Hledat  

Rychlá noční improvizovaná návštěva slečny

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Rychlá noční improvizovaná návštěva slečny

Příspěvekod yukon » pát 6. lis 2015, 17:40

Dobermann píše:hádám, že se žádné slečně nechce čekat do dvou do rána, až přijde smradlevej přiožralej borec. v tomhle je asi výhoda privátu,
přes den je těch ožralejch mizivé procento, zatímco ty holky po bordelech se asi k jinýmu, než smraďochovi, nedostanou:)

Je hodně privátů kde dámy pracují nonstop a někdy nemusíš přijít ani po půlnoci, stačí , když přijdeš neočekávanej po 22 hod. tak radějo fakt ožralej :lol: To je potom sranda. Peřiny v čem chrápou se valejí na záchodě nebo pod postelí, zmuchlané deky na křesle , jedna ponožka tam , druhá na noze , dámy nahodí profesionální úsměv a normálně se jede jak kdyby se nic nedělo. Dnes jsem mluvil s jedním chlápkem a vyprávěl mě, jak jeden náš kolega si klidně přijede dopoledne na privát za kurvou autem úplně na šrot a pokud nemá pro něj nachystanou vodku tak druhá kolegyně nebo dokonce poslal do krámu pro vodku samotného páska tak vychlastá láhvinku vodky, zašuká si, otevře si další flašku vodky a v klidu odjede. Viď Ivošku ? Tak tomu říkám já říkám laufař !
yukon

Příspěvekod Dobermann » sob 7. lis 2015, 1:33

Yukone, buď trochu diskrétní.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod yukon » sob 7. lis 2015, 18:37

Dobermann píše:Yukone, buď trochu diskrétní.

Jasně, rozumím, ale někdy prostě to pokrytectví zdejších uživatelů nejde překonat, navíc, když se tím sami chlubí.
yukon

Příspěvekod metypre » pát 29. zář 2017, 7:49

richter píše:608 617 761 Zuzana - tu jsem taky jednou při návštěvě Brna navštívil. Má pěkné černé dlouhé vlasy, ale to je asi její jediný dostatek. Jinak
rozkysaná baculka, prsa tak 5. příšerně oblečená, TAKOVÁ TUCTOVÁ.Já mám asi radši větší kozy. Má velkou sadu vibrátorů. Bylo fajn si s nima pohrát. Něco mi nesedlo. Byla nekomunikativní, o ničem moc přehled neměla. Pokoj hodnotím jako čistý, koupelnu taky.Sbírka vibrátorů byla fajn, ale jednou stačilo.

Já dal otočku rozkyslá s nakyslým výrazem, příšerně oblečená, protivná už v telefonu
metypre

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma