|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
frantavb píše:Se mnou po emailu normálně komunikovala, ale jakmile jsem se chtěl objednat tak přestala. To je podle mně na psychiatra.
brnodriver68 píše:takže se nic nezměnilo, záleží asi jak se vyspífrantavb píše:Se mnou po emailu normálně komunikovala, ale jakmile jsem se chtěl objednat tak přestala. To je podle mně na psychiatra.
frantavb píše:Nevím jestli bere vše ale na emaily neodpovídá a telefon nebere tak nevím jak by si to domlouvala. Její působení je celé nějaké podivné. Na začátku roku inzerovala jako Marcela a zřídila si i stránky které fungují doteď. Domluvit se s ní ale byl velký problém a mě se to nepovedlo. Pak se odmlčela asi na 2 měsíce. Teď je z ní zase Brianna, má nové stránky ale domluva zase nadlidský úkol. Divná osoba.
vulcan píše:brnodriver68 píše:takže se nic nezměnilo, záleží asi jak se vyspífrantavb píše:Se mnou po emailu normálně komunikovala, ale jakmile jsem se chtěl objednat tak přestala. To je podle mně na psychiatra.
Aktuálně se občas objevuje jako Brianna Bizzare,u azima na Lesné.
![]()
S komunikací s ní jsem nikdy neměl problém.
Pěknou postavu si stále udržuje, silikony už nějakou dobu má, dlouhé nohy má stále.
Uživatelé procházející toto fórum: Powerful007 a 11 návštevníků