Tak to vypada, ze ze S4Y se stava forum teoretiku, aspon to tak vypada z vyse uvedenych "hodnoticich" prispevku bez realneho zazitku. Ja se podival na fotky, ktere ma Wiki na webu, zavolal, domluvil, nasednul do auta, dojel, zaplatil, osprchoval, no a dal to snad znate. Teda ti, kteri na nejakem private nekdy byli.
Zpet ale k hodnoceni:
- Rekl bych, ze fotky na webu cloveka dost navnadi. Realita mi prisla ale jeste o uroven lepsi. Necekal jsem tricitku, ale spise panicku "40" s velkejma prsama. Presne takova predstava byla splnena a hodne prekonana. Panicka s krasnyma velkyma ocima, sympatickou tvari, usmevava, bezprostredni. Postava, zde neni co vytknout, maximalne udrzovana, dominuji velice povedene silikony, bricho pevne a ploche, zadek a nohy - vse paradni, ze dvacitky by mohly zavidet. Byl jsem skutecne nadsen.
- Cena za 30 min dobra - 800 Kc, da se vzit za 1000 Kc delsich 45 minut nebo priplatit za 200 Kc anal. Zustal jsem na 30-min zakladu.
- Praktiky - Wiki se neliba, coz je pro me v tomto pripade minus, celkovy pozitivni dojem by to jiste umocnilo (pry by to bylo mozne, kdybych si ji vzal, coz jsem sam aktivne navrhl, dohoda padla - obrad v kostele v kroji a bez kalhotek, abych ji mohl hned po obradu v zakristii opichat - coz byla zase moje podminka;) Mazleni na uvod, troska detskeho oleje, lehka masaz intimnich partii, zapojila se i jeji usta. Na nejaky kouzleni s oralem moc nejsem, takze kondom a akce. Ona nahore na uvod, abych si overil, ze si za zenu nevezmu nejakou neschopnou neaktivni panenku. Hned ze zacatku byl ale zjevny jeji zajem i nadseni, me obavy rychle opadly. Pak zmena polohy, klasicky na misionare chvili a pomerne hodne durazne. Pak Wiki rikala, ze jeji paradni a oblibenou disciplinou je "zezadu", tak se nastavila a smerovali jsme spolecne k vlnobiti rozkose. Prvne jeji, pak moji pri technice "mezi kozy", coz v provedeni s Wiki ma neskutecny naboj vhledem k velikosti a plnosti jejiho poprsi. Celej vrsek z toho mela zasvihanej, otreli jsme to a troska mazleni na zaver.
- Celkove bylo setkani velice jiskrive a bezprostedni, hodne jsme se nasmali. Nejusmevnejsi byl asi moment, kdyz jsem mel vrazenej nadrzenej penis bez kondomu mezi ty jeji nadherny kozy

jezdim sem a tam, ona se mi diva do oci a rika: "Nechces zkusit nekdy trojku s moji kamoskou?" Ocenil jsem jeji obchodni cit, ze zvolila prave tento okamzik pro prodej nadstandardnich sluzeb.
Shrnuto: krasna zrala panicka, co ma rada sex, jasne opacko z meho pohledu! Zaroven ji radim mezi top divky v Brne. Odradit muzu akorat ty, co hledaji dvacitky/tricitky.