Tak jsem si zase po dlouhé době zašel do Diamondu na Kozí (býv. Gold Ladies). Bylo to na konci ledna, seděli jsme večer na pivku, ale sám měl jsem energii i love navíc, tak jsem si řekl že to ještě završím zanořením. Byl pokročilý čas, nakonec jsem musel i jít úplně sám - obvykle se snažím jít v organizované skupině, protože mám podobný problém jako jarjaroslav a další tady: dost mi vynechává myšlení když má tvrdo v kalhotách, jakože fakt hodně, že někdy končím s hrůzostrašnými úlovky v posteli, protože se neumím sebrat a jít, když se mi nic/něco/někdo nelíbí. Takže se mi hodí někdo kdo mi řekne, případně, ať nejsem dement

Ale většinou to dopadne dobře, protože nejsem nijak náročný a snesu ledacos.
Jenže to, co jsem měl zažít ten den, to už byl pomalu zážitek pro Hrdinu Sovětského svazu.
Nutno předem říct, že předchozí Gold Ladies jsem měl víceméně rád, cena 1500 mi nervala tolik žíly jak některým, a měli tam opravdu dobré kousky, na podívání i použití. V Diamondu jsem krátce byl už v prosinci, a červenovlasé stvoření, které jsem měl na hodinu (malá, hubená teenka, myslím že Carol), bylo šikovné, chytré, GFE tam bylo, vstřícnost i pokec jaxepatří. Takže jsem neměl žádné podezření, že bude následovat hrůza a děs.
No, vejdu tam, zjistím že borec u baru (jestli se to tak dá nazvat) opět přitlačil cenu na úroveň předražených drinků v night klubech, ale to mě tak nesere - pivko za nějaké to kilo, budiž. Ale ten výběr héreček:
Přestárlá blond vražda, už podle oka stálice, která má drzost ve 40-ti nebo i 45-ti chtít 1500 (to už i mě umí nasrat). Unavená černovláska, která má rozteklé všechno na těle, včetně obličeje (té musím ale přiznat že se chovala nejnormálněji). Mladá bloncka s krátkými vlasy mě dostala nejvíc: vysoká, obličej, končetiny, samý šrám, samá modřina, a podle skelných světel mi bylo jasné, že bere nějaké 'vitamínky'

že jí beztak mlátí její pastevec nebo přítel (nebo oboje) to jsem se ani neptal. Ta si říká
Sabrina. A o službách kecá v inzerátech, tak jako ostatní, ta by chtěla příplatky i za sáhnutí na vlasy a úsměv/netvářit se jako mučednice, to je asi taky za příplatek

Na pokoji ještě někdo byl, ale to jsem se raději už vůbec neptal též

Poslední byla blondýna okolo třiceti,
Denisa, zdála se nejvíc v cajku, a protože jsem měl tvrdo, šel jsem do ní.
Nejdřív jsem musel pozorovat jak se utírá mezi haxnama ubrouskama (to jsem tam ještě nikdy nezažil - vlastně nikdy nikde v Brně za ty roky). Ale nikde nesmrděla ani jsem neviděl žádnou vyrážku, oči mám na tohle dobrý: jinak bych utekl, prachy neprachy, nadržený nenadržený. Sex byl hotové utrpení. I když se snažila hrát, byl to na úrovni filmu od Uwe Bolla, provedení strašné, a vzápětí otevřela hubu:
Začala komandovat, poučovat, prostě blbé kecy od tupé krávy, jak si umíte určitě představit, poučovala a probírala, jak by mě školila

pak ještě začala vykecávat svůj životopis, kde už co všechno dělala, co si myslí její přítel...no škoda to vypisovat.
Takže se na Kozí neukážu pěkně dlouho. Nechci mít zas trauma.