdy je třeba pečovat o zákazníka, nabídek je celý internet. Nemáš pravdu, že by většina studentek chtěla balík, naopak většinou jsou v tom skromné a realistické, to , že některé do inzerce hodí nadnesenou cenu, neznamená, že ve skutečnosti se nespokojí s méně.

někdy ano někdy ne

COŽE CHÁPOU ŽE JE VÍC LIDÍ NA PRACÁKU???ALE HROMADA PODNIKÁ
whitegirltina

Příspěvekod blabbler » úte 15. říj 2013, 22:47

whitegirltina píše:Předpokládáš špatně a navíc já nepsala že dělám za 1500 mám menší ceny,a nejsem privát,ale říkám chodí borci co jim na nějaké stovce nezáleží,navíc jsou max spokojeni a dle psaní vás tady ani o vás nestojím,negramoto.příjemná jsem až moc ne nějakej led.reklamu nepotřebuji lidí ke mě chodí dost,řeknu ti hledej šmudlo třeba se jednou stavíš.a okusíš opravdový sex není to o čase nebo orgazmů můžeš mít kolik chceš.a ty jsi byl u které ráda se jí na tebe zeptám,všechny spolupracujeme.

Pokud pominu úplnou absenci mezer, velkých písmen nebo stylu psaní, kroužek nad u na začátku slova je dost specifická věc. Ale pokud tvrdíš, že to nejsi ty, tak se omlouvám. Jen si myslím, že se vše dá řešit s nadhledem a rozumnější formou. Děláš si tu akorát negativní reklamu, zda ti to za to stojí, musíš zvážit sama.
blabbler

Příspěvekod reiken » úte 15. říj 2013, 23:03

Ta holka má fakt dost :!: :D
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod Kracmar » úte 15. říj 2013, 23:39

Už nevědí , jak by se prodávali. Otravují všude.
Odtučňovací kůra jistě příjde vhod. :D
http://www.amateri.cz/s1435836-jsme-par ... ?sezkat=12
http://www.sex-seznamka.com/?sekce=12&r ... =V%FDb%ECr

Brněnský kraj, věk: Nezadán, znamení:

Mám k mání buchtu(cca 30, boubelka), která se nechá mrdat. Kouří do konce, můžeš do ní stříkat. Já jsem BI. Orál a honění OK, není ale podmínkou.
Půjčil mi ji na kdykoliv její manžel :-). Za pár peněz. Cca 1000,- na jak dlouho chceme. U ní v bytě - centrum Brna.

Odpovědět na inzerát: swsx@seznam.cz

Vloženo: 26.8 2013 15:41:43, ID inzerátu: 222069
Kracmar

Příspěvekod gogo123 » stř 16. říj 2013, 9:16

whitegirltina píše:do rakouska a německa jezdím turnusově a dál??zájem o mě je ale asi ne o tebe :!:

.... jasně že o mě není zájem, přece jsem škaredej chlap a ty pěkná ženská :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod sumiiik » stř 16. říj 2013, 20:37

To je úplná SODOMA GOMORA!!!
Nechte toho,přece víte že čím víc se s hovnem maže,tím víc smrdí... :D
sumiiik

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:01

Kracmar píše:Už nevědí , jak by se prodávali. Otravují všude.

Mám k mání buchtu(cca 30, boubelka), která se nechá mrdat. Kouří do konce, můžeš do ní stříkat. Já jsem BI. Orál a honění OK, není ale podmínkou.
Půjčil mi ji na kdykoliv její manžel :-). Za pár peněz. Cca 1000,- na jak dlouho chceme. U ní v bytě - centrum Brna.

dej si sprchu a mýdlo a pak udělěj přesčas máš sotva na to jen tu psát prasátko
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:03

blabbler píše:
whitegirltina píše:Předpokládáš špatně a navíc já nepsala že dělám za 1500 mám menší ceny,a nejsem privát,ale říkám chodí borci co jim na nějaké stovce nezáleží,navíc jsou max spokojeni a dle psaní vás tady ani o vás nestojím,negramoto.příjemná jsem až moc ne nějakej led.reklamu nepotřebuji lidí ke mě chodí dost,řeknu ti hledej šmudlo třeba se jednou stavíš.a okusíš opravdový sex není to o čase nebo orgazmů můžeš mít kolik chceš.a ty jsi byl u které ráda se jí na tebe zeptám,všechny spolupracujeme.

Pokud pominu úplnou absenci mezer, velkých písmen nebo stylu psaní, kroužek nad u na začátku slova je dost specifická věc. Ale pokud tvrdíš, že to nejsi ty, tak se omlouvám. Jen si myslím, že se vše dá řešit s nadhledem a rozumnější formou. Děláš si tu akorát negativní reklamu, zda ti to za to stojí, musíš zvážit sama.

Negativní reklama??hmmm rozumbrada co má na to jen psát blitky na foru kde je pár lidí,sem manažeři a podnikatelé naštěstí nechodí,jen zoufalci jako ty.
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:05

sumiiik píše:To je úplná SODOMA GOMORA!!!
Nechte toho,přece víte že čím víc se s hovnem maže,tím víc smrdí... :D

Zřejmně mluvíš o sobě,kde máš foto nebo jméno schováváš se za nick jako ubohej chlap co má to hovno v hlavě a u tebe bohužel i v peněžence a mezy nohama.kašpárku vem si pinzetku a ukájej se u fora. :D
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:06

whitegirltina píše:
Kracmar píše:Už nevědí , jak by se prodávali. Otravují všude.

dej si sprchu a mýdlo a pak udělěj přesčas máš sotva na to jen tu psát prasátko
a to si chceš dát ty odtučnovací kůru??
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:07

gogo123 píše:
whitegirltina píše:do rakouska a německa jezdím turnusově a dál??zájem o mě je ale asi ne o tebe :!:

.... jasně že o mě není zájem, přece jsem škaredej chlap a ty pěkná ženská :D

Nevím co jsi zač to si říkáš sám o sobě,a mě z to platí takže jeden chudák mě vůbec nemrzí,kterému se nelíbím. :D
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:10

blabbler píše:

aha pan češtinář,tak hele s tvého ubohého platu se sotva zmůšež zaplatit net a nájem,natož chodit po privátech.tvé povolání je tvá nemoc.léč se.
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:13

Tady je fakt partička pár lidí co si myslí že jsou samy na světě a živý celé Brno lehkých dívek.dle mě a jiných laciní šunti co jen blekotají schovaní za anonymním nickem.tady reklama nic neznamená.pro pár šmudlů,ještě že mám klienty na ůrovni co sem nelezou.muhehe
jen se bavím co z vás leze za kokotiny a že vás někdo ještě bere na privát. :D
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » stř 16. říj 2013, 21:38

Včera u mě byl 19ti letej borec a vyplázl 2000 ani nemrkal nechtěl ani vrátit,tak si pořádně užil hodku,pak zase jeden kol40let ta samá částka,chlapy je vás tu fakt moc,my si za den vyděláme tvou výplatku za měsíc.rozhodně nestrádáme,známe spoustu dobrých lidiček,od právníků,policie,vysokých podnikatelů,starostů a pod.každá ví kam se obrátit,pokud je potíž tak si tu nehrajte na kingi jen jste pro smích,a netipujte pokud jste u mě nebyli.husté kecy na foru a co dál???skutek utek.sklo snese vše že??chlapečci a pak když něco máte v gatích.na netu je mistrů světa.realita je jiná a vy nevidíte ani na špičku ledovce.někdy na špičku svého péra.muhehe
whitegirltina

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma