Několikrát jsem se na fóru setkal (a pravděpodobně i setkám) s příspěvky ostatních kolegů, které upozorňovaly na „bezgumky“. Rozhodl jsem se zjistit, jak je těžké/snadné najít dívku/ženu, která bude ochotna souhlasit s klasickou souloží bez ochrany na
http://www.amateri.cz/ 
. Nepředpokládal jsem však nějaký velký úspěch při hledání.
Na chatu jsem v „erotických službách“ napsal, že hledám sex BEZ, přijedu kamkoliv a cenu si dívka/žena určí sama

. Pokud jsem čekal nějakou nabídku, tak jen s přemrštěnou cenou. Neuběhla ani minuta a půl a první nabídky se mi dostalo. Žena přes 50, cena 3.000,-, vyvrcholení do ní. Uplynulo asi deset minut od zveřejnění první zprávy (trochu jsem tam spamoval), že hledám sex BEZ a přišla mi druhá nabídka. Žena necelých 40, 800,-/30 min., vyvrcholení do ní. Po deseti minutách další „zájemkyně“, něco málo přes 30, 2.500,-, vyvrcholení do ní. Za dalších 9-10 min. se ozvala dívka v kategorii 20-25 let s požadavkem 2.000,-. Odmítala vyvrcholení do ní, protože údajně začala brát antikoncepci, která bude působit nejdříve až za týden. Nakonec navrhla, že si koupí Postinor, ale cenu zvýšila na 2.600,-. Poděkoval jsem i za tuto nabídku a znechuceně opustit chat

. Nemám skoro slov

.
Málem bych zapomněl, jeden muž mi napsal vzkaz a lákal mě pěkným vykouřením se spolknutím

.
Cílem mého příspěvku byl jen takový malý průzkum, nikoliv pranýřování konkrétních dívek, tudíž zde veřejně neuvádím jejich nicky

. Případné podrobnější info přes SZ (myslím pochopitelně přispívající členy).