romeo1968 píše:http://www.super.cz/306532-hvezda-ulice-promluvila-o-kariere-prostitutky-divaci-ji-uz-v-serialu-neuvidi.html
jo jo vona není kurva vona je hérečka

)
No, k zasmání, nevím
Spíše ukázka jak dovede manipulovat bulvár..
za touto Dianou, tedy Ester jsem byl, v podstatě náhodou, u Míráku. Na privátě tam byl trochu zmatek, telefonistka to popletla , původně jsem šel za jinou dívčinou, nevím, jestli náhodně byla na volenku Ester . Vzpomněl jsem si, že ji chválil jeden kolega norník, kterému se dá věřit, tak jsem kývl.
Ester - docela nenápadná dívka, kolem 18-19, menší, docela hezký kukuč, žádné namistrované chování. Vůbec mně nenapadlo, že by měla co do činění s nějakým seriálem, bo se na to nekoukám, ani bulvár nečtu. Ester byla na 18ctku docela žensky vyvinutá, nicméně pevné postavy a dobrého rozmaru. Moc pěkný sexy zadek, určitě GFE, docela přirozený přístup. Privát nebyl nic extra, normální činžák na Vinohradech, byt v přízemí.
Pak jsem se časem dověděl, že ta holka kdesi hraje, ale nevěnoval jsem tomu pozornost.
Až teď vidím, jak na internetu nějaký rádoby investigativní novinář ji tam "prásknul" .
Na druhé straně je asi ta holka naivní, když si myslí, že ji tam nikdo nepozná, v centru Prahy. V dnešním pokryteckém světě je každá rádoby senzace dobrá.
Tak u ní bych nějakou paralelu kur... x hééérečka neviděl.