Chlapi, chtěl bych napsat takové varování, nebo chcete-li zkušenost s touto dámou. Sice jsem u ní nebyl osobně, ale při vyhledávání dam v místech, kam mám za pár dní jet, jsem narazil na amaterech na její profil. Uvedla tam klientovo číslo a asi i soukromý mail. Napsal jsem jí, že to je neprodesionální a že mě tím odradila a aby si dávala bacha, uvedením jména a telefonu si může zadělat na průser. Pánové, to co začalo potom je mazec. Prý že jsem to já a ať táhnu do řiti. Odepsal jsem jí, že jsem u ní nebyl a jen jsem jí napsal co si o tom myslím. Potom jsem psal od kámošky jen jeden vzkaz kde jsem se jí omluvil a litoval ji

. Vyvěsila si to na profil, ale jen to, co se jí hodí do krámu a ještě to trošku upravila. No můj telefon to není, ani to není pravda co píše níž, ale dávejte si na ni pozor. Nesnese kritiku a mohla by někomu pěkně zavařit. U ní jsem tedy nebyl, takže služby hodnotit nemůžu, ale já k ní nepůjdu už nikdy. Jen bych vás všechny rád upozornil, že jsem jí nijak neurazil, pouze napsal svůj slušný názor a odpovědí mě bylo několik urážek, výhrůžek a když jsem ji bloknul, chodilo to z anonymu. Smazal jsem to, ale řekl jsem si, že budu radši varovat. Pokud ji někdo znáte, napište sem, jestli je jiná, ale i kdyby ji nějaký hlupec urazil, nebo nepřijel, zveřejnění čísla a mailu (je hňup, že používá mail se svým jménem) je trošku víc neprofesionální. A ještě taková třešnička, sprostě mě urážela a nakonec napsala ať nechám slušné lidi na pokoji. Od slušného člověka věty typu táhni do pr...le opravdu sedí. No co nadělám, já už jsme ztracen, tak třeba vám to pomůže.
Toto je její nick, posuďte sami, ale hlavně ji nekritizujte

-
http://nick.amateri.cz/Predatorka_Love