Hledat  

Praha Top Sex Pitterova 775 128 194

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Příspěvekod vulcan » ned 15. kvě 2016, 12:11

Privát je na nové adrese, za Olšanskou poliklinikou, v Central Parku, nově budovaná rezidence, byt ve 13.patře dost velký, velké, velkoryse řešené pokoje, s pěkným výhledem na Prahu.
Telefony občas bere paní domácí, ale většinou přímo dívky. Hodina 1300.

Vivien 20let 165cm 50kg prsa2
Jemná, půvabná blondýnka, z Moravy :wink: , prsa2, přírodní.
Studuje a je na privátě tak 1-2x do měsíce. Spíše nenápadná zjevem i chováním, spíše submisivní. Má trochu kulatější zadek, ale úzký pas.
Přístup v pohodě, sex pasivnější, tak jak obvykle u mladé dívky.
ldjfljl_vivi_hsdhd.jpg
ldjfljl_vivi_hsdhd.jpg (19.95 KiB) Zobrazeno 25161 krát

Natálie 25 let, 168cm 65kg, prsa 5.
Většinou nechodím za takovými Venušemi, ale příjemná slovenčina v telefonu..tak jsem ji dal. Je ze středního Slovenska, jezdívá na turnusy do Prahy.
V obličeji taková nenápadná tmavovláska, naivně vypadající, cudně se usmívající. Postavou trochu jako moučný červ, ale pro milovníky prsatek dobrá volba.
Kozy má tedy impozantní pětky, ještě nejsou postiženy tolik gravitací, na břiše rýsující se pneumatika, silnější stehna. Realita je mohutnější než fotka.
Při sexu jsem si připadl jako na vodním lůžku, jinak se dost pasivní, vzdychá a občas řekne nějaký slovenský durch. :D
dsflfj_natali_fogjogj.jpg
dsflfj_natali_fogjogj.jpg (17.18 KiB) Zobrazeno 24203 krát
vulcan

Izabel Top Sex Pitterova 775 128 194

Příspěvekod vulcan » stř 15. čer 2016, 1:11

Izabel Top Sex Pitterova 775 128 194.

pha_izabel_TSPitter.jpg

Izabel jsem si vybral z 5 dívek, určitě se dalo vybrat i jiné, ale Izabel na mně působila t.č.aktuálně nejvíce sexy+.
Je jí asi 20 let, je opravdu studentka, odhadem 168cm, přírodní prsa 3-4, pěkného tvaru, pevná :oo: . Má jemný obličej, modré oči, nepůsobí nijak odtažitě či arogantně, postava má tendenci k zaoblení, k typu Věstonické Venuše, ale v tom mládí je to zatím v cajku. je si tohon vědoma , ale prý se jí nechce cvičit. :D

Kolegové o ní psali spíše negativní recenze, prý netykavka, zcela nesrovnaná s touto činností atd., ale toto nemohu potvrdit. Je třeba k ní přistoupit jemněji a přirozeněji a ona toto oplatí dvojnásob. Má mch. velmi pěkné, dlouhé hnědé vlasy - vlastní, nenastavované.
Cena 1200 v Happy Hours, příplatky ne, doba dodržena, Izabela nebyla "přepracovaná", a tak i proto dobrý přístup včetně líbání, společné sprchy a celkové pohody.
TOP Sex se v tomto v poslední době vylepšil celkově, na kritiku na netu reagoval tím nejlepší způsobem.. :idea:
vulcan

Re: Praha Top Sex Pitterova 775 128 194

Příspěvekod mrkev » stř 13. črc 2016, 1:59

Vivien - diky za tip - moc mila a hezka divka, v obliceji vyrazne hezci nez co jsem se pokusil odhadnout z rozmazanych fotek, vesela, svezi, ochotna, a to i presto ze byla toho dne velmi vytizena - na nekolikate dovolani se, hebka a pevna, neliba se ale oo jo, dostalo se na mne jen 30 min -v HH za 900, za piss aj priplatek, pry "studentka ekonomie" :) , krasny, prostorny a svetly apartma uplne nahore, novy a cisty, zopaknul bych...
http://tapky.info/?1111,vivien-top-sex- ... -775128194
mrkev

Příspěvekod vulcan » sob 1. říj 2016, 2:45

Praha Top Sex Pitterova 775 128 194 Viki 19let (spíše 23) 166cm 50kg prsa 3 .

Návštěva kolem půlnoci, i v tu dobu dívka podala skvělý výkon. Vzhledově milá, není zrovna typ nějaké modelíny, špinavě blond, pěkný obličej, postava s náběhem ke hrušce, prsa trojky, pokleslé po dítěti, širší boky. Fotky jí spíše ubírají.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... viky-8189/
Viky TS.jpg

Společná teplá sprška v tuto dobu, skoro působila sedativně, ale v posteli rázem wake up :? . je to docela upovídaná dívka, zvědavá, sexuálně experimentující.
Poctivá 3 čísla v tuto dobu :wink: , dojel jsem domů a tvrdě usnul. Slíbil jsem, že příště příjdu v lepší dobu. cena 1200 Kč.
Je pozitivní, že holky na Pitterové prodloužily sexuální dobu do půlnoci (po domluvě déle).
A naučily se lépe komunikovat po telefonu, aspoň tedy některé. Negativem je absence webu a rozpisu dívek na konkrétní dny. Občas se kolegové stěžovali na šizení času, v případě Viky to rozhodně nebylo.

Praha Top Sex Pitterova 775 128 194 Soňa 21let 166cm 52kg prsa 2
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... sona-8639/
soňa TS.jpg

Drobnější odbarvená blondýnka, začínající na privátu, byl jsem její první v této činnosti, což se projevilo její počáteční mírnou nejistotou, ale po chvíli byla v klidu . Chyběly u ní projevy "profesionální deformace", a tak to byl sex jako s dívkou, kterou sbalíte mimo privát.
Bohužel podobné typy privát brzy semele. :twisted:
Fotky odpovídají, prsa má dvojky pokleslé, po dítěti, pěkné boky. Cena 1200 Kč, příplatky nebyly.

Praha Top Sex Pitterova 775 128 194 Elizabet 21let 172cm 55kg prsa 3
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... beth-8552/
elizabet TS.jpg

Vcelku pohledná dívka, vizuálem spíše holka od vedle, prsa trojky, pokleslé.
Platí podobné, co v případě Soni, začátečnice, dobrý neprivátní přístup.
Cena 1200 Kč, příplatky nebyly.

Bohužel některé dívky (mazáci) v Top Sex působí dost negativně na novicky, přesvědčují je, aby žádaly příplatky za jakoukoliv ptákovinu. :evil:
Šéfová by si v tom měla udělat ordnung. Občas je tendence k ojebu s časem.
Ale jinak u tohoto privátu převažují klady. Dobré parkování (v Praze dost podstatné), větší výběr dívek, reálné fotky, dobrá cena. :idea:
vulcan

Příspěvekod mrkev » sob 29. dub 2017, 11:46

TOP skoncil ? V inzerci zmizely fotky a neustale " dnes nas nezastihnete...": https://m.naprivat.cz/eroticky-privat-top-sex-2219/
mrkev

Příspěvekod vulcan » sob 29. dub 2017, 16:32

mrkev píše:TOP skoncil ? V inzerci zmizely fotky a neustale " dnes nas nezastihnete...": https://m.naprivat.cz/eroticky-privat-top-sex-2219/

TOP Sex skončil už před ca 2-3 měsíci. Stejně tak jejich pobočka naproti v Garden Residence.

Slověna to preventivně a prozíravě zavřela, asi měla dobré info , na rozdíl od Lolitas, kde byly ochráněny :D zásahovkou.
Některé holky působí samostatně (což je lepší) a některé se udělaly pro sebe na periferii (Dolní Počernice). Inzerce je dělána velmi obezřetně. :oo:
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské