Hledat  

k zasmání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: k zasmání

Příspěvekod jarjaroslav » stř 16. zář 2015, 9:15

Jeden trapný dopolední vtípek - víte, proč nebyly nové dívky z Luxury přidány na společné foto (http://www.naprivat.cz/prj/data/es/priv ... -3a97k.jpg)? Protože by se tam (obzvláště některé) ani nevešly :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » pon 28. zář 2015, 22:15

jarjaroslav píše:Jeden trapný dopolední vtípek - víte, proč nebyly nové dívky z Luxury přidány na společné foto (http://www.naprivat.cz/prj/data/es/priv ... -3a97k.jpg)? Protože by se tam (obzvláště některé) ani nevešly :lol: .

Aktuálně: Nika (podle inzerce) zhubla 2 kila, tak snad se tam někdy vleze :D .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod neznamy » úte 29. zář 2015, 10:17

+ zmizela Vanesa, takže aspoň 1 noha Niky by se tam možná vlezla... :oops:
neznamy

Příspěvekod Fuckingshit » pát 2. říj 2015, 17:35

Klárka... ahoj jsem Simča... :lol: Mimochodem jak kdyby to nebylo jedno...

Ahoj jsem Simča (19 let) a hledám klučinu, jestli chcete vidět moje fotečky tak mrknite zde :) http://adf.ly/1L7En7 (<- pozor tato stránka má špatnou reputaci)
Věk: 20, Štír/Brněnský kraj, podán: 29.9 2015 11:36:33
KlarkaHrubaCZ@seznam.cz Inzerát číslo:266350
Fuckingshit

Příspěvekod nokid » pon 5. říj 2015, 14:19

Že by nám hrozilo vyhynutí? Běželo to před pár dny v Brně...
Přílohy
zakaz.jpg
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Staronovy » stř 7. říj 2015, 15:31

Fuckingshit píše:Klárka... ahoj jsem Simča... :lol: Mimochodem jak kdyby to nebylo jedno...

Ahoj jsem Simča (19 let) a hledám klučinu, jestli chcete vidět moje fotečky tak mrknite zde :) http://adf.ly/1L7En7 (<- pozor tato stránka má špatnou reputaci)

Tak tady se snaží vydělat na reklamě. Adf.ly platí za návštěvy (návštěvou shlédneš reklamu) a až pak tě to pustí dál na stahování... Takže taky druh podnikání...
Staronovy

Příspěvekod Pepik05 » čtv 8. říj 2015, 10:40

Staronovy píše:
Fuckingshit píše:Klárka... ahoj jsem Simča... :lol: Mimochodem jak kdyby to nebylo jedno...

Tak tady se snaží vydělat na reklamě. Adf.ly platí za návštěvy (návštěvou shlédneš reklamu) a až pak tě to pustí dál na stahování... Takže taky druh podnikání...

Zase jina kurva :)
Pepik05

Příspěvekod derek-vinyard » pát 6. lis 2015, 7:47

Rozhovor se sexuální asistentkou :lol:
http://www.impuls.cz/clanky/2015/11/sexualni-asistentka-vladana-augstenova-pokulhavajici-legalizace-prostituce-je-zbran-pro-nasilniky/#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph
Takže pánové, už se neříká "vyžilá kurva" ale "zkušená sexuální asistentka s dlouhou praxí" :!:
derek-vinyard

Příspěvekod sumiiik » ned 15. lis 2015, 2:20

http://www.hotinzerce.cz/chci-te-id907312.html
Nabízím ti smažení :shock: :shock:

Třeba smažený řízek bych si dal... :lol: :lol:
sumiiik

Příspěvekod Breaky » čtv 3. pro 2015, 22:47

Amatéři, uživatelka "nato" ... 19 let, prý si tím přivydělává na studia, za číslo chce 10000.... Krom toho mi příjde, že to je teď zase nějakej novej trend na těch amících, každá si tam pomalu myslí, že jí má ze zlata, nebo se moc koukaj na ten fejk "Rychlý prachy"... Každopádně si nedělám iluze, že se najde blb, co jí těch 10 táců dá...
Breaky

Příspěvekod acx » čtv 3. pro 2015, 23:13

Breaky píše:Amatéři, uživatelka "nato" ... 19 let, prý si tím přivydělává na studia, za číslo chce 10000.... Krom toho mi příjde, že to je teď zase nějakej novej trend na těch amících, každá si tam pomalu myslí, že jí má ze zlata, nebo se moc koukaj na ten fejk "Rychlý prachy"... Každopádně si nedělám iluze, že se najde blb, co jí těch 10 táců dá...

Nevím, mě napsala 1000/1500 0,5/1h .Ovšem nabídka za to mizerná. Jestli si dělala srandu nevím, domluva jak s hotentotkou ... . :(
acx

Příspěvekod Breaky » čtv 3. pro 2015, 23:20

acx píše:
Breaky píše:Amatéři, uživatelka "nato" ... 19 let, prý si tím přivydělává na studia, za číslo chce 10000.... Krom toho mi příjde, že to je teď zase nějakej novej trend na těch amících, každá si tam pomalu myslí, že jí má ze zlata, nebo se moc koukaj na ten fejk "Rychlý prachy"... Každopádně si nedělám iluze, že se najde blb, co jí těch 10 táců dá...

Nevím, mě napsala 1000/1500 0,5/1h .Ovšem nabídka za to mizerná. Jestli si dělala srandu nevím, domluva jak s hotentotkou ... . :(

Já s ní přímo nepsal, jenom co jsem zahlédl na skle... I tak, na fotce vypadá jak reklama na hlad a ještě privátové ceny za to, že jí budu plácat někde v autě, nebo u mě doma, chjoooo, kdo ty ženský tak rozmazluje?!
Breaky

Příspěvekod amater52 » sob 12. pro 2015, 21:13

amateři.cz

Osobní popisek:
Jsem mladá, 20ti letá vysokoškolačka, co se nechá ráda rozmazlovat, dárečky, kredit na mobil, luxusní spodní prádlo, ale i výbornou večeří. :) Kdo má co nabídnout? Já mám též. :) Cvičím v posilovně, mám krásnou postavu a jsem bývalá gymnastka-tudíž jsem ohebná. :) Mám ráda silné auta a rychlé motorky.. Ráda hraju fifu-fakt. :) Pivo piju leda pilsnera. :) Tvrdé nemusím, ale šampáňo miluji, obvzlášť z někoho. :P Kdo by chtěl napsat, tak mu dám číslo.. tu moc nejsem, jen chvíli před fíťem a nebo po.. :) Jinak skrz tu večeři.. jím zdravě, tudíž žádná pizza. :) Ale taková svíčková z mladého býčka s mladýma mrkvičkama je luxusní. :) Kdo nosí hodně sako, má u mě plus-miluji chlapy v sakách. :) Já mám též reprezentativní vzhled i style. tudíž doprovod na akci není problém.. dělám pro bohaté klienty hostessky. :)

Moje číslo je 723 561 750-kdo mě pošle kredit, tak mu obratem píšu a schůzka je vždy do 24 hodin!! Hodně spokojených chlapů to je a bude. :) Posílejte, nezapomeňte napsat i nick a částku. Těším se pánové!! :).. :) Jsem furt s někým, takže volat nestíhám. :) Pište smsky, ale nebudu si psát kde s kým a zadarmo. :) Kdo bude chtít, ať nabije kredit, napsal, v sms kdy ho dobil a jaký je nick tu, já si ho uložím a dáme budeme komunikovat. :) Těším se, pánové!! :))

Největší výhodu bude mít ten, co není pisálek. :)

Vy co nemáte prachy a jste chudí lůzáci mě nepište!!! Už nechci aby za mnou přijel borec ve felicii, s tím, že mě ohne na polnačce!!!!!!!!!
amater52

Příspěvekod nokid » sob 12. pro 2015, 23:17

Z těch požadavků splňuji jenom to, že hodně nosím sako... Škoda, je to taková lákavá nabídka!!!
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Breaky » ned 13. pro 2015, 2:37

amater52 píše:amateři.cz

...

Už nechci aby za mnou přijel borec ve felicii, s tím, že mě ohne na polnačce!!!!!!!!!

Tak kdo z vás má fildu a ohnul jí na polňačce? :D
Breaky

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma