Hledat  

Sandra z Luxury

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Sandra z Luxury

Příspěvekod Mat76 » pon 30. kvě 2016, 8:25

Ja uz ne-sportovni vykon dam radeji na stadione. Liznout jsem si nemohl, o erotice vi h...o, je to spis babochlapka....Cas ji bezi taky nejak rychle... Ne.
Mat76

Příspěvekod hardysek » čtv 7. črc 2016, 17:30

No a nakonec byla z Luxury odejita pro nespolehlivost.
Kde teď asi působí.
Neví někdo?
hardysek

Příspěvekod sexprivat » úte 23. srp 2016, 9:48

Tak se přidávám k dotazu jestli někdo neví kde se nachází?????Sandra
sexprivat

Sandra (Luxury) 702 861 312

Příspěvekod jarjaroslav » stř 21. zář 2016, 22:24

Vzpamatovávání se z přístupu Sandry, „anonymizační lhůta“, Sandřina menší „zmizení“ a aktuální větší „zmizení“. Aneb důvody, proč jsem s recenzí tak otálel. Dříve či později se Sandra jistě někde objeví, takže asi již není nutné čekat se zveřejněním recenze na její návrat.

Původně v Luxury plánuji spíše jen okouknout osazenstvo. Po 3 otočkách se již považuji za mistra 8) (selhání u Meggi jsem nějak opomenul), takže zbytečnou útratu, pokud by se mi něco nezamlouvalo, nepředpokládám. Nedaleko privátu volám, že bych se cca za 10 minut stavil na výběr. Dívka na telefonu (Alex) mě ujišťuje, že se mnou budou počítat. Ve stanovený čas před domem znovu vytáčím číslo privátu a jsem navigován do X. patra.

Stojím na chodbě a čekám (slovo „čekám“ se v mém vyprávění objeví ještě několikrát a nelze jej v celkovém kontextu považovat za zanedbatelné :evil: ). Dveře se otevřou a starší černovláska mě zavede do jednoho z pokojů, kde výběr proběhne. Nejdříve představí Alex sebe, poté Niky (rozhodně ne štíhlou...) a Wendy (překračující můj stanovený věkový limit). S každou z dívek (resp. jednou dívkou a dvěma ženami) si potřeseme rukou. Podobné představování jsem zažil na privátě asi poprvé, četl jsem o něm zejména v recenzích na pražské priváty. Působí to určitě lépe, než vybranou slečnu označil jako „tady/tuhle slečnu“. Pocitově to ale ztěžuje „otočku“ (tj. už neodmítáte zcela anonymní slečny, ale slečnu X, Y a Z). A navíc jsem se nacházel již v pokoji. „Mistr otoček“ se rozhodl připsat na své konto již čtvrtou. Jenže... Alex mě požádala o chvíli strpení, protože přijde ještě Sandra. Po chvíli čekání se skutečně Sandra dostavila, představili jsme se a s každou sekundou strávenou na pokoji mi stále více připadalo, „jak blbé by bylo odejít“. Ano, jsem si vědom, že tento styl (ne)uvažování do povinné výbavy Norníka nepatří :roll: . Rozhoduji se pro Sandru, ač mě v obličeji zrovna nenadchla, zbytek dam odchází.

Sandře předávám peníze, platím větší bankovkou, ale prý budou mít určitě na vrácení. Jsem upozorněn, že u Sandry stojí 30 min. 900,-, ne 800,-. Nabízí mi také něco k pití. Zbavuji se oblečení a čekám. Začínám si snad i myslet, že Sandra hledá v okolí bankomat. Aspoň se aklimatizuji, čekání se nepočítá do zaplaceného času. V ten okamžik jsem ještě nevěděl, jak bláhové představě se oddávám :lol: . Konečně se Sandra vrací i s bankovkami, dostávám ručník a vede mě přes chodbu kolem závěsu, za kterým vidím siluety a slyším jeden mužský a několik ženských hlasů. Privát Mia se ke kritice podobného jevu postavil čelem a vyřešil jej, zde se však asi nedočkáme :evil: . Aspoň by ale mohli utišit „manažera“ (nebo to byl někdo jiný?). Ručník čistý, koupelna také. Se Sandrou, která svoji nepřítomnost osobám za závěsem omluvila otráveným konstatováním: „Už jde.“ (tj. jako moje maličkost :oops: ), míříme zpět do pokoje. Nevím, zda ostatní již tehdy věděli, že se Sandra na pokoji zase tak dlouho nezdrží. Čeká mě ještě další čekání, Sandra musí také navštívit koupelnu. Čekám tedy. Začínám se nudit, až mě napadne zkontrolovat přesnost radiobudíku na nočním stolku. Srovnávám s časem na mobilu a zjišťuji nepřesnost o 3-4 minuty (méně než ve skutečnosti). Stále jsem celkem v klidu v očekávání půlhodiny čistého času stráveného se Sandrou :lol: .

Hurá! I Sandra se vrátila, tentokrát úplně nahá. Když se jí zeptám na „omezení“ - nelíbat, nestrkat prsty dovnitř, jedno vyvrcholení za půlhodinu. Až nyní si uvědomuji, že některá z recenzí se o poslední podmínce sexu se Sandrou zmiňovala :oops: . Sotva se dotknu Sandřiny nohy, vzdychá :roll: . Zní to nepřirozeně, ale nezabrání to mému vyvrcholení v její ruce. Začínám se obávat, zda jsem tím počet vyvrcholení nevyčerpal. Nakonec svolí k nezapočítání předešlého vyvrcholení, pokud nehodlám prosexovat celý zbývající čas. Sandřino chování mi občas připadá zvláštní. Vypadá a chová se unaveně, což i potvrzuje, chvílemi ožije a mluví jako kulomet, téměř bez dýchání. Přitlačí mě na postel, natáhne se pro kondom, nasadí mi ho a pustí se do orálu. Snažím se vzdorovat, nepřipustit vyvrcholení, protože vím, že poté mě až do konce návštěvy žádný sex již nečeká (nevím však, že už mě vlastně nečeká ani žádný program :evil: ). Sandra se chopí gelu, promaže se a nasedá „na koníčka“. Už to nevydržím a... Vy víte, co následuje.

Po sundání kondomu dostávám otázku, jestli budu chtít jít ještě do koupelny. Jsem celkem zaskočen :oo: , i bez pohledu na hodiny vím, že čas ještě nevypršel. Vzmohu se na odmítnutí návštěvy koupelny a začínám se oblékat. Sandra se již nesnaží o žádnou konverzaci, jen se ujistí, že určitě nechci nic k pití a s prostěradlem a mým ručníkem odchází. Rychle se ale vrací, zrovna totiž přišel jiný klient. Skoro jsem předpokládal, že se pokusí ještě proniknout do výběru, ale pouze se vše snaží sledovat pootevřenými dveřmi. Také asi usoudila, že moje přítomnost na privátě není již žádoucí, proto mi, ač nejsem ještě plně oblečen, poděkuje za návštěvu :shock: . Poslušně ji následuji ke dveřím, krátce se rozloučíme a dveře se za mnou zavírají. Při cestě po schodech dolů zjišťuji, že od mého volání před domem uplynulo přesně 30 min. a dobu strávenou na pokoji se Sandrou odhaduji tak na poloviční ze zaplaceného času :twisted: . Že jsem byl takovým zkrácením času šokován, dokazuje i skutečnost, že jsem po příchodu domů zjistil, že jsem si dokonce oblekl naruby tričko (s nápisem a obrázkem :D !).

Níže se jistě snese na mou hlavu kritika, jak jsem si něco podobného mohl nechat líbit a snad i předhánění se některých jedinců, co by oni dělali na mém místě. Jenže kdo by skutečně navštívil „reklamační oddělení“ za závěsem? Mohu si za to sám, na privátech působím jako blb, u kterého se neočekává žádné kladení odporu, tak proč by toho dámy nevyužily, že :oops: ? Kromě změny přístupu bych se měl naučit konečně pořádně „otočky“.

Úpravy vyhrazeny.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Dobermann » pát 23. zář 2016, 7:20

Ejaculatio praecox?:)
Nelíbila se ti a udělal ses dvakrát za deset minut? Kdyby pokračovala byl bys za půl hodiny osmkrát? Obávám se, že Sandra je to nejzvrhlejší stvoření co jsem na privatu potkal a krásné tělo ve spojení s živočišným sexem tvoří kombinaci, která mi bude scházet, no snad se zase vrátí:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod jarjaroslav » pát 23. zář 2016, 10:07

Dobermann píše:Ejaculatio praecox?:)
Nelíbila se ti a udělal ses dvakrát za deset minut? Kdyby pokračovala byl bys za půl hodiny osmkrát?

Když je člověk nadržený :D ... Určitě jsem to nemyslel tak, že by se mi vůbec nelíbila, pouze jsem si ji v obličeji představoval jinak. Vypracované tělo jí nelze upřít (možná až příliš). Asi se Sandrou umíš jednat, pokud Tě nevyhazovala brzy jako mě.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: Sandra (Luxury) 702 861 312

Příspěvekod Stef » ned 9. říj 2016, 8:45

x
Naposledy upravil Stef dne pon 14. bře 2022, 8:30, celkově upraveno 1
Stef

Re: Sandra (Luxury) 702 861 312

Příspěvekod jarjaroslav » ned 9. říj 2016, 21:30

Stef píše:
jarjaroslav píše:Nejdříve představí Alex sebe

Jak vypadá ta Alex? Můžeš ji nějak popsat?

Subjektivní popis mladého jinocha se snahou o maximální decentnost:
Asi Tě nepřekvapí, když budu konstatovat, že mi Alex i Wendy připadaly starší, než je věk uváděný v inzerci. Obě měly na sobě jakýsi korzet a nezakrytá kůže, kterou jsem měl možnost spatřit, nevypadala rozhodně mladistvě. Chuť svléknout obě dámy se nějak nedostavila. Stačí tento popis?

Rád bych dodal, že se obě chovaly mile a nevylučuji pokračování tohoto přístupu i po zaplacení. Navíc, co se nelíbí jednomu, může se líbit druhému.
jarjaroslav

Příspěvekod hardysek » stř 12. říj 2016, 8:45

Dobermann píše:Ejaculatio praecox?:)
Nelíbila se ti a udělal ses dvakrát za deset minut? Kdyby pokračovala byl bys za půl hodiny osmkrát? Obávám se, že Sandra je to nejzvrhlejší stvoření co jsem na privatu potkal a krásné tělo ve spojení s živočišným sexem tvoří kombinaci, která mi bude scházet, no snad se zase vrátí:)

Velmi výstižné s tím popisem krásného těla a živočišným sexem. Byl jsem za ní 4x a vždy naprostá spokojenost. Po páté již nepůjdu. Nejsem na dlouhodobé vztahy :D
hardysek

Příspěvekod Dobermann » čtv 30. bře 2017, 0:12

Kdepak asi je...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod hardysek » úte 11. dub 2017, 23:14

Taky by mne to zajímalo kde je. Ještě jednou, ale opravdu naposledy bych s ní šel. Tak jenom ze zvědavosti, jestli si zase sednem.
hardysek

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky