Kelly Mystique 775 978 104, Strašnice, soukromí poblíž ulice V úžlabině , kdesi vzadu za restaurací Na Zborově

Privát/soukromí má dobré PR, v telefonu a i na místě. Domluva velmi dobrá. Má i nick na amatérech.
Fotky vcelku věrohodné, asi nejvíce ta fotka vlevo, kde leží s rozpuštěnými vlasy. Ta fotka zcela vpravo klame, tak dlouhý nohy nemá.
Kelly je asi 165cm vysoká, má pěknou, pevnou postavu, není hubená, ale pěkně tvarovaná, pevná prsa 2-3. Je to Romka, odbarvené vlasy, docela pěkná v obličeji, a je vidět, že zkušenosti má.
Říkala věk 19, ale odhadoval bych více, možná 22-23.
Mazlení, líbání ano, prstění taky. Nechala se jemně dráždit, sama to povzbuzovala. Nasadil jsem gumu a klasika, pak další varianty a za chvíli jsem sypal. Docela rozumný pokec. Je to přirozeně bystrá holka, snaží se udělat dobře, neustále se se mnou hrála, použila k aplikaci voňavý olejíček. Takže po chvíli bylo repete. Byl jsem tam něco přes hodinu, čas se sleduje orientačně, nevyháněla mně, neměla žádného objednaného.
Pokoje jsou takové funkční, na pokoji sprcha. Co je v tom pokoji hrozné, je postel, uprostřed má 2 rantly.
Platil jsem 1200, na tu dobu , co jsem tam byl a její výkon, tak je to dobrá, příjemná relaxace a na zopakování. Večer po 20h má cenu 1500/h
Celkově - dobrý privát, dobrá cena a přístup při objednávání. Jsou tam ještě Samantha a Ella, obě dle fotek určitě za prubu stojí.