Hledat  

JIHLAVA

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

JIHLAVA

Příspěvekod Tom » pon 14. črc 2008, 19:55

Zdravím,
nemáte nějaký dobrý a prověřený kontakt do Jihlavy? Našel jsem pouze tento, který vypadá, že by mohl stát za úvahu.

Ve svém pelíšku se na Vás těší brunetka MARTINA 28/155/3 nabízím klasiku,masáž,lehčí SM a PISS.Také si mne můžeš vyfotit,ale jen do soukromé sbírky.Tak neváhej a zavolej:722769511-PO-NE 09-22hod.

Díky TOM
Tom

Re: JIHLAVA

Příspěvekod Azrael007 » ned 10. lis 2013, 9:37

Zdravím všechny.

jen se zatím jen tak rozkoukávám :? Vidím, že toto téma jihlava dlouho spinkalo. Tak jsem se rozhodl zaměřit na toto město kdysi tak proslavené armádním týmem.
Leč musím konstatovat, že s ťapinkama je to tu tak jak v současné době s hokejem :( , tedy bída. Tak nějak popořadě, začalo to docela slušně.
První kontakt : ...za prachárnou. Ok zaparkoval jsem u benziny a po chvíly hledání domu po tmě jsem byl u cíle. Výšplh do druhého patra, slečna už čekala. Vcelku sympatická, fotka odpovídala. trošku kypřejší tvary-po dítěti. No zádrhel se vyskytl hned na začátku. Hodinka 1300, říkám ok, mám jen masaryky, no jenže já nemám na vrácení. Tak říkám půl hodky? Ona 1200, ci pana nějaký nepoměr :( . A jeje co ted stím , já ve šrajtofli jen masaryky a smetany :) (to byt poučením pro příště, že člověk má mbýt připraven a vybaven na vše a vším, myslím i kondomy-i to se mi už stalo-o tom až příště). Ok po delším dohadování, jsme se domluvi na pul hdce, já vitáhl, no to až poto, nejdřív drobáky a šel dat spršku. Jaké překvapení pro mě bylo, když chystajíc se na 69 mi řekla, že lízání je za příplatek :evil: . No sem myslkel že ju.. :) Řek jsem jí svoje a pořádně ji vyšukal. Jo byla spokojená, já taky, ještě sem měl 5 minut čas, ale bylo to tak akorát. :). Na tomto privátku jsou dvě, někdy i tři dívky.
Další zkušenost: Zelená ulice č2.Tak tady Kačenka..345 a Paloma ..853 a ještě je tu třetí kočička. Schůzku jsem domlouval s Palomou, strašně ji zjímalo moje jméno. bylo slyšet, že má phon na hlas a že holky se hovorem docela baví. Když jsem byl na místě, linka byla obsazena, zkoušel jsem vydržet pul hodky ale stále nic. Takže pánové pozor a raději nebrat.

Přímo nesnáším, když se domluví schůzka a pak nic, takových sem zažil několik, ale o tom v dalším vlákně.

Třetí kontak: KARIN ..024. Tu už jsem měl delší dobu vmerku. Bohužel jak jsem se jí dovolal, tak mi oznámila, že na privátku už nepracují, že jim byly prostory odebrány. Smůla.

Čtvrtý kontakt: Karin 19..385. Tak ta mě nepustila ani keslovu, ta to měla tak naučené :D . Prtý chrání sebe i mě a vše je střeženo a dále pánové ta luxusní cena od devatenáctileté žáby , pulhodka 2000, hodka 3000. :(

Takže jihlava nic moc, ještě tam mám políčeno na dvě, tak snad to bude lepší.
Pokud by jste věděli oněčem co stojí za hřích budu velmi rád za kontakt.
Azrael007

Příspěvekod jizda12 » pon 9. pro 2013, 16:27

A co Oáza sexu, nemá někdo zkušenost?
Díky
jizda12

Příspěvekod bruno03 » ned 31. kvě 2015, 13:37

Údajně zmiňována Karin je na Oaze jako Nicol.Ale v Jihlavě jsou dívky 2-3dny v týdnu.Prostory mají uz nové pomalu rok. 8) Nicol je profesionalka je vidět ze neni zacatecnice,ale postupně její přístup se ztrácí.Co návštěva to lepší přístup.Chvilkama si připadám jak "kamarád"
bruno03

Příspěvekod tigerone » úte 17. lis 2015, 22:02

Zdravím, jak to vypadá na Vysočině v okolí Jihlavy? Stále stejná bída nebo je možno něco doporučit?
tigerone

Příspěvekod bruno03 » stř 18. lis 2015, 2:33

Karin nyni Andrejka je v Olomouci.Ja byl spokojen :D .....
bruno03

Příspěvekod bunnny » stř 2. pro 2015, 9:12

Neznáte někdo Magda prsa 7 z Jihlavy? Rád bych vyzkoušel. Chystám se tam pracovně během 14 dnů, můžete mě, prosím informovat? Dík. Patrik
bunnny

Příspěvekod herman » čtv 4. úno 2016, 13:16

bunnny píše:Neznáte někdo Magda prsa 7 z Jihlavy? Rád bych vyzkoušel. Chystám se tam pracovně během 14 dnů, můžete mě, prosím informovat? Dík. Patrik

Viím, že máme stený vkus Bunny ta zajímá i mě , poku ji vyzkoušíš podej info.: 776 287 505 mGALÉNA jIHLAVA
herman

Příspěvekod MEDVED39 » čtv 18. úno 2016, 19:14

ahoj byl jsem u ni okraden!! behem sprchy me vybilila penezenku mrcha!
MEDVED39

Příspěvekod bohdan » sob 19. bře 2016, 19:58

MEDVED39 píše:ahoj byl jsem u ni okraden!! behem sprchy me vybilila penezenku mrcha!

Magda, blondýna se sedmičkama ti vybrala peněženku? Já u ní byl taky, jen mi přijde, že je jí o něco víc jak 48 co píše. Je v pokoji, vedle v pokoji jsou ještě nějaký holky.
Na sobě měla krajkový červený sítovaný šaty. Neurazí ani nenadchne.Průměr.
bohdan

Příspěvekod bunnny » stř 23. bře 2016, 7:58

MEDVED39 píše:ahoj byl jsem u ni okraden!! behem sprchy me vybilila penezenku mrcha!

To je strašný.
bunnny

Příspěvekod Ambros » úte 29. bře 2016, 23:19

Byl sem v Jihlavě pracovně a měl chuť si nechat toho svýho šaška pošimrat zase jednou vyhrála a tak jsem jednu dobrou našel. Takovou která má ráda sex a je to šikovná mrdna. Má ji pěknou Šukézní a Lačnou na moje semeno. Dojdu k ní domů a odcházím vyprázdněný s hlavou odpočatou pořádně vyhoněný.Příště zkusím to co mi nabídla, je vidět že chlapům rozumí a neotravuje zbytečnýma kecama okolo jako ostatní ťapiny, kterých je jak jsem se díval v Jihlavě a jinde plno.Magda 776 287 505 Doporučuji.
Ambros

Příspěvekod bunnny » pát 1. dub 2016, 10:33

herman píše:
bunnny píše:Neznáte někdo Magda prsa 7 z Jihlavy? Rád bych vyzkoušel. Chystám se tam pracovně během 14 dnů, můžete mě, prosím informovat? Dík. Patrik

Viím, že máme stený vkus Bunny ta zajímá i mě , poku ji vyzkoušíš podej info.: 776 287 505 mGALÉNA jIHLAVA

Herman,

na amaterech v diskusi bylo, že Magda krade, vedle je s nějakou Darinou. Prý se to o ni ví. Navíc je i o dost starší , než udává a fotky má prý sto let stejný. Radši na to kašlu.Ptal jsem se víc norníků, prý není zajímavá, tak nevím. A prý je i dost náladová. Patrik
bunnny

Příspěvekod herman » stř 13. dub 2016, 15:31

Bunny,

nyní je to asi jedno. Mám rá baculky a rád si uělám vždy svůj názor. Nyní se stejně směrem na Jihlavu už nepohybuji, takže je to jedno.
herman

Příspěvekod herman » sob 30. dub 2016, 4:19

mAGDA ULICE zELENÁ AŠEL JSEM FOTO V UZERCI, TAK TO JE O DOST STARŠÍ APAK JSOU NOVÉ DOTKY A TY JSOU LUYUS, FAKT MĚ LÁKÁ
Přílohy
magd higlav.jpg
herman

Další

Zpět na Dívky mimobrněnské