Hledat  

Co mi vadi na privatech

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Co mi vadi na privatech

Příspěvekod Dobermann » úte 17. dub 2012, 14:21

Co mi ještě vadí je, když se nějaká dobračka nechá ojet přes krámy a pak začne vykládat "jejda tys mi to spustil já jsem to měla dostat až za tři dny"...
stalo se mi 2x prozatím...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod nokid » stř 18. dub 2012, 14:42

Nelze než souhlasit s gogem.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod n1501 » pon 23. dub 2012, 15:42

Asi základ všeho - je najít slečnu, která se nebude tvářit jako arogantní profi, ale přiměřeně příjemně, to je asi základ.

Vadí mi zapnutý nebo dokonce zvonící telefon během šukací akce. Mělo by být samozřejmostí vypnout telefon. Stejně tak počítání času - netto, nepočítat v to sprchu jednoho i druhého.
Přiměřená hygiena, nemusí být přepychová koupelna, ale čistá.
Nepřijatelné jsou taky příplatky, cena inzerovaná by měla být konečná. Dá se pochopit příplatek za anál nebo piss či SM.
Cena v současně době by měla být do 1200 za hodinu.
Na druhé straně zase norníky by měl být dochvilný, čistý.
n1501

Příspěvekod Dobermann » úte 24. dub 2012, 7:29

n1501 píše:Asi základ všeho - je najít slečnu, která se nebude tvářit jako arogantní profi, ale přiměřeně příjemně, to je asi základ.

Vadí mi zapnutý nebo dokonce zvonící telefon během šukací akce. Mělo by být samozřejmostí vypnout telefon. Stejně tak počítání času - netto, nepočítat v to sprchu jednoho i druhého.
Přiměřená hygiena, nemusí být přepychová koupelna, ale čistá.
Nepřijatelné jsou taky příplatky, cena inzerovaná by měla být konečná. Dá se pochopit příplatek za anál nebo piss či SM.
Cena v současně době by měla být do 1200 za hodinu.
Na druhé straně zase norníky by měl být dochvilný, čistý.

když si vypne telefon úplně /ne jen zvonění/ pravděpodobně se stane, že jí někdo, kdo jí zkusí zavolat a nedovolá se, bude pokládat za ten den nepracující a nezavolá znovu - a připraví
se o potenciální kšeft... něco jiného je samozřejmě nechat zapnuté zvonění
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod nemesis000 » pát 27. dub 2012, 0:50

Dobermann píše: když si vypne telefon úplně /ne jen zvonění/ pravděpodobně se stane, že jí někdo, kdo jí zkusí zavolat a nedovolá se, bude pokládat za ten den nepracující a nezavolá znovu - a připraví se o potenciální kšeft... něco jiného je samozřejmě nechat zapnuté zvonění

Pokud někam zavolám a ozve se , že volaný je nedostupný, tak mně napadne, že ťapina má zákazníka ( co jiného) a zavolám později, pokud chci počkat.
je to stejné jako by to vyzvánělo naprázdno.
nemesis000

Příspěvekod shrek_85 » pát 27. dub 2012, 11:09

Taky se dá nastavit u operátora, aby se po zapnutí automaticky poslaly SMSky všem, co se nedovolali...
shrek_85

"Ilustrační foto"

Příspěvekod jarjaroslav » pát 3. led 2014, 23:08

Dovolím si krátký příspěvek k "ilustračním fotkám". Většina návštěvníků fóra ví, jak je rozpoznat (často i pouhým pohledem), setkáváme se tu ale stále s dotazy, zda-li se jedná o fake či nikoliv. Podle mě nejsnazší způsob nalezení zdroje fotografie může být následující (při použití Google Chrome):

Kliknutí pravým tlačítkem myši na zvolenou fotografii (tj. na fotografii, jejíž pravost chci ověřit) a zvolím "Vyhledat tento obrázek pomocí služby Google".

Příklad:
1. Vidím fotografii, která se mi nějakým způsobem nezdá: http://www.naprivat.cz/divka-katerinka- ... -g623.html
2. Použiji výše uvedený postup a zobrazí se mi stejné/podobné fotografie umístěné na internetu.
3. Zjistím, že se tato fotografie nachází např. na http://www.metartnews.com/Angel_A.html (detailně - http://hosted.met-art.com/Full_met-art_ ... ?pa=363745). Někdy nutno projít více stránek.

Pozn.: Za funkčnost i spolehlivost postupu neručím, nejsem žádný IT odborník a rozhodně si nehraji na někoho, kdo objevil Ameriku. Jak jsem již uvedl, většina na fóru fake fotky pozná, tento jednoduchý postup slouží pro ty, kteří nevědí, jak na to. Pokud bych se zasloužil o odhalení nějaké fake fotky, s(v)lečnám i "manažerům" se (škodolibě) omlouvám. Raději nezkoumejme fake/nefake a nosme peníze na priváty, stejně si s(v)lečny o nás myslí, že ty peníze... :lol:
Naposledy upravil jarjaroslav dne ned 30. srp 2015, 21:56, celkově upraveno 1
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: "Ilustrační foto"

Příspěvekod lance7 » stř 8. led 2014, 21:40

jarjaroslav píše:Dovolím si krátký příspěvek k "ilustračním fotkám". Většina návštěvníků fóra ví, jak je rozpoznat (často i pouhým pohledem), setkáváme se tu ale stále s dotazy, zda-li se jedná o fake či nikoliv. Podle mě nejsnazší způsob nalezení zdroje fotografie může být následující (při použití Google Chrome):

Kliknutí pravým tlačítkem myši na zvolenou fotografii (tj. na fotografii, jejíž pravost chci ověřit) a zvolím "Vyhledat tento obrázek pomocí služby Google".

Příklad:
1. Vidím fotografii, která se mi nějakým způsobem nezdá: http://www.naprivat.cz/divka-katerinka- ... -g623.html
2. Použiji výše uvedený postup a zobrazí se mi stejné/podobné fotografie umístěné na internetu.
3. Zjistím, že se tato fotografie nachází např. na http://www.metartnews.com/Angel_A.html (detailně - http://hosted.met-art.com/Full_met-art_ ... ?pa=363745). Někdy nutno projít více stránek.

fake001.JPG

fake002.JPG

Pozn.: Za funkčnost i spolehlivost postupu neručím, nejsem žádný IT odborník a rozhodně si nehraji na někoho, kdo objevil Ameriku. Jak jsem již uvedl, většina na fóru fake fotky pozná, tento jednoduchý postup slouží pro ty, kteří nevědí, jak na to. Pokud bych se zasloužil o odhalení nějaké fake fotky, s(v)lečnám i "manažerům" se (škodolibě) omlouvám. Raději nezkoumejme fake/nefake a nosme peníze na priváty, stejně si s(v)lečny o nás myslí, že ty peníze... :lol:

Dobrá práce, kolego, funguje to perfektně!!! Mě, blba, by to samotného nenapadlo :evil:
Problém je, že teď přicházím o spoustu iluzí.....ach jo :( :lol: vždyť snít je tak krásné, že... 8)
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod nokid » stř 8. led 2014, 22:17

Pokud vím, tak nějaký program s přesně touto funkcí byl vyvinut studenty MU v Brně, ale jestli se jedná o právě tento, netuším. Nevíte někdo?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Ondiii » čtv 9. led 2014, 3:08

Asi duplicita, ale vadí mi hlasové schránky....
Ondiii

Příspěvekod lance7 » pon 10. bře 2014, 15:43

Je toho určitě víc, a drtivá většina toho co mě vadí už byla zmíněna. Ale úplně nejvíc mě vadí a dokáže mě neskutečně nasrat tak, že bych jí nejraději jednu fláknul, když je dotyčná oprsklá, vychcaná a chová se ke mě stylem "to nesmíš, to taky neééééé, to já nedělám, tam nešahej, co nejdřív se udělej a potom mě už dej svatý pokoj", přestože jsem si zaplatil hodinu, o ceně nijak nediskutoval, tzn. přistoupil na její podmínky. Kdy po prvním čísle si dotyčná sedne/lehne na postel tak abych na ní nedošáhl :P , a zbytek času (klidně i přes půl hodiny) má v úmyslu už jenom prokecat. Za sazbu 25,- Kč/min (to je mimochodem skoro dražší než sex po telefonu :P ). Prostě jedno číslo a dost, bez ohledu na to, že jsem si zaplatil hodinu. Plus přesto, že ví dostatečně dopředu (minimálně půl hodiny dopředu) v kolik přijdu, tak po mé sprše si jde teprve dát "rychlou spršku" (jejich oblíbený výraz), takže ve svém důsledku jí platím ze svého i sprchování :lol: , přesto že mě počítá čas snad už od vstupu na chodník před barákem :mrgreen:. Přebornice v tomto jsou Sabrina a Vicky ze SOHO, a z těch co už skončily Tereza na Rybníčku, Jitka/Adéla z Alfa pasáže/Dornychu/Úvozu/Hodinových manželek (ta ještě navíc po mě chtěla 1500,- Kč/hod ještě v době kdy už prokazatelně roztahovala nohy za 1200,- Kč/hod :evil: ) a ještě pár jich bylo, ale už si na konkrétní jména a místa nevzpomenu...
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod cortex.bm » pon 10. bře 2014, 18:05

Při domluvě hlasová schránka je fakt vopruz :evil:

Na pokoji by mělo samozřejmé vypnutí telefonu nebo minimálně vypnutí zvuku.
To, že by se měl počítat jen čistý čas na pokoji, to snad už by taky mělo být bráno za normu.

Férové chování ťapky má jasnou odezvu v tom, že chci opakovat, rozumné Ťapina to ví.
Pokud dělá nějaké levárny, s časem, s omezením nějakých pofidérních výstřiků v placeném čase, tak to je taky značné minus.
Pokud toto holka nedělá, chová se fair, tak je zase ode mně samozřejmé, že se k ní chovám jako k milence, o tom, že přijdu čistý a střízlivý, je taky jasné.

Koupelna a ručníky - stačí čisté prostředí, není třeba nějakého luxusu, na privát chodíme kvůli mílé dívce a dobrému šuku.
cortex.bm

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma