Hledat  

Felatio - 702502332

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Felatio - 702502332

Příspěvekod romanzbrna » stř 18. lis 2015, 11:22

Má někdo zkušenost s touto holčinou?
https://www.amateri.com/cs/user/898809
romanzbrna

Re: Felatio - 702502332

Příspěvekod Kracmar » sob 21. lis 2015, 1:34

Má vlákno - viewtopic.php?f=2&t=3226&hilit=%2Adita%2A
Dost profesionální přístup. Šukej, nebo vypadni.
Kracmar

Příspěvekod romanzbrna » pon 23. lis 2015, 16:10

Dřív, než se mi tu dostalo odpovědi, zkusil jsem sám. Domluva celkem v pohodě. Udala přesnou adresu (podle všeho tam opravdu bydlí i s dětmi). Po prozvonění před domem mi hodila klíče (kdybych se sbalil a odešel, mám klíče od domu i od bytu). Po příchodu do předsíně měla telefonát, vyrozumněl jsem, že si omylem objednala ještě jednoho klienta. Ptala se, jak dlouho se chci zdržet já, řekl jsem, že domluvenou máme půlhodinu, tak že půl hodinu. Prý OK, pán prý dole v autě počká.
Holčina - věkem odpovídá, v obličeji docela průměr, postava tak o 15 kilo jiná, než na fotkách. Po celou dobu se chovala dost nepřirozeně, jednoznačně hrála vzrušení. Jinak z ní byl poznat "udělej se a vypadni". Původně mi slíbila, že mi předvede orgáček, ale po asi 20 sekundách, kdy si sama jakoby pomáhala rukou, prohlásila, že z toho nic nebude, že je nervozní z toho, že dole musela necat čekat dalšího zákazníka. Nechal jsem si vyhonit, za trest jsem jí docela slušně stříknul na ksicht, zaplatil o 200 míň, než jsme byli domluvení a šel jsem. Celá návštěva trvala tak 15 minut. Dole u vchodu už jsem viděl kolegu norníka, jak zrovna telefonuje a ona mu z okna hází klíče. Takže zřejmě neproběhla ani žádná hygiena. Takže asi tak.
romanzbrna

Příspěvekod Kracmar » pát 27. lis 2015, 0:16

romanzbrna píše:Dřív, než se mi tu dostalo odpovědi, zkusil jsem sám. Domluva celkem v pohodě. Udala přesnou adresu (podle všeho tam opravdu bydlí i s dětmi). Po prozvonění před domem mi hodila klíče (kdybych se sbalil a odešel, mám klíče od domu i od bytu). Po příchodu do předsíně měla telefonát, vyrozumněl jsem, že si omylem objednala ještě jednoho klienta. Ptala se, jak dlouho se chci zdržet já, řekl jsem, že domluvenou máme půlhodinu, tak že půl hodinu. Prý OK, pán prý dole v autě počká.
Holčina - věkem odpovídá, v obličeji docela průměr, postava tak o 15 kilo jiná, než na fotkách. Po celou dobu se chovala dost nepřirozeně, jednoznačně hrála vzrušení. Jinak z ní byl poznat "udělej se a vypadni". Původně mi slíbila, že mi předvede orgáček, ale po asi 20 sekundách, kdy si sama jakoby pomáhala rukou, prohlásila, že z toho nic nebude, že je nervozní z toho, že dole musela necat čekat dalšího zákazníka. Nechal jsem si vyhonit, za trest jsem jí docela slušně stříknul na ksicht, zaplatil o 200 míň, než jsme byli domluvení a šel jsem. Celá návštěva trvala tak 15 minut. Dole u vchodu už jsem viděl kolegu norníka, jak zrovna telefonuje a ona mu z okna hází klíče. Takže zřejmě neproběhla ani žádná hygiena. Takže asi tak.

Dost podobná zkušenost. Overbooking mi udělala taky. Ale já byl ten, co čekal venku. Zdá se, že je nervózní a vyhazuje předčasně klienty trvale.
Kracmar

Příspěvekod yukon » čtv 19. kvě 2016, 16:46

V týdnu jsem našel na Amíkách její inzerát, zavolal jsem jí, zvedla mi to téměř okamžitě čili byla na číhané :D Ptal jsem se jí co mě může nabídnout a taky na cenovou nabídku. V telefonu byla dost ostrá , chvilkama nepříjemná - až protivná. Místo toho aby mi odpovídala na otázky se začala zajímat o pičoviny, po kterých jí je velký kulový tak jsem jí praštil s telefonem a myslím, že jsem udělal dobře. Když jsem si pořádně prohlídl její fotky tak má krátky nohy a prdel na zemi takže takovej špekatej nízkoprdeláč s nervózní palicí.
yukon

Příspěvekod mliekar » sob 21. črc 2018, 11:51

Mno, vyzkoušel jsem. Domluva trochu kostrbatá. Zavolali jsme si, nejdřív, že ted ne, pak mi volala, že teda jo. Hodí klíče.. ok dejme tomu. Vyběhl jsem, ale otevřela mi černovláska a ne blond slečna. Nebylo jí 30 jak má na amíkách, ale sama přiznala 37, navíc není štíhlá jako na fotkách z amíků, ale určitě má o 10kg víc no. Ptá se co chci a upozornuje, že nemá gumy :/ .. volím tedy jen orál. Sprcha.. jde se na to. Tady zase musím uznat, že umí. Mám docela výdrž, tka jsme ji u toho nechal skoro půl hodky, udělal se, znovu umyl a šel. Částku jsem předával svlečně při odchodu. Nebudu se vracet asi, protože jsem vysazený na blondýnky a za blondýnkou jsem šel
mliekar

Příspěvekod Kracmar » ned 22. črc 2018, 0:25

mliekar píše:Mno, vyzkoušel jsem. Domluva trochu kostrbatá. Zavolali jsme si, nejdřív, že ted ne, pak mi volala, že teda jo. Hodí klíče.. ok dejme tomu. Vyběhl jsem, ale otevřela mi černovláska a ne blond slečna. Nebylo jí 30 jak má na amíkách, ale sama přiznala 37, navíc není štíhlá jako na fotkách z amíků, ale určitě má o 10kg víc no. Ptá se co chci a upozornuje, že nemá gumy :/ .. volím tedy jen orál. Sprcha.. jde se na to. Tady zase musím uznat, že umí. Mám docela výdrž, tka jsme ji u toho nechal skoro půl hodky, udělal se, znovu umyl a šel. Částku jsem předával svlečně při odchodu. Nebudu se vracet asi, protože jsem vysazený na blondýnky a za blondýnkou jsem šel

Ty fotky jsou asi starší, než z 2012 . I před léty byla mírně oplácanější. Věk snad i sedí. 30let v r. 2012
Kracmar

Příspěvekod mliekar » ned 22. črc 2018, 9:50

na amikách se věk mění automaticky dle zadaného data, takto to musí stále upravovat
mliekar

Zpět na Dotazy na dívky