Hledat  

Pravda o vulcanovi

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Pravda o vulcanovi

Příspěvekod aceri » ned 20. črc 2014, 1:46

Co je vulcan za člověka?

Je jasné že s ním je každý za dobře, četli jste někdy jeho recenze? Žádné špatné slovo na ťapinu, vždy byl spokojen. K norníkům je taky hodně přátelský sám od sebe jim píše zprávy, dělá kamaráda. Musí ho to ovšem stát hodně sil, protože kdykoliv může za oponou házet na někoho špínu, tak se činí a to platí jak pro norníky a tak pro ťapiny, na které dělá svým přetvařováním se dojem. Za ty roky co jsem tady registrovaný, mi několikrát psal, "že není žádný křivák", že je o něm známo že pomohl spoustě lidem, že je upřímný a průhledný ve svých úmyslech a spoustu dalších výmyslů. Normální člověk vám tohle neřekne, když jsem se setkal s takovým vychvalováním se, jednalo se vždy o psychopaty a lháře u vulcana tomu není jinak.

Moc dobře si vzpomínám jak mi před několika lety psal, že dívka u které jsem byl je nakažená. Fakt mě to vyděsilo, dokonce jsem šel na testy ( samozřejmě negativní) a on ze mě začal vytahovat(ještě před testy), jakou má postavu, jak probíhala akce atd. že prý by ji přijel "vyšetřit", už v tu dobu mi začalo docházet co je to za zmrda se sladkýma řečičkama.

Když tady na něho někdo napsal něco špatného okamžitě se vytasil s tvrzením, že je to akce ťapin a pasáků, protože on sráží ceny. Hlavně že mluví o "pozlátkových privátech" a přitom je sám často navštěvuje, buďte rádi že tady máte vulcana, protože on drží ceny dole. Na to lidi slyší. I když je to absurdní. :roll: S odstupem času mi to připadá strašně směšné. On přece není žádný křivák, on je upřímný a čestný. :roll:

Svými manipulačními tahy se vypracoval i na masherovi dokonce na protektora i přesto že tam nemají rádi Brno a jeho tam brali jako méněceného.(skutečně s něčím takovým jsem se nikdy nesetkal, padly tam přemrštěně tvrdé nadávky jen za to že je někdo z Brna) Lezení do prdele dá asi dost zabrat, že jo vulcane? Když jsem se nedávno dostal na masherovi do menší slovní přestřelky, tak mi vulcan hned psal ať se s pražákama zbytečně nehádám, že to nemají rádi. Skutečně ale přešlápl, že o mně psal soukromé info a pomlouval mě (a další lidi z Brna) aby se jim tam zavděčil. Info které jsem mu ve své naivitě kdysi napsal on sprostě použil proti mě, absolutně bez zábran a výčitek svědomí a ještě se snaží argumentovat ve svůj prospěch a dělá jako by o nic nešlo, to je farizejství nejhrubšího zrna! Má i dost informací (často zkreslené) jednak přes ťapiny, tak i přes norníky, kteří mnohdy ani nevědí, která bije, mají za to, že s ním mají kamarádský vztah a netuší že o nich má veškeré info, které okamžitě použije, kdy se mu to bude hodit a aby se zavděčil, nejlépe pražákům.

Na masherovi mi jeden uživatel přeposlal do sz vulcanovu zprávu, která víceméně potvrdila co jsem si o něm myslel.
Zde je její znění co se týká mě.

Aceri je mladší, kolem 30, s vadou řeči, hraje si na hrdinu, šukáče.. brousí kolem pouličních v Brně (nic proti, ale on je trochu mimo..) trošku si kompenzuje komplex drsnou řečí, extra praktiky na holkách..

Aceri je mladší, kolem 30,

Mám radost, že mi hádají tak málo.

s vadou řeči

Musím tobě a tvým informátorkám pogratulovat ke skvělé diagnoze, jde vidět, že jsi doktor zvážil si všechny možnosti a že se prostě vyznáš.
Milý vulcane, mám roztroušenou sklerozu a začíná se mi to zhoršovat, proto často mluvím nesouvisle. Priváty neberu jako zpovědnici proto se o tom nešířím a když se mě na to holky zeptají řeknu, že mám vadu řeči.

trošku si kompenzuje komplex drsnou řečí

Žádný komplex nemám, jen se teda bojím co se mnou bude za pár měsíců nebo let. Prognóza skončit na vozíku bez možnosti se pohnout, není nic příjemného.

drsnou řečí

Ta drsná řeč je to, že říkám věci na rovinu, tak jak jsou. To je to co ty říkáš za zády a to co píšeš do sz, ikdyž tam si taky vymýšlíš různé blbosti.

hraje si na hrdinu

Za to ty hrdina nejsi ani zdaleka, neumíš ani věci napsat na rovinu, jen se hloupě vymlouváš.(děláš ze sebe samaritána, co mi chtěl vlastně ještě nakonec pomoct) Když jsem ti nabídl probrat to mezi čtyřma očima odmítl si.

extra praktiky na holkách

Tím myslíš co? Že si sundávám kondom během akce, jako ty za starých časů? Ne... zklamu tě, jenom klasika a oral...

Je mi jasné, že se tohle nebude spoustě lidí líbit, ale tak to prostě je, musel jsem s pravdou ven. Dal jsem všanc své osobní informace, abych trochu poodhalil co se skrývá uvnitř toho milého vulcana, co se snaží ze zištných důvodů každému zavděčit a je mu jedno jakou cestou toho dosáhne.
aceri

Lež o vulcanovi

Příspěvekod vulcan » ned 20. črc 2014, 11:22

aceri píše:
Je jasné že s ním je každý za dobře, četli jste někdy jeho recenze? Žádné špatné slovo na ťapinu, vždy byl spokojen.

Moc dobře si vzpomínám jak mi před několika lety psal, že dívka u které jsem byl je nakažená. Fakt mě to vyděsilo, dokonce jsem šel na testy ( samozřejmě negativní) a on ze mě začal vytahovat(ještě před testy), jakou má postavu, jak probíhala akce atd. že prý by ji přijel "vyšetřit", už v tu dobu mi začalo docházet co je to za zmrda se sladkýma řečičkama.

aceri,
reaguji tady
viewtopic.php?f=2&p=31889#p31889

Za svými recenzemi si stojím, píšu je tak, je je sám vidím, nemíním v tom nic měnit. Rozhodně píšu i kritické recenze, ale určitě je více těch kladných. A klidně přijmu názor na dívky odlišný od mého.

... píšeš, že jsem Ti cosi psal.. viz výše, tak to je sprostá lež.
Naopak jsem tady na foru vyvracel některé extrémní názory , že ta určitá holka má kapavku, reagoval jsem na některé třesky plesky. Pokud se někdo zeptal na můj názor, napsal jsem mu jej.

:idea: Naopak Ty jsi se na mne vyptával, některých dívek v Praze, zda jsem u nich byl, .... podle mne docela úlet, aby se norník ptal dívek na jiného norníka.
Podobně mně docela šokovaly Tvé dotazy ke mně v SZ, týkající se soukromých věcí. Já jsem Ti v tomto soukromě odpověděl, a pomyslel jsem si, že jsi v tomto podivný člověk.

Když tady na něho někdo napsal něco špatného okamžitě se vytasil s tvrzením, že je to akce ťapin a pasáků, protože on sráží ceny. Hlavně že mluví o "pozlátkových privátech" a přitom je sám často navštěvuje, buďte rádi že tady máte vulcana, protože on drží ceny dole. Na to lidi slyší. I když je to absurdní. :roll: S odstupem času mi to připadá strašně směšné. On přece není žádný křivák, on je upřímný a čestný. :roll:

Se svým názorem na cenovou politiku se , aceri, netajím. Nevidím na tom nic špatného.
Já osobně určitě nesrážím sám ceny, záleží to na postoji většiny norníků.
A nejde jen o ceny, ale o celkový přístup, o fake fotkách, o dalších nepravostech.
Jaké si to tady v Brně uděláme, také to budeme mít. Vidím, jak to dělají v jiných městech.
Ty Tvé invektivy, jestli jsem upřímný a čestný, nechávám bez povšimnutím. :evil:
Normální člověk si udělá názor. A ti, co mně osobně znají, tak taky. :idea:
Ty, pokud vím, mně osobně neznáš.

Svými manipulačními tahy se vypracoval i na masherovi dokonce na protektora i přesto že tam nemají rádi Brno a jeho tam brali jako méněceného.(skutečně s něčím takovým jsem se nikdy nesetkal, padly tam přemrštěně tvrdé nadávky jen za to že je někdo z Brna) Lezení do prdele dá asi dost zabrat, že jo vulcane? Když jsem se nedávno dostal na masherovi do menší slovní přestřelky, tak mi vulcan hned psal ať se s pražákama zbytečně nehádám, že to nemají rádi.

nevypracoval jsem se manipulačními tahy (ty vole, to jsou konspirace.. :shock: :shock: ) na protektora, ale forum Masher jsem společně s 2 norníky založil. Tito lidé mně znali už mnohem dříve, i z jiných for, znali mně osobně.
Určitě mně nikdy nebylo blízké rektoskopování, lezení do prdele, chceš-li, ani tady ani v běžném životě. A párkrát jsem na to doplatil, že jsem si zachoval svůj názor.
:D Občasné poznámky na masheru na téma Brno je Asie a podobně jsem přecházel buď s nějakým vtipem či nebral vážně.
Pokud jsem Ti někdy poradil, aby ses zbytečně nehádal, tak to asi byl můj názor, možná se znalostí lidí, se kterými se hádáš.
Jak s tím naložíš, je Tvoje věc..
zřejmě sis tu rady nevzal

Skutečně ale přešlápl, že o mně psal soukromé info a pomlouval mě (a další lidi z Brna) aby se jim tam zavděčil. [b][size=150]Info které jsem mu ve své naivitě kdysi napsal on sprostě použil proti mě, absolutně bez zábran a výčitek svědomí a ještě se snaží argumentovat ve svůj prospěch a dělá jako by o nic nešlo,...
Milý vulcane, mám roztroušenou sklerozu a začíná se mi to zhoršovat, proto často mluvím nesouvisle. Priváty neberu jako zpovědnici proto se o tom nešířím a když se mě na to holky zeptají řeknu, že mám vadu řeči.

Aceri, nikdy jsi mi nepsal o Tvých zdravotních problémech , o tom, kdo jsi, jak vypadáš, a atp , vůbec Tě neznám.
A už vůbec ne o SM sklerose multiplex. To, že ji máš, jsem se dověděl nyní, tady.
Nikdy jsem Tě nepomlouval a už vůbec ne proto abych se někomu zavděčil.. komu ??
O Tobě jsem žádné soukromé info nepsal, jak už jsem uvedl, neznám Tě a ani nevím, jak vypadáš.

Kolega kocour Ti napsal SZ, viz odkaz na Sraz norníků.. a ve své hádce s Tebou tak sepsal konglomerát názorů různých lidí.
nebo si myslíš, že jsem jediný, co je na obou fórech , a co se dostal s Tebou do nějakého styku ?
Nevím, kde bereš tu jistotu, že to, co Ti napsal je moje zpráva, nikdo a ani kocour to nepíše.
Pokud vím, tak Ti to kocour naopak napsal, že to nemá ode mně.
Já osobně jsem jim ve VIP jen vyvrátil, že Ty, aceri, jsi Uživatel, jeden norník z Prahy. Bohužel s tou poslední Tvou hádkou jsi byl v tom "podezřelý".

Máš-li tuto nemoc, je mně to líto, je to zlá nemoc. Ale to neznamená, že mně budeš osočovat a smýšlet si různé urážky. :evil:
Buď si klidnej, že jsem ten poslední, co by se někomu komukoliv posmíval, že má nějaký defekt, nějakou nemoc, v tom mám vůči zdraví velkou pokoru, ledacos jsem viděl...

neumíš ani věci napsat na rovinu, jen se hloupě vymlouváš.(děláš ze sebe samaritána, .) Když jsem ti nabídl probrat to mezi čtyřma očima odmítl si.

Napsal jsem Ti v SZ totéž, co tady v té hádce (kocour-aceri) .. o tu tam šlo. napsal jsem Ti, že je to zbytečná flame a nevidím důvod, abychom se kvůli tomu scházeli. Tady jsem se mýlil, já myslel na tu Tvoji hádku, Ty asi zase na vysvětlení svých zdravotních potíží.

Že si sundávám kondom během akce, jako ty za starých časů? Ne... zklamu tě, jenom klasika a oral...

aceri, mně je jedno, jak a co děláš, nepletu se Ti do Tvého erotického života.
Nerad vytahuji zkazky ze SZ, ale byl jsi to Ty, který se mně vyptával na různé záležitosti :shock: ohledně kondomu,
docela jsem kroutil hlavou, nechápal, jak se někdo může takto vyptávat, co je mu do toho....
Několikrát jsem se tady ohradil nad různými zkazkami, že bych údajně měl roznášet nějaké nemoci.
Já osobně nic nikdy z STD neměl, a tím méně jsem nemohl nic přenést. Takové nepodložené urážky by ledaskdo hnal k soudu.
Vedle toho vím, se znalostí těchto věcí ohledně imunologie, gynekologie atd , že kondom zabrání mnohým bakteriálním nákazám, ale není to zdaleka stoprocentní u menších virů či podbuněčných organismů. A v tomto smyslu jsem to na forum tady a na masher občas napsal. A občas jen koulím očima, jaké jsou tady nebo i na jiných fórech názory. Bulvár a internet někdy působí pozitivně, ale někdy vedou k nepřesnostem, omylům.

co se skrývá uvnitř toho milého vulcana, co se snaží ze zištných důvodů každému zavděčit a je mu jedno jakou cestou toho dosáhne.

když pominu urážlivost podobných tvrzení :wink: , tak by mně zajímalo, o jakých zištných důvodech píšeš. :shock: :shock: :shock:

já osobně bych si nikdy nedovolil tak osočit jiného, bez znalosti jeho samého, a jen na základě něčeho.. jedna paní povídala..
vulcan

Re: Pravda o vulcanovi

Příspěvekod lance7 » ned 20. črc 2014, 16:08

Ještě jsem ve svém už poměrně dlouhém životě nepoznal křiváka, který by po tom, co byly ty jeho "noblesoviny" odhaleny, přiznal, že se choval jako hajzl, v tomto konkrétním případě je příhodnější označení STBÁCKÝ UDAVAČ. Nebo ještě lépe KÁDROVÁK :!:
Platí to stále i po dnešku...

Mimochodem protektor, protektor, to je ta guma co stojí za hovno a jezdí na tom tak akorát ehm...
Nebo, JO VLASTNĚ, už vím :!: říšský PROTEKTOR tu kdysi byl......a ne jeden, že.......a co že se jim to vlastně stalo.......?!?
Tak ta "hodnost" sedí jak prdel na hrnec :!: :lol:

P.S. tímto je tady i na Masheru (tam jsem se už s "hrnkem" i "ko_courem" rozloučil) pro mě tato záležitost skončená. Nyní mám jediný cíl (a já mám, kurva, dobrý "tah na branku", to mě věřte, mě hned tak něco nezastaví, jsem vytrvalý jak sviňa, cyklistika, no :wink: , já umím čekat klidně i roky na svoji šanci - no, tady to bude rozhodně daleko dřív) a to "zničit krtka". A já to udělám tak jak to umím - naprosto spravedlivě, ale zároveň taky nemilosrdně...
Naposledy upravil lance7 dne ned 20. črc 2014, 17:45, celkově upraveno 2
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod skorobrnan » ned 20. črc 2014, 16:40

Moc hezký téma! Ale koho to zajímá? Nebylo by lepší vyřešit si to soukromě? Tady vás stejně nikdo nerozsoudí...

Když sem jdu, tak bych rád našel solidní a věcné informace, ale místo toho se musím prohrabovat odpadem podobného druhu... Zamyslete se nad tím co sem píšete! Někdy je lepší nepsat nic...
skorobrnan

Příspěvekod lance7 » ned 20. črc 2014, 17:22

skorobrnan píše:Moc hezký téma! Ale koho to zajímá? Nebylo by lepší vyřešit si to soukromě? Tady vás stejně nikdo nerozsoudí...

Když sem jdu, tak bych rád našel solidní a věcné informace, ale místo toho se musím prohrabovat odpadem podobného druhu... Zamyslete se nad tím co sem píšete! Někdy je lepší nepsat nic...

Proč to čteš? Proč to komentuješ?? Kolik těch solidních a věcných informací jsi sám poskytl??? Někdy je lepší nepsat nic...

Solidní a věcné informace? Pro koho bych je sem jako měl ještě psát?? Pro tlupu práskačových "roztleskávačů" a "miliardu" sosačů??? NASRAT :!: :!: :!:
Dobré ženské si nechám pro sebe, před těma na piču varovat nebudu - jenom ať si to každý vyžere. A tak to bude podle ohlasů už teď tady dělat hodně těch, co včera a dnes pořádně prohlédli. Tečka.
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod vulcan » ned 20. črc 2014, 18:15

lance7 píše: příhodnější označení STBÁCKÝ UDAVAČ. Nebo ještě lépe KÁDROVÁK :!:

Mimochodem protektor, protektor, to je ta guma co stojí za hovno a jezdí na tom tak akorát ehm...
Nebo, JO VLASTNĚ, už vím :!: říšský PROTEKTOR tu kdysi byl......a ne jeden, že.......a co že se jim to vlastně stalo.......?!?
Tak ta "hodnost" sedí jak prdel na hrnec :!: :lol:

P.S. tímto je tady i na Masheru (tam jsem se už s "hrnkem" i "ko_courem" rozloučil) pro mě tato záležitost skončená. Nyní mám jediný cíl (a já mám, kurva, dobrý "tah na branku", to mě věřte, mě hned tak něco nezastaví, jsem vytrvalý jak sviňa, cyklistika, no :wink: , já umím čekat klidně i roky na svoji šanci - no, tady to bude rozhodně daleko dřív) a to "zničit krtka". A já to udělám tak jak to umím - naprosto spravedlivě, ale zároveň taky nemilosrdně...

Lance7,
nadávat někomum v tomto případě mně, do nějakých STB je opravdu nad míru. :shock:
S klidnou hlavou si rozmysli, co píšeš. Ale už se dokola opakuješ.

Nikdy jsem takové praktiky nedělal a připadne mně směšné se obhajovat proti takovým chujovinám.
Pokud nemáš nějaký relevantní důkaz, tak mlč.

Nevím, co Ti vadí termínus protektor, je to dáno strukturou databáze phpBB.
Nějaké přirovnání k Říši, je trapné.
Jak jsem psal, dělám moderátora na Masheru, jako jeden z jeho zakladatelů, společně s dalšími v pohodě moderuji diskuzi, pokud nějaké příspěvky přesuneme, tak to zaznamenáme v "Logu moderátora". Aby bylo vše průhledné.
Žádné kádrování, žádné STB. Pokud se tam v diskuzi objeví nějaká nepravost, promo atd. tak dostane ten dotyčný upozornění, a podle jeho reakce se příspěvek přesune.
Pro většinu aktivních , píšicích norníků je toto plus.
na druhé straně ja fakt, že když na masheru někdo opakovaně překračuje normy, vyvolává rozbroje, opakovaně píše promo příspěvky, vyhrožuje atd.. tak je zabanován. Po hlasování všech správců ve vIP. Tak by zabanován třeba ten zmiňovaný Uživatel.
Pokud by toto masher jako celek nedělal, tak by byl v diskuzi někdy naprostý chaos. :idea:
vulcan

Příspěvekod sumiiik » ned 20. črc 2014, 18:55

Myslím že by nebylo na škodu aby se tady na to podíval admin(pokud tady nějakej vůbec je) a udělal přítrž tomu co se tady děje...Sprosté urážky,povyšování,pohrdání ostatníma,pomlouvání...
To se mě vůbec nelíbí.
Sice se nemůžu označovat za nějakého zasloužilého přispivatele na tomto fóru,ale i kdybych jím byl,nikdy by mě nenapadlo se nad někoho povyšovat a dělat machra že já jsem něco dokázal a ostatní jsou s prominutím hovna...
Myslím že všude je to stejné,prostě jsou lidi kteří si můžou dovolit chodit za kurvama třeba každý den a nechávat tam nehorázné peníze.Ale taky myslím že jsou i jiní(pro někoho bohužel podřadní) lidi kteří tuto možnost prostě nemají(jako třeba já,klidně se k tomu přiznám).Tito potom bohužel míň přispívají a už jsou tady ponižováni...

Takže pokud si tady někdo míní zvyšovat svoje ego na úkor jiných,myslím že by pro něho bylo nejlepší aby si svoje silácké řeči nechal na SZ se stejně založenými(nebo "postiženými" :lol: kolegy.
Tam se navzájem můžou chválit jak jsou dobří,posílat si vzájemně tipy na zaručené favoritky a nemusí se přece tady obtěžovat s nějakým plebsem který se registroval teprve nedávno nebo nemá na svém kontě "dostatečný počet" příspěvků...
Už jsem se rozepsal dost,jdu radši chlastat s mě rovnýma lidma,s jinýma bych si v hospodě nesedl... :lol: (nevypili za život tolik piv jako já,tak jsou méněcenní :lol: )
Ať žije dovolená...(pro pracháče je to jenom na vysvětlenou to na co se každý méněcenný pracovník těší celý rok... :D )
sumiiik

Příspěvekod Dobermann » ned 20. črc 2014, 19:16

skorobrnan píše:Moc hezký téma! Ale koho to zajímá? Nebylo by lepší vyřešit si to soukromě? Tady vás stejně nikdo nerozsoudí...

a ty ses tu vzal kde? :lol:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod lance7 » ned 20. črc 2014, 21:01

Piča, že já tady vůbec ztrácel čas psaním recenzí, varování,.........ale dobře mě tak, hňupovi, každý dobrý skutek musí být na tomto zkurveném světě, který se čím dál víc v prdel obrací, po zásluze potrestaný...

Naštěstí já to mám tak, že co mě nezabije, to mě kurevsky posílí, prostě "po žádný ráně nesmím zůstat na kolenou"...
https://www.youtube.com/watch?v=AG_86FZi8yY
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod gogo123 » ned 20. črc 2014, 22:12

lance7 píše:Piča, že já tady vůbec ztrácel čas psaním recenzí, varování,.........ale dobře mě tak, hňupovi, každý dobrý skutek musí být na tomto zkurveném světě, který se čím dál víc v prdel obrací, po zásluze potrestaný...

Naštěstí já to mám tak, že co mě nezabije, to mě kurevsky posílí, prostě "po žádný ráně nesmím zůstat na kolenou"...
https://www.youtube.com/watch?v=AG_86FZi8yY

Stále nechápu co Vulcan udělal tak hrozného, že vám z toho přeskočilo. :|

A na Masheru bych nepřispíval, už z důvodu sekce VIP, různých protektorů, administrátorů, cenzorů .... a Bratrstva kočičí pracky, která stejně mezi sebe jen tak někoho nevezme viz.jejich pravidla. Brňáci stejně budou jenom B, viz Aceri a Lance7. :oops:

A chválím Admina, že zde moc nezasahuje, protože si každý udělá obrázek sám i když toto téma bych sám smazal. :?
veni vidi vici
gogo123

Re:

Příspěvekod vulcan » ned 20. črc 2014, 22:43

gogo123 píše:
A na Masheru bych nepřispíval, už z důvodu sekce VIP, různých protektorů, administrátorů, cenzorů .... a Bratrstva kočičí pracky, která stejně mezi sebe jen tak někoho nevezme viz.jejich pravidla. Brňáci stejně budou jenom B, viz Aceri a Lance7. :oops:
A chválím Admina, že zde moc nezasahuje, protože si každý udělá obrázek sám i když toto téma bych sám smazal. :?

gogo123,
jasně, určitě je věc názoru, zda udělat forum moderované nebo zcela volné. Oboje má své výhody a nevýhody.
Mně osobně forum bez moderování nijak nevadí. Nebo spíše tady je Admin a jedná se jen o Brno. na Masheru je celá republika, a tak je moderátorů více, rozdělili si práci, aby se to vůbec dalo sledovat.

cenzura ? jaká cenzura ? :shock: :shock: na Masheru každý zásah moderátora je napsán v Logu moderátora, otevřeně. To třeba na Norníku zmiznout některá vlákna, některé příspěvky a ani po tom nikdo neštěkne. :idea:

Pokud budete forum Masher opravdu dobře sledovat, klidně napište, jestli tam je něco hrozného v moderování.
Brňáků je ve VIP docela dost, kolem 10, z celé Moravy ještě víc. Řada z nich působí tady na sexprivat4you i tam, na Masheru.
Určitě bych nedělal nějaké flame mezi Brnem a Prahou, občas nějaké blbé kydy se vyskytnou, ale nic hrozného.

Především jde o to, že některé informace opravdu nejde dát otevřeně na sklo, informace o amatérkách, například.
Ten, kdo normálně píše recenze, přináší názory a informace, tak se do VIP dostane. Ten, kdo je jen pasivní, jen "sosá" a nepřispívá, tak asi logicky nemá právo jít do VIP, kde má větší možnost informací.
vulcan

Příspěvekod Rafael » pon 21. črc 2014, 9:42

lance7 píše: Piča, že já tady vůbec ztrácel čas psaním recenzí, varování,.........ale dobře mě tak, hňupovi, každý dobrý skutek musí být na tomto zkurveném světě, který se čím dál víc v prdel obrací, po zásluze potrestaný...

Ještě jsem ve svém už poměrně dlouhém životě nepoznal křiváka, který by po tom, co byly ty jeho "noblesoviny" odhaleny, přiznal, že se choval jako hajzl, v tomto konkrétním případě je příhodnější označení STBÁCKÝ UDAVAČ. Nebo ještě lépe KÁDROVÁK :!:
říšský PROTEKTOR tu kdysi byl......a ne jeden, že.......a co že se jim to vlastně stalo.......?!?
Nyní mám jediný cíl (a já mám, kurva, dobrý "tah na branku", to mě věřte, mě hned tak něco nezastaví, jsem vytrvalý jak sviňa, cyklistika, no :wink: , já umím čekat klidně i roky na svoji šanci - no, tady to bude rozhodně daleko dřív) a to "zničit krtka". A já to udělám tak jak to umím - naprosto spravedlivě, ale zároveň taky nemilosrdně...

Ty vole, lance7, čověk přijede z dovolené, myslí si, že tady najde nějaké dobré zprávy o zajímavých holkách, a najde tady ty Tvoje eskapády, jako bys byl šílenec. Byl jsi už u doktora ? :shock:

Tys tady ztrácel čas recenzemi ? No budiž, nějaké byly, ale ostatní jsou tady na okrasu ? Tys od nich nic taky nezískal ?
Rafael

Příspěvekod lance7 » pon 21. črc 2014, 11:06

Rafael píše:Tys tady ztrácel čas recenzemi ? No budiž, nějaké byly, ale ostatní jsou tady na okrasu ? Tys od nich nic taky nezískal ?

Naštěstí každý se může sám přesvědčit, kolik jsem za ty roky na tomto fóru přispěl recenzemi, varováními, doporučeními,...... Už je toho pravda míň, protože jsem začal po sobě tady tak trochu "uklízet", ale troufnu si odhadnout, že jsem na tom byl (možná i furt su) líp než cca 14 966 zde registrovaných (já se totiž nerad přeceňuju :lol: ). Takže jsem v obrovsky drtivé většině víc dal než dostal. Ostatně já to tak mám celý život - raději pro druhé udělám 10x víc než oni pro mě. A vůbec mě to nevadí, právě naopak. Ale mě KDOKOLI podrazí, osere, zkusí na mě jakoukoli křivárnu, prasárnu apod. jenom jednou. Víckrát ode mě už totiž nedostane žádnou šanci...

Na Masheru má jeden týpek naprosto výstižný slogan: "celý život jsem byl hodný a když jsem se probudil, tak jsem zjistil, že jsem byl akorát hodný blbec..."
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod acx » pon 21. črc 2014, 12:17

lance7,

jen tak, velká sebechvála smrdí ... :roll:
acx

Příspěvekod Rafael » pon 21. črc 2014, 12:21

lance7 píše: .. většině víc dal než dostal. Ostatně já to tak mám celý život - raději pro druhé udělám 10x víc než oni pro mě. A vůbec mě to nevadí, právě naopak. Ale mě KDOKOLI podrazí, osere, zkusí na mě jakoukoli křivárnu, prasárnu apod. jenom jednou. Víckrát ode mě už totiž nedostane žádnou šanci......"

lance7, nějak Ti vůbec nedochází, že tady je forum o ťapinách, a ne o Tobě. Asi je buřt, jestli někomu dáš nějakou šanci, ne ? To je naprosto nepodstatné, nikoho to, aspoň myslím, nezajímá.. :shock: :shock:
Rafael

Další

Zpět na Diskuse na téma