Hledat  

Panička 40+

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Panička 40+

Příspěvekod sexman12321 » pát 17. led 2014, 14:04

Bohužel je to tak...
sexman12321

Příspěvekod montecinto » sob 18. led 2014, 20:22

Kure píše:No, tak pokud jsou to ty její pravé fotky, tak proti těm fake je to rozdíl jako mezi dnem a nocí :D
Noření zdar!

Nicméně, na to, že má 41 let, tak vypadá docela dobře. :idea:
montecinto

Příspěvekod Dobermann » ned 19. led 2014, 17:55

Panička 40+? těch je celý Brno:-)
navíc mají 70+
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod lance7 » ned 19. led 2014, 18:25

montecinto píše:
Kure píše:No, tak pokud jsou to ty její pravé fotky, tak proti těm fake je to rozdíl jako mezi dnem a nocí :D
Noření zdar!

Nicméně, na to, že má 41 let, tak vypadá docela dobře. :idea:

Možná ano, možná ne. To vůbec neřeším. Spíš nechápu, proč bych měl platit za sex takové (40+) ženušce. Nemělo by to být spíš obráceně? :D Svět je plný holek v nejlepším věku a rozpuku, co jsou k mání v podstatě kdykoli, takže tato věková kategorie mě absolutně neláká. Ani zadarmo. Ale chápu, že sto chlapů, sto chutí. A tak je to správné, tak to má být... :wink:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod prcalin » čtv 23. led 2014, 12:35

Občas obrážím privaty a byl jsem i u Běly. Nechal jsem se nalákat na mokrý orgasmus a byl jsem spokojen. Je to starší dáma,ale příjemná a milá.
prcalin

Příspěvekod Eisenbahn » úte 28. led 2014, 19:46

[quote="sexman12321"]Tak jsem trochu zapátral po netu a našel jsem i její ( vypadá to že pravé ) fotky...

Využívá/la ještě toto tel.č. 777407174

Byl jsem u Emy někdy loni v létě... Ten vzhled není nejhorší, kdo má rád mladší maso, půjde prostě za mladší holkou. V telefonu OK, pak jeden asi půlhodinový odklad příchodu smskou a trochu zmatená domluva; říkám si skousni to... Byt v paneláku, tomu odpovídající koupelna; ručníky asi v poho, protože jsem si je nějak nezapamatoval. Prý tam s ní byla zrovna nějaká kamarádka - spíš bych ale tipoval pasáka či přítele.

Lákal mě ten mokrý orgasmus, kterého jsem se dočkal - tady ale veškerá pozitiva končí. Přišla mi opravdu hodně - promiňte mi ten výraz :roll: namachrovaná. Pochlubila se, jací jí tam chodí debilové a kolik jich musela vyhodit, v Brně že je to na pytel a kdesi cosi. Řekl jsem si skousni to a použil pár neutrálních frází a společenských obratů, které mi asi zaručily, že jsem nebyl ještě před akcí nazván debilem a odeslán za dveře (prachy chtěla samozřejmě před touto rozpravou, myslím že 1200/hodinu). Chtěl jsem na začátek orál bez a jako správný vypatlaný nadrženec s plným pytlem (neříkejte dobře mi tak, já to vím :) ) tak vyplázl pětikilo jako příplatek, což mi přineslo asi 5 nejdražších minut v mém životě. Kouř spíš průměr, výstřik dle oblíbené hry v kostky "mezi kozy" (tento terminus technicus však neodpovídá velikosti, melouny nečekejte).

Další řeč chvilku po tom - nějak jsme narazili na příplatky a prý se kdosi strašlivě divil, že chtěla za anál příplatek pouhopouhý jeden talíř :!: Myslel jsem si něco ne moc pěkného a rozhodně ne diplomatického, ale řekl jsem si skousni to a opět nahlas plácl cosi, co mě udrželo ve hře. Před druhým kolem (dost nepříjemně to popoháněla, nejprv pomalu a pak naráz prý má další kšeft) jsem ji prstovačkou udělal k výstřiku - ne žádný vodotrysk, ale poševní stahy má fakt silné a příjemné. Což jsem poznal hlavně když jsem si hodil její nohy na výložky (to stříkla taky) a v pozici na koníka. Zakončení jí na břicho a huš do sprchy. Od dveří ke dveřím to bylo sotva 55 minut, takže tady se žádné chvály nedočká :x

Fuj, nějak jsem se rozepsal, asi bych to měl utnout - přestože na svůj věk nevypadá úplně nejhůř a s buchtou to umí dobře, za mě opáčko rozhodně ne a to kvůli přístupu. Možná, kdyby jí tam došel nakorbený mlaďoch zazobanec, tak by se chovala jinak. Určitě nechci nějak urážet, ale řekl bych, že jí sedne málokdo - však tyhle typy ženských znáte :roll: Osobně rozhodně nedoporučuju méně zkušeným norníkům-idealistům (jako já); pro protřelé harcovníky co mají rádi i starší to může být výzva...
Eisenbahn

Příspěvekod senior » stř 29. led 2014, 10:53

Eisenbahn píše:Prý tam s ní byla zrovna nějaká kamarádka - spíš bych ale tipoval pasáka či přítele.
Lákal mě ten mokrý orgasmus, kterého jsem se dočkal - tady ale veškerá pozitiva končí. Přišla mi opravdu hodně - promiňte mi ten výraz :roll: namachrovaná.

Emi inzeruje pod číslem 777407174, Ema pod číslem 774044610. Oba inzeráty bývají pospolu, odkazy na bydliště jsou poblíž sebe. Jde o stejnou ťapinu.
Má tady i druhé vlákno.
viewtopic.php?f=4&t=3552&p=27242#p27242
A Tvoje podezření na stálou přítomnost přítele či pasáka je naprosto oprávněné, viděl jsem jej, asi spíše přítel, ale jeho trvalá přítomnost?. :twisted:
senior

Příspěvekod honzakouris » čtv 30. led 2014, 0:29

Po nedávné návštěvě, tak v této kategorii hodnotím v Brně jako číslo 1 Barbaru, ačkoliv patří spíš do kategorie 50+.
http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=3236&p=29180#p29180
honzakouris

Příspěvekod essex1 » pát 7. úno 2014, 15:12

Pro staré norníky skutečně výzva. Přišel jsem, viděl, zynořil, leč už nikdy více. Osobně bych si rád pokecal s někým kdo u ní opakuje. Plný souhlas s Eisenbahn. Kontrakce má dobré, ale její přístup je skutečně neotřelý. Po kvartýru lítalo štěně a ještě si stačila vyřídit tak dva kšefty po telefonu vyhulit 3 cigára než jsem vylezl ze spchy.. Debilem mne nenazvala, ale ty přede mnou takto oznámkovala.
essex1

Příspěvekod bruener » sob 26. dub 2014, 16:30

No a nějaká panička 40+, klidně 50+ s větším zadkem, našla by se Brně? Napadla mě ta Barbara, jak se tady o ní výše psalo, ale třeba někdo ještě doporučí...
bruener

Příspěvekod honzakouris » ned 27. dub 2014, 22:22

bruener píše:No a nějaká panička 40+, klidně 50+ s větším zadkem, našla by se Brně? Napadla mě ta Barbara, jak se tady o ní výše psalo, ale třeba někdo ještě doporučí...

můžu porovnat jak barbaru, tak i zmíněnou zuziku a doporučil bych barbaru...nevím proč, prostě lepší přístup...
honzakouris

Příspěvekod pvdlfavb » ned 8. čer 2014, 21:38

Velký zadek má taky Yveta z Botanické, 775 250 761. Víc jsem o ní někde psal v jejím tématu.
pvdlfavb

Příspěvekod Zelezny » úte 10. čer 2014, 19:46

pvdlfavb píše:Velký zadek má taky Yveta z Botanické, 775 250 761. Víc jsem o ní někde psal v jejím tématu.

Ano, to je pravda, to je hodně velký zadek. Yveta je 50+
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod Zelezny » úte 10. čer 2014, 19:52

honzakouris píše:
turistabrno píše:
Zelezny píše:Naopak jsem nebyl moc spokojen s Katkou 41 (731 080 842) z Purkyňovi. Tělěsně vypadá dobře a atraktivně dle mého, ale přístup nic moc, i když není přístup ani zcela špatný. Mazlení, líbání a nedej bože ji na ni pořádně šáhnout, to ji moc neříká. Je to takové sterilní. Platil jsem 1000 Kč za tři čtvrtě hodiny. Byt a koupelna jsou na dobré úrovni.

Katka ( http://www.naprivat.cz/divka-katka-z-pr ... ?noErase=1 ) opravdu není k doporučení? Přemýšlel jsem, že bych taky zakusil nějakou "zkušenou" s letitýma zkušenostma :D a říkal jsem si že tohle by mohlo stát za to, ale teď jsem trochu na vážkách. Jaká je v ksichtíku?

jestli hledáš nějakou zkušenou, co ti dovolí leccos a má přátelský přístup, zkuš Vandalku v Černovicích, má tu vlákno, inzeruje skoro všude.. o:-o

Vandu v Černovicích jsem navštívil a byl jsem velmi spokojen. Je pravda, že jsem nechtěl ani věřit, že jí je 46 let. Já hádal o 10 let méně. Postavu má až téměř lolitkovskou a je menší postavy a asi tak dvojky kozy. Přístup a šukačka je dle mého excelentní, jedna z nejlepších, jakou jsem za těch skoro 10 let na privátě zažil. Čas nehlídá. Dělá orál bez, anál nedělá. Mazlení a líbání je v pohodě. Řekl bych, že je dost zkušená. Dá se s ní pobavit. Je to v rodinném domku a je tam s ní ještě jedna zhruba stejného věku. Mají tam tedy i několik čoklů, ale tito jsou vychovaní. Tel. číslo je 773 118 091, je to u Charbulky.
Naposledy upravil Zelezny dne úte 10. čer 2014, 20:00, celkově upraveno 1
Zelezny

Příspěvekod Zelezny » úte 10. čer 2014, 20:00

Konečně jsem navštívil i Šarlotu z Dornychu. Starší kol 50 a hodně tlustá. Mohu doporučit těm, co chtějí starší pořádnou boubelku. Přístup je fajn, čas nehlídá, má mega cecky. Kouření a šukačka je slušná, ví kam šáhnout, i když koníčka bych nezkoušel:) Mazlení a líbání je v pohodě. Dá se s ní i slušně pobavit. Byl jsem dvakrát a občas míním opakovat. Tel. je 728 484 475. Lokalita je dnes téměř prakticky bez našich spoluobčanů. Jde o starší činžák s novou fasádou.
Zelezny

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky