Hledat  

cela noc

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

cela noc

Příspěvekod derok » pát 30. pro 2016, 15:19

Ahoj, muzete mi poradit nejake divky ktere si vim sebrat na celou noc?
derok

Re: cela noc

Příspěvekod jeje » pát 6. led 2017, 18:12

Tak co, už jsi našel na celou noc? Myslím, že když si zadáš "sex celá noc" tak máš výběr. Já osobně si to zatím neumím představit, nenašel jsem ani recenzi na proběhlou celou noc... dá někdo k dispozici zkušenost?
jeje

Příspěvekod jarjaroslav » pon 9. led 2017, 12:12

derok píše:Ahoj, muzete mi poradit nejake divky ktere si vim sebrat na celou noc?

Možná bych to vzal z opačného konce. Vyber si dívky, které by se Ti mohly zamlouvat (nikdo zde asi nezná Tvůj vkus), seřaď dle preferencí a následně je oslov s nabídkou celé noci. Osobně nevím, která dívka by v mé společnosti vydržela 8 hodin nonstop (a já s ní). Po max. 2 hodinách bychom se asi dohodli na ukončení návštěvy :lol: ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod martin007 » stř 18. led 2017, 18:30

jeje píše:Já osobně si to zatím neumím představit, nenašel jsem ani recenzi na proběhlou celou noc...

Recenzi jsi nenašel nejspíš proto, že to asi využije někdo jen vyjímečně. Osobně mě napadají pouze 2 důvody proč by někdo byl ochoten zaplatit 5000 Kč za celou noc, takovou nabídku jsem totiž někde viděl.
1) Muž anebo spíš mladík typu Supersperman, který chce zjistit nebo si dokázat kolik čísel za tu noc na privátu udělá.
2) Romantik, který si dá tímto dárek třeba k narozeninám
Lepší je za tu cenu udělat 5-6 samostatných návštěv po půl hodině nebo 3-4 po hodině.
martin007

Příspěvekod bari » pon 23. led 2017, 7:32

No nejsem moc zastánce platit někomu za to že si pospí :-). Jak píše tady kolega nade mnou-vybrat si a jít radši víckrát. Ale pokud by jsi chtěl strávit večer a noc jen s jednou, vyber si tu co trošku znáš a není úplně blbá. Protože někdy je to fakt síla a je lepší to jenom opíchat a jít. Poslouchat kecy o tom proč to dělá, bych celou noc asi nemohl :-).
Já bych to nevyužil z těchto důvodů - 1) nehodlám někomu platit celou noc když mě stačí hodina, 2) stará by se divila, že nejsem doma :-) .
Ale můžeš tady pak hodit recenzi, rád si to přečtu.
bari

Příspěvekod Dobermann » pon 23. led 2017, 10:08

martin007 píše:
jeje píše:Já osobně si to zatím neumím představit, nenašel jsem ani recenzi na proběhlou celou noc...

Recenzi jsi nenašel nejspíš proto, že to asi využije někdo jen vyjímečně. Osobně mě napadají pouze 2 důvody proč by někdo byl ochoten zaplatit 5000 Kč za celou noc, takovou nabídku jsem totiž někde viděl.
1) Muž anebo spíš mladík typu Supersperman, který chce zjistit nebo si dokázat kolik čísel za tu noc na privátu udělá.
2) Romantik, který si dá tímto dárek třeba k narozeninám
Lepší je za tu cenu udělat 5-6 samostatných návštěv po půl hodině nebo 3-4 po hodině.

...nebo 3) na pedru.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod jarjaroslav » pon 23. led 2017, 10:34

bari píše:No nejsem moc zastánce platit někomu za to že si pospí :-).

...

Já bych to nevyužil z těchto důvodů - 1) nehodlám někomu platit celou noc když mě stačí hodina, 2) stará by se divila, že nejsem doma :-) .

A to jsem si naivně myslel, že by se mi slečna místo spaní věnovala :D ...

3) Nevím, zda bych chtěl vidět dotyčnou po ránu :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sumiiik » úte 24. led 2017, 19:24

bari píše: Ale pokud by jsi chtěl strávit večer a noc jen s jednou, vyber si tu co trošku znáš a není úplně blbá.

Taky si to myslím,lepší asi je nejdřív se s ní několikrát sejít a potom podle zkušeností navrhnout celou noc.

Já na celou noc chodím ale paradoxně jsem se s tou slečnou dřív vůbec neviděl,rovnou až na noc...Asi štěstí,jinak si to neumím vysvětlit.
Scházíme se už hoodně dlouho cca jednou za měsíc až dva(ona taky pokaždé není ready,no jo ženský problémy... :D ) na azylu,je to spíš už takové setkávání "jako s kamarádkou"...
Sejdeme se večer kolem deváté(dřív jsme ještě před tím zašli občas na chvilku na pivo,ale v poslední době už ne),já zařídím nějaké pití,ona něco na zub,dáme si sprchu,pustíme televizi,něco vypijeme a sníme.
Probereme všechno možné,samozřejmě nezapomeneme i na to kvůli čemu tam hlavně jsme... :D Probíhá vše kromě análu a podobných věcí.
Potom spánek(někdy dost krátký a ani jí moc nevadí moje chrápání :mrgreen: ),ráno probuzení,snídaně(někdy i do postele :) ),sprcha,další akce a zhruba kolem desáté pusa na rozloučenou a hurá do reality...

Suma sumárum akce v posteli(mimo spánku),na pohovce,v křesle,prostě všude kde se nám to líbí plus mínus čtyři hodiny celkem.Hlavně všechno v klidu,pomalu beze spěchu.Prostě něco jako příjemný večer a noc a ráno s manželkou nebo přítelkyní.Jenom s tím rozdílem že za to dám nějaký vzhledem k zážitku zanedbatelný obnos peněz+pár stovek za azyl.Jenomže k tomu jsem se musel tak nějak propracovat časem,nebylo to tak výhodné od začátku.

A aby toho nebylo málo,zhruba před dvěma roky jsem si "pořídil" ještě jednu(s tou jsem před tím byl mnohokrát v autě nebo na dece na poli),tam je průběh v podstatě podobný,jen s tím rozdílem že mě dokonce odveze autem skoro od domu až na místo a druhý den zase zpět,a to je pěkných pár kilometrů.O pár stokorun dražší,o trošku starší,ale zase umí a má ráda jiné věci,takže to tak úplně stejné není.

Radit nijak nechci,tak jak říkám asi jsem měl štěstí na pohodové a ochotné holky,že mě to tak vyšlo.
Nevím jestli se tady tomu výplodu dá říkat recenze,ale prostě je to tak a doufám že ještě dlouho bude.
sumiiik

Příspěvekod jeje » stř 3. kvě 2017, 23:50

Tak asi prezentovaným zkušenostem jak naložit s celou nocí bych důvěřoval ... ale má někdo své potenciálně jiné zkušenosti a s kterou? Sám jsem si na to netroufl ... já tak do 60 minut ... ale kdyby se mi věnovala celou noc, to by bylo asi idealistické ... a nebo má právě někdo "doporučení", že bych nemusel dle doporučení si oťukat "jistotu" a pak jít do toho ... inzerci jsem na celou noc našel, ale ne zkušenosti, či sna doporučení a nebo "varování"... dík. Pepa
jeje

Příspěvekod zachovalj » pát 5. kvě 2017, 14:51

Celou nocí se asi nepředpokládá sex až do rána. :)
zachovalj

Příspěvekod jeje » sob 6. kvě 2017, 3:33

Souhlasím ... ale to je jediné, co k tomu mohu dodat ... asi nezbyde, než si to osobně zkusit ... ale to by byly asi drahá zkušenost ... ale jak už někdo psal ... platit za spoluchrápání ...? Takže někdo má vůbec zkušenost ... :-) Třeba i špatnou. Dík Pepa
jeje

Příspěvekod zachovalj » sob 6. kvě 2017, 4:10

jeje píše:Souhlasím ... ale to je jediné, co k tomu mohu dodat ... asi nezbyde, než si to osobně zkusit ... ale to by byly asi drahá zkušenost ... ale jak už někdo psal ... platit za spoluchrápání ...? Takže někdo má vůbec zkušenost ... :-) Třeba i špatnou. Dík Pepa

Jestli Ti to pomůže, tam mám ohledně celé noci zkušenosti z Thajska. Napsal jsem o tom takovej menší článek zde viewtopic.php?f=6&t=5128
zachovalj

Příspěvekod arturhol » stř 23. srp 2017, 12:15

zkus kouknout na nějaké společnice, které jsou většinou na delší čas...večeře atd :D :D
arturhol

Příspěvekod koalaadam » čtv 24. srp 2017, 10:13

zachovalj píše:
jeje píše:Souhlasím ... ale to je jediné, co k tomu mohu dodat ... asi nezbyde, než si to osobně zkusit ... ale to by byly asi drahá zkušenost ... ale jak už někdo psal ... platit za spoluchrápání ...? Takže někdo má vůbec zkušenost ... :-) Třeba i špatnou. Dík Pepa

Jestli Ti to pomůže, tam mám ohledně celé noci zkušenosti z Thajska. Napsal jsem o tom takovej menší článek zde viewtopic.php?f=6&t=5128

dobrý report :mrgreen:
koalaadam

Příspěvekod sontakous » stř 30. srp 2017, 11:38

koalaadam píše:
zachovalj píše:

dobrý report :mrgreen:

:evil: :evil: :evil:
sontakous

Zpět na Diskuse na téma