35 letá, štíhlá maminka, bruneta hledá muže co by si to rozdal s ní a jejím synem.
Brněnský kraj, věk: 0 / , zadáno: 24.7 2015 18:22:46
sandratomasi@seznam.cz Inzerát číslo: 263382
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pracovník recepce/security
Požadujeme:
- SOU/ SŠ
- Základy sebeobrany
- Základní znalost AJ
- Komunikační a organizační dovednosti
- Profesionální vystupování
- Prozákaznický přístup, flexibilita, vyjednávací schopnosti
- Samostatnost, odolnost vůči stresu, rozhodnost
Kolik zaplatíš za celou noc u mě ???? Ten kdo dá nejvyšší FO,.,. v rozmezí 7dní bude mít možnost strávit celou noc v mé společnosti))) každy den jsem napíšu nejvyšší FO
co jste my zaslali .,.,.,.jen vážný zájemci
Buďme fér.. Na nicky bez fota nereaguji.. také mám foto
Ráda zajdu do Kina,Na večeři,Prijížďka autem( i rychlá - miluju to),procházka,hovory,sms, výlet..ale nic víc!
Po příšerné zkušenosti.. po jedné jediné schůzce která byla naprosto otřesná.. už tady do ničeho nejdu!
jsem z Brna a nabízím za fo. jen oral ,protoze jsem tehotna a nechci ohrozovat dítě.
Krásný den....
Jsem profi masérka, ne slečna nabízející sex či orál. Má práce je pouze ruční a to jak u masáže tak i uspokojení. Nemasíruji nahá, protože nejsme v zoo a já nejsem na výstavce v kleci. Jestli máte zájem o celkové uvolnění, budu ráda když napíšete a budete respektovat má pravidla. Pište prosím sms na 602 444 389.
Praha 24 kilometrů
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 13 kilometrů
Mělník 15 kilometrů
Ústí nad Labem 68 kilometrů
Litoměřice 50 kilometrů
Plzeň 113 kilometrů
Kralupy nad Vltavou 20 kilometrů
Ahoj, potřebuji 20 tisíc ale sex s někým za peníze se mi hnusí. Nabízím svoji, celkem luxuxsní sbírku známek.
AKUTNE HLEDAM POMOC PRO viky.amateri@gmail.....,je od 30.7. stale 4.den po porodu.Tak ji prosim Vas uz nekdo dejte 15 985kc,hm....To tady neni nikdo normalni,co by ji dal tuhle sumu???
Věk: 0, /Brněnský kraj, podán: 4.8 2015 16:46:02 enola88@seznam.cz Inzerát číslo:263866
Ahojky
Já a moje 17letá kamoška nabízíme trojku v autě z 10.8. - 11.8.
Naše podmínky:
Kondom
Pro každou 6 tisíc hned na začátku schůzky
Žádné tvrďárny a násilnosti (vše s citem)..
A tvé foto chceme předem!!
Brněnský kraj, věk: 17 / Panna, zadáno: 9.8 2015 19:05:48
sex.najisto@seznam.cz Inzerát číslo: 264083
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků