Telefonicky vše OK, dobrá domluva, příjemný hlásek. Privát je v centru, poblíž Václaváku, vedle směnárny na Jindřišské, pustí Vás bzučákem.. a pak do 4. patra - není tam výtah

Vzal jsem to výběhem, a nahoře už stála Terezka vítající mně slovy: "Neboj, já Ti neuteču"

Musím ocenit
- Terezka tam stála v lodičkách, v pěkných šatech, drobná menší štíhlá dívka asi 160cm, studentka.
Terezka - věk 22 let, fotky spíše odpovídají té variantě s menšími, lehce povolenými prsy, droboučké bradavky, fotky, jak má ty růžové kalhotky.
Přitom mně původně docela přitahovala ta její dřívější plnější varianta postavičky - fotky vpravo, s bílými punčochami. Nejspíš holka v poslední době pohubla.
Dá se říci, že jak jí to velmi slušelo v těch šatičkách, tak mírné zklamání, když jsem jí je sundal.
Čekal jsem přece jen super lolitku, má drobnou postavu, nijak z ní to erotično nesálalo, ale má pěkné velké oči, Rozhodně není nesympatická či nepříjemná, to ne. Nebyla ani přetažená, prý jsem byl krátce po poledni první ten den. Vlasy si sepnula do culíku, nelíbe se , ale mazlení docela ráda, stejně jako hrátky v koupelně.
Zpočátku to šlo ztuha, není to dívka extra erotického náboje, ale postupně to bylo lepší, ale stejně byl to takový dietní sexík.
V mezidobí povídání, je to inteligentní holka, vysokoškolačka, mch. je z Moravy.
Je stydlivější, ale zároveň již s profi reakcemi, takový zaběhnutý algorytmus.. zdůrazňovala, že nesmíme přetáhnout, že je dost hlídaná bačovou, a tak jsem neváhal a dal ještě jedno obléhání branky s gólem v posledních vteřinách. Overtime tedy nebyl.
Celkově taková neslaná, nemastná návštěva, na opáčko asi ne.
Cena 1300 za hodinu.
Na stejném privátě je nyní Vanessa (Eva z Albertova), taky studentka, tam je to trochu jiná písnička.