Hledat  

Elis 737 955 003

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Elis 737 955 003

Příspěvekod Bolekalolek » čtv 4. srp 2016, 20:51

Zdravím, má někdo zkušenosti s touto lákavě vypadající slečnou?
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1
Bolekalolek

Re: Elis 737 955 003

Příspěvekod stahnito » čtv 4. srp 2016, 21:59

Byl jsem v březnu. Fotky vypadají dobře, ale realita je taková, že prsa jsou věšáky a celkově je takové nepevná.
stahnito

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 4. srp 2016, 22:56

„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod vulcan » čtv 4. srp 2016, 23:09

je to jedna a tatáž Elis, jarjaroslav :)
Holky si zkrátka občas nabarví (odbarví) vlasy.
vulcan

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 4. srp 2016, 23:42

vulcan píše:

je to jedna a tatáž Elis, jarjaroslav :)
Holky si zkrátka občas nabarví (odbarví) vlasy.

Práce v Diamondu tedy není asi žádný med, když zestárla za chvíli o 4 roky :D .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Dylenhunt » pát 5. srp 2016, 1:56

Se nejspíš překlepla, je to na klávesnici nad sebou :wink: Každopádně jsem tu nedohledal žádný info ani když byla v diamantu.
Dylenhunt

Příspěvekod vulcan » pát 5. srp 2016, 2:11

jarjaroslav píše: Práce v Diamondu tedy není asi žádný med, když zestárla za chvíli o 4 roky :D .

Nejen, že zestárla během chvilky, ale i nabrala na váze 7 kg. :x .. takže se tam má dobře. o:-o
Ale musíme jim věřit, proč by nám lhaly ? :D

V Diamondu mají nyní některé holky i samostatnou inzerci, vedle Elis i Eva.
vulcan

Elis privát Diamond 606 878 610 , 737 955 003

Příspěvekod vulcan » sob 1. říj 2016, 0:57

Trochu podrobněji ke slečně Elis.
Elis privát Diamond 606 878 610 , 737 955 003.
Vcelku mně nalákala pěkná postavička na fotkách na jejich ne zrovna podařeném webu.
elis diamond.jpg

Telefonování do Diamondu není zrovna ukázkou dobrého PR podniku. Vezme to dívka XY, slovy "halooo" nebo "nooo" , připadne mně, že ji spíše obtěžuji dotazem, která dívka je na značkách a pak vychrlí 5 jmen za cca 3 sekundy.
Nebylo by od věci, kdyby se dívky naučily (nejen v Diamondu) trochu působit v telefonu lépe,přítažlivěji, představit se svým pseudonymem a normálně popsat, která je kdy dostupná. Určitě by se jim to vyplatilo. Nebo je k tomu mají přimět ti jejich ochránci vysedávající na baru.
Diamond nemám zrovna v oblibě, ať již celou jejich atmosférou podniku, cenami, a zejména šizením času, bušením na dveře. Férové by bylo počítat čas na pokoji a ne k tomu sprchu jednoho, pak druhého a ještě bušit 5 minut před vypršením času, aby se pán stačil osprchovat :D . Je to dojemná péče :wink: , ale normální by bylo počítat netto čas, snad tam nejde o život a většinu času stejně holky prosedí v místnosti u baru. Určitě nejsou předávány jako štafeta od jednoho ke druhýmu, a i kdyby, tak to není problém toho norníka.

jak jsem psal výše, tak mně Elis zaujala svou postavičkou, realita spíše odpovídá fotce vpravo (viz výše), t.č. měla tmavé vlasy. Je to vyšší dívka, štíhlá, asi 179cm vysoká, věkově se blíží 30, prsa po dítěti, dvojky, lehce pokleslé.
Je to ale velmi příjemná holka/žena, svým přístupem, úsměvem, žádná fiflena. Dobře se s ní i povídá. Z mého pohledu spíše dolňáka má pěkný zadek, boky, stehna, umí se pěkně nastavit, mohu-li to tak popsat. :oops: Nechá se dráždit, dotýkat, líbání decentní, nemá zatím negativní privátní praktiky, prý je to její první angažmá. Docela sleduje čas, bojí se, aby nedostala vyhubováno. :wink: cena 1500/h.
vulcan

Elis (Diamond) 606 878 610

Příspěvekod jarjaroslav » sob 18. srp 2018, 22:20

Barva vlasů: Černé
Věk: 29 let
Výška: 179 cm
Váha: 53 kg
Prsa číslo: 2

S Elis jsem se setkal již jednou, a to při „výběru“. Abych připomněl naše předchozí setkání - tenkrát jsem si vybíral mezi ní a Natálkou, dívkou, která umí „vykouzlit“ z 15 minut pouhých minut 6 :evil: . Nyní jsem šel rovnou za Elis. Ne že bych po ní úplně toužil, ale nouze naučila Jardu housti :D .

Domluva bez problémů, a tak již nic nebránilo našemu setkání v předsíni. Fotky na webu celkem nic neříkající, nyní na stránkách Diamondu, ani pod hlavičkou privátu na NaPrivat.cz, neinzeruje (avšak tento týden prý měla mít na Kozí noční „službu“). Elis sice úplně nepatří mezi modelky, ale snažila se být celou dobu milá. Čtvrthodinu odmítla (což mi zase úplně milé nepřipadalo :D ), tak jsem musel utratit celou tisícovku. Čas, myslím, celkem dodržela. Resp. si nepamatuji, že by se uchýlila k výraznějšímu zkracování jako některé její kolegyně :evil: . Konverzace v pohodě, Elis mi svým vystupováním (stejně jako vzhledem) připadala jako úplně obyčejná ženská. Vyvrcholení jedno, při poloze „na koníčka“.

I když jsem odcházel relativně spokojen, myslím, že nemám ještě věk, abych ženám 30+, které nejsou vyloženě krásné, za sex platil. Ač to zní snad rozhodně a sebevědomě 8) , jistě se ještě mnohokrát zastavím za staršími a mnohem ošklivějšími (tím nechci naznačovat, že bych Elis řadil do kategorie ošklivek) :oops: .

Úpravy vyhrazeny.
jarjaroslav

Zpět na Dotazy na dívky