Hledat  

k zasmání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: k zasmání

Příspěvekod Chris Redfield » úte 24. čer 2014, 11:01

Ahoj vše můžum kterým chibí láska z leve polovičky.:-) Hledám tady hodného muže na milenecký vstah,kamarádský nápomocný oboum si vyhovet atd atd.sem dvacetiletá tmavovláska štíhle mostavy výška 158 cm.BZLA BZCH R8DA za pomoc ve víši 44 tis...budto na pujčku nebo domluvě s jistým gantlmenem který se mi ozve.sem dost ze všeho uš unavená...jen abych upřesnila nejsem žádna běhna ale slušná holka.s problémem.proto prosím regujte jen vážně...a opravdu stím že jste ochotni pomoci...jsem Z hlučína..kousek od ostravy prosím o ostraváky..nebo ty kteří by moohli dojet.děkuji sem zoufalá
Ostravský kraj, věk: 21 / Beran, zadáno: 24.6 2014 11:02:26
bioclinic@seznam.cz Inzerát číslo: 240099
Chris Redfield

Příspěvekod acx » sob 5. črc 2014, 18:52

štědrý chlap a pochopení
dnes 08:28 | Poptávka / Koupím | Flirt - ona hledá jeho
Popis: Moje prosba je netradiční. Našel by se muž, který mi finančně pomůže (8tisíc) a nebude po mě nic chtít? Žádný sex nebo intimnosti? Stačilo by ti přátelské setkání nebo mi peníze pošleš a můžeme si psát? Hledám kamaráda, který mi pomůže. Sex mě z psychických důvodů netěší, ale jsem ve fin.problémech a nevím jak je řešit. Prosím, ozvi se. Já jsem mladá 24letá maminka.

Zajímavé, ale proč když ji sex netěší, nesexuje, jak se dostala k dítěti? :oo:
acx

Příspěvekod Miaaa » pon 7. črc 2014, 23:00

A to prý nejhorší prostitutky jsou v Brně :twisted:

http://style.iprima.cz/kuriozity/techto ... ampaign=hw
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod nokid » pát 11. črc 2014, 12:42

acx: Copak jsi neslyšel o dětech ze zkumavky? Sperma pošleš poštou a oni už si na klinice poradí...
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod jarjaroslav » pon 28. črc 2014, 23:03

Zkušenost, naštěstí jen písemná, s eveli (http://nick.amateri.cz/eveli):

Dáma 35+, 1.000 Kč/hod., nemá prostory, nutný azyl (na návrh auto/příroda nereagovala), bez zaslání mého fota "nic" (proto příspěvek v této sekci) :shock: . To jí někdo skutečně svou fotku pošle :lol: ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod vulcan » pon 28. črc 2014, 23:30

jarjaroslav píše: (http://nick.amateri.cz/eveli):
Dáma 35+, 1.000 Kč/hod., nemá prostory, nutný azyl (na návrh auto/příroda nereagovala), bez zaslání mého fota "nic" (proto příspěvek v této sekci) :shock: .

Toto není k zasmání jarjaroslave, :shock:

to asi ona míní dávat ty prachy zájemcům..
proto chce vidět, do koho investuje,logicky
zda je fakt čistotný :wink:

btw. jinak ty její slova mají váhu - (78kg.. hmm :roll: )
vulcan

Příspěvekod jarjaroslav » pon 28. črc 2014, 23:43

vulcan píše:Toto není k zasmání jarjaroslave, :shock:

to asi ona míní dávat ty prachy zájemcům..
proto chce vidět, do koho investuje,logicky
zda je fakt čistotný :wink:

btw. jinak ty její slova mají váhu - (78kg.. hmm :roll: )

To abych se před focením i navoněl :D .

Původně jsem chtěl poslat svoje foto, když "chytám bronz":
prase.jpg
http://static2.businessinsider.com/image/4d309e0e49e2ae0c76250000/13-stunning-facts-about-the-rise-of-industrial-meat-farming-in-america.jpg
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod senior » pon 4. srp 2014, 15:06

Zajímavý nový typ povolání... Afghanistan Anti-Terror Group (Troop Inspection)
Cecky ovšem parádní. Ještě tak, kdyby byly puffy :D
Přílohy
Afghanistan Anti-Terror Group (Troop Inspection... (2)wtmk.jpg
1_Afghanistan Anti-Terror Group (Troop Inspection... (1) []wtmk.jpg
senior

K zasmání či k pláči?

Příspěvekod jarjaroslav » pon 4. srp 2014, 23:37

Několikrát jsem se na fóru setkal (a pravděpodobně i setkám) s příspěvky ostatních kolegů, které upozorňovaly na „bezgumky“. Rozhodl jsem se zjistit, jak je těžké/snadné najít dívku/ženu, která bude ochotna souhlasit s klasickou souloží bez ochrany na http://www.amateri.cz/ :D . Nepředpokládal jsem však nějaký velký úspěch při hledání.

Na chatu jsem v „erotických službách“ napsal, že hledám sex BEZ, přijedu kamkoliv a cenu si dívka/žena určí sama :lol: . Pokud jsem čekal nějakou nabídku, tak jen s přemrštěnou cenou. Neuběhla ani minuta a půl a první nabídky se mi dostalo. Žena přes 50, cena 3.000,-, vyvrcholení do ní. Uplynulo asi deset minut od zveřejnění první zprávy (trochu jsem tam spamoval), že hledám sex BEZ a přišla mi druhá nabídka. Žena necelých 40, 800,-/30 min., vyvrcholení do ní. Po deseti minutách další „zájemkyně“, něco málo přes 30, 2.500,-, vyvrcholení do ní. Za dalších 9-10 min. se ozvala dívka v kategorii 20-25 let s požadavkem 2.000,-. Odmítala vyvrcholení do ní, protože údajně začala brát antikoncepci, která bude působit nejdříve až za týden. Nakonec navrhla, že si koupí Postinor, ale cenu zvýšila na 2.600,-. Poděkoval jsem i za tuto nabídku a znechuceně opustit chat :twisted: . Nemám skoro slov :shock: .

Málem bych zapomněl, jeden muž mi napsal vzkaz a lákal mě pěkným vykouřením se spolknutím :lol: .

Cílem mého příspěvku byl jen takový malý průzkum, nikoliv pranýřování konkrétních dívek, tudíž zde veřejně neuvádím jejich nicky :idea: . Případné podrobnější info přes SZ (myslím pochopitelně přispívající členy).
jarjaroslav

Příspěvekod Dobermann » stř 6. srp 2014, 6:51

hoši dávejte si kua pozor. dostat chlamýdie není žadný kumšt. ale zbavit
se jich:(
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Petr Šoustal » čtv 7. srp 2014, 10:48

Dobermann píše:hoši dávejte si kua pozor. dostat chlamýdie není žadný kumšt. ale zbavit
se jich:(

...no já jsem si říkal, že si dlouho nenapsal žádnou recenzi. :lol: :lol: :lol:
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod amater52 » čtv 7. srp 2014, 11:06

..ale no tak... :wink:
amater52

K zasmání či k pláči? - Lovec "bezgumek" II

Příspěvekod jarjaroslav » sob 9. srp 2014, 1:25

Tentokrát jsem se na Amatérech zaměřil na JM. Na obecnou poptávku po sexu BEZ na chatu nereagoval nikdo, tudíž jsem oslovil cca 5 dívek. 2 z nich se na sex BEZ nechaly "přemluvit" :twisted: . První, nebrňačka, nejdříve odmítala, nakonec (o 10 minut později) však souhlasila, pokud nebude vyvrcholení provedeno do ní (nebere prášky) a ona dostane 5.000,- (chtěla, abych nabídl konkrétní částku, já to nechal na ní, takže by asi cena šla dát dolů). Druhá, Brňačka, nabízela sex BEZ za 2.000,-.

U negramotného a neinformovaného obyvatelstva rozvojových zemí to lze pochopit. Ale některé dívky TV, internet (např. včera http://www.novinky.cz/domaci/344565-v-c ... h-hiv.html) atd. od sexu BEZ neodradí :evil: :evil: :evil: ...
jarjaroslav

K zasmání či k pláči? - Lovec "bezgumek" III

Příspěvekod jarjaroslav » sob 9. srp 2014, 21:51

1 pokus, 1 "úspěch". Pětačtyřicítka, t. č. v Brně, 8.000,- za sex BEZ :lol: .
jarjaroslav

Příspěvekod Miaaa » úte 19. srp 2014, 2:16

A pak, že není zdravé jezdit na kole :lol: :lol: :lol:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202242488685307
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma