Hledat  

k zasmání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: k zasmání

Příspěvekod jarjaroslav » pát 2. kvě 2014, 1:00

Toto sem cpát (téměř) na dobrou noc :evil:... Ještě se mi o ní bude zdát :oo: (nebo i o její kolegyni: http://www.naprivat.cz/privat-rosse-pok ... p1619.html). Proč dotyčná nezkusí filmovou kariéru (Mrazík 2, Perníková chaloupka 2, Shrek 5, Kytice 2...)?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » pát 2. kvě 2014, 23:42

„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod vulcan » sob 10. kvě 2014, 22:36

Možná to tématicky nepatří zcela sem, ale
"život nemusí být nutně nudapláž"

http://www.youtube.com/watch?v=siu9mKDc ... e=youtu.be

Národ sobě ! :D
vulcan

Příspěvekod lance7 » ned 11. kvě 2014, 9:53

Vlákno "k pláči" tu není, tak to holt musím dát sem... :roll:

http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_ ... a--1348806
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod jarjaroslav » ned 11. kvě 2014, 22:55

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... ituce.html :roll: :roll:

Celkem originální název článku, ale tím to asi končí... Proč někteří mluví o "legalizaci prostituce"? Legalizovat lze něco, co je zakázáno. A prostituce (zákonem snad ani nedefinovaná) obecně zakázána ani není (když nepočítám zákazy nabízení a poskytování sexuálních služeb na některých ulicích pomocí vyhlášek). To, čím mysleli "legalizací prostituce" bude asi "regulace prostituce".

Co mě zarazilo/pobavilo je následující: "V těchto týdnech jednotlivé městské části projednávají zpřísnění vyhlášky. Výsledkem by měl být celoplošný zákaz nabízení, poskytování, ale také využívání sexuálních služeb na celém území Brna." (http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... rostituce/) K čemu by to mělo být? Snaha konečně sankcionovat i zákazníka? Pokud nejsou schopni pouličnice vyhnat z ulic, které by pro ně měly být zakázané, proč zákaz rozšiřovat? "Celé území města Brna", tzn., že se to bude vztahovat na priváty (nebo jen ulice)? V tom případě by se jednalo o úplný nesmysl... (Když už budu slovíčkařit úplně - až nesmyslně, pokud budu chtít oplodnit ženu, abychom společně vychovali vzorného občana k lásce k vlasti i naší milé EU, který bude s velkou ochotou a potěšením platit daně, poruší minimálně jeden z nás /spíše ale oba/ vyhlášku, protože jsme si poskytli sexuální službu "klasický sex"...)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » úte 13. kvě 2014, 15:04

Tak tohle mě dostalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tady sebechvála smrdí neskutečně :P Tohle není ťapina, tohle je skutečná kurva (povahou) ... . Chudák, který jí na to skočí ... . Chce peníze za sex, ale má hrdost a vlastně je nechce. :roll: :roll: :roll: Chocholoušek by měl velkou radost :D

Vzájemná pomoc!!!
dnes 12:52 | Poptávka / Koupím | Flirt - ona hledá jeho
Popis: Jsem obyčejná studentka, která hledá kombinaci vztahu a výdělku peněz. Mám svojí hrdost a sebelásku, nikdy jsem se neponížila k sexu za peníze a bez lásky. Bohužel se už dlouho cítím sama a ráda bych s někým sdílela radosti, dokud jsem mladá. Jsem velice přizpůsobivá, nekonfliktní, holka pohodářka. Hledám někoho, kdo by si cenil mojí výjimečnosti charakteru a dokázal si mě patřičně ocenit. Je to můj první pokus a rozhodně s tebou nepůjdu hned na první schůzce. Chci, abychom se vzájemně vybrali a padli.

Nehodlám tu hledat donekonečna a zkoušet. Proto si ujasněme pravidla hned na začátku. Samozřejmě nejsem bezchybná, ale stále se zdokonaluji. Mám vysoké ambice, které ráda rozvinu, pokud mi máš co nabídnout. Jsem ochotna přiložit ruku k dílu, pomoci i v jiných oblastech a to bez narušení většího soukromí. Je to jenom o komunikaci.
acx

Příspěvekod lance7 » úte 20. kvě 2014, 11:30

Znáte vyjmenovaná slova po "D" pro blondýny?
"Do ruky, do pusy, do kundy, do prdele, do sprchy, domů..." :P
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod sumiiik » čtv 5. čer 2014, 20:55

Tuhle chci...Nevíte někdo na kterým privátu ji najdu?? :lol: :lol: :lol:

http://www.drsnysvet.cz/naha-amaterka-s ... d-kamerou/

Že by Cejl a okolí?? :lol:
sumiiik

Příspěvekod nokid » pát 6. čer 2014, 0:48

Ještě že nemám v mobilu Flash...
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod jarjaroslav » sob 7. čer 2014, 22:02

jarjaroslav

Příspěvekod acx » pon 16. čer 2014, 12:29

http://www.sally.cz/profil?UID=80893

Mám dojem, že slečna je v matice úplně mimo. :lol: :lol: :lol:
Odečtení oblečení u ní je nemožná operace :mrgreen: ,
u touhy 0 * cokoliv je 0 . :wink:
Hlavně, že limituje věk, zjevně má zájem o nějaký ten peníz a měla by být ráda, kdyby jak se říká, si o ni někdo opřel kolo. :oo:
Kdyby na kole aspoň jezdila ... . :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod reiken » čtv 19. čer 2014, 17:34

Nabízím schůzky za drobnou finanční výpopoc. Bohužel řeším složitou životní situaci a potřebuji si přivydělat. Nabízím příjemnou společnost NE SEX! :)

To chce- aby jí někdo platil za žvanění :lol:
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod lance7 » pát 20. čer 2014, 10:33

reiken píše:Nabízím schůzky za drobnou finanční výpopoc. Bohužel řeším složitou životní situaci a potřebuji si přivydělat. Nabízím příjemnou společnost NE SEX! :)

To chce- aby jí někdo platil za žvanění :lol:

Záleží jak vypadá a co žvaní - klidně bych jí i dvacku dal... :D
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Chris Redfield » pát 20. čer 2014, 11:30

tomu říkám naivita.
Chris Redfield

Příspěvekod acx » sob 21. čer 2014, 18:03

Praha, věk: 19, znamení: Býk

Ahoj,Hledám někoho,kdo by byl schopnej mi půjčovat byt,kde budu sama nebo mi platit hotel kde budu též sama,jenom přes víkendy.
Za to se odměnim orálním sexem.Za nabídky Děkuju.

Odpovědět na inzerát: pusinkaaq19@seznam.cz

Vloženo: 20.6 2014 20:32:50, ID inzerátu: 242134

bez komentáře ... :roll:
acx

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma