Hledat  

Vema černoška z Luxury

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Vema černoška z Luxury

Příspěvekod Milan777 » pon 27. úno 2017, 12:51

Měl ji někdo máte nějaké zkušenosti,měl ji někdo.
Milan777

Re: Vema černoška z Luxury

Příspěvekod jarjaroslav » pon 27. úno 2017, 12:56

Jen detail - komunikuje v AJ (předpokládám, že domluvu ale zvládne každý).
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Petr Šoustal » pon 27. úno 2017, 16:48

...úplná piča z Nigérie, tak strašný zážitek ,že se o tom ani nechci rozepisovat.
Absolvoval jsem to jako další položku z ,,wish listu,, a tímto to uzavírám a beru již pouze Evropanky!!!
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod jarjaroslav » pon 27. úno 2017, 17:17

Petr Šoustal píše:Absolvoval jsem to jako další položku z ,,wish listu,, a tímto to uzavírám a beru již pouze Evropanky!!!

Ze stejného důvodu jsem o návštěvě uvažoval, v Brně se na privátech obvykle úplné černošky (tj. nikoliv míšenky) nevyskytují. Škoda, že Luxury nenabízí patnáctiminutovky :( .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod fifinak100 » pon 27. úno 2017, 17:46

nejsem rasista, asiatky se mi libi i nejaky černošky, ale co je moc to je moc :DDD

nebral bych za ty peníze, radši nějakou češku :D
fifinak100

Příspěvekod email » pon 27. úno 2017, 20:29

Petr Šoustal píše:...úplná piča z Nigérie, tak strašný zážitek ,že se o tom ani nechci rozepisovat.
Absolvoval jsem to jako další položku z ,,wish listu,, a tímto to uzavírám a beru již pouze Evropanky!!!

To je fakt tak hrozna?
email

Příspěvekod CM01 » pon 27. úno 2017, 21:09

Je z Nigerie, tak to bude asi HIV pozitivní, tak jí ho nestrkejte do huby bez gumy.
CM01

Příspěvekod Petr Šoustal » úte 28. úno 2017, 10:04

....tak sterilní dupačku jsem nezažil od střední, tak bud v klidu. :roll:
O orálu bez gumy si u ní můžeš nechat zdát, v podstatě ovšem ostatním si můžeš nechat zdát.
Petr Šoustal

Příspěvekod Petr Šoustal » úte 28. úno 2017, 10:07

email píše:
Petr Šoustal píše:...úplná piča z Nigérie, tak strašný zážitek ,že se o tom ani nechci rozepisovat.

To je fakt tak hrozna?

...však běž :arrow: nikdo tě nenutí brát mé zkušenosti za pravdivé.
Petr Šoustal

Příspěvekod vulcan » úte 28. úno 2017, 12:07

Petr Šoustal píše:....tak sterilní dupačku jsem nezažil od střední, tak bud v klidu. :roll:
O orálu bez gumy si u ní můžeš nechat zdát, v podstatě ovšem ostatním si můžeš nechat zdát.

Tak možná by nebylo od věci, kdybys to popsal podrobněji a konkrétně.
Černo :oo: před sebou už nemáš.. :D
vulcan

Příspěvekod Petr.OL » úte 28. úno 2017, 15:19

Já Vemu musel taky prubnout, a to predevsim z důvodu jako snad jedinou opravdovou černošku po dlouhé době v Brně, připravte se, ze jejímu AJ akcentu musi i dobrej speaker přijít na chuť, i kdyz neco uz umí placnout i v CJ, ale to proc jsem tam přišel, jsem si užil bez komplikaci, nevim jestli jsem byl treba první na zacatku její šichty, pač rád chodím z rána , nebo nevim čím jsem si to zasloužil :D ale nemůžu potvrdit výše negativní koment, Sukani s prirazenim tak jak jsem si od Černosky představoval, mění polohy a ze zadu je fakt dobrej pohled, byla voňavá a kurba se mi zdála, ze ji snad i bavila :-) Děla teda vse jen s gumou, pro mě teda nic nezvyklého, at je ťapina z Afriky nebo z Česka , kaskaderstvi nechávám na jiné otrlé povahy, i kdyz mi teda přišla cistotnejsi nez spousta jiných místních šlápot, takze cajk, ale mozna to bude tim, ze uz roky je Evropanka.Takze se mě očividně potvrdilo známé přísloví, 100 lidi 100 chutí a brněnské ebony dávám palec hore --:o
Petr.OL

Příspěvekod Petr Šoustal » úte 28. úno 2017, 17:42

....co to je za bullshitpromo- ochotně mění polohy :?: Mně povolila strikně pouze misionářskou o ,,Sukani s prirazenim,, nemůže být vůbec řeč a že by ji kuřba bavila :lol: :lol: :lol: :lol:
S předsudky typu 100 lidi 100 chutí počkáme až se vyjádří k návštěvě více lidí.
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 1. bře 2017, 1:22

Tak když už mě požádal o rozbor takový nornický velikán jako Vulcan a panuje tu několik nesrovnalostí, rozhodl jsem se věnovat svůj drahocenný čas a sepsat pár slov o návštěvě :arrow: jak se to celé událo. Takže FYI.

Hned po příchodu na pokoj domlouvám pravidla :arrow: abych se pak nedivil, ptám se ji jestli na ní mohu sahat kamkoliv, říká že ano. :twisted:
Tak OK domlouvám si 30 minut, platím tác, valím do sprchy.
Po příchodu ze sprchy se ji ptám jak jsme na tom s časem, jestli se počítá návštěva sprchy do mého času, kouká na mobil ,byl jsem ve sprše prej 6minut a samozřejmě že se to počítá. :?:
Lehnu na postel, ulehá vedle, chci ji pocucat bradavky, a tak :arrow: abych se nastartoval. Prej nelze :?: , říkám jí, že jsem se jí přece ptal jestli mohu šahat všude. No tak to je past, prý jsem se jí ptal jestli se jí mohu dotýkat, nikoliv líbat, takže smůla!!!!!
Tak to teda vypadá, že si teda užiju.
Ptá se mě jestli jsem ženatý a kolik mám dětí. WTF.Dobré téma do předehry. Do piči co je jí do toho?
Při honění mě štípe lehce prsty do koulí,jako kdyby oždibovala rozinky z vánočky, nevím kdo jí to poradil, nebo kde to viděla, asi běžný styl u ní v domovině.
Musím se teda přiznat, že se my celkem po tom všem,,nedaří,,.
Koncentruju se na výkon.
No nějak se zadařilo, nasadí my prezervativ, vytáhne papírový kapesník a tak 5 sekund my ho pucuje tím kapesníkem ze všech stran ,aby se nestalo, že by ho strčila náhodou do pusy s lubrikantem.
WTF.Taky velmi dobré do předehry.
Když už máme jakž takž rozfajčeno (neviděl jsem ani co s tím dělá, bo byla celou dobu otočená zády) a hlavně napapláno lubrikantem, navrhují na koníčka. Arogantně odmítá, neexistuje prej mám vlézt na ni. :arrow: Tak to teda vypadá, že si teda užiju. No tak co dodat, jdu na to. Je tak černá, že ta díra nejde ani vidět, :arrow: no nic jdu po paměti. Když jsem zanořil, tak vyjekla jak kdybych si spletl díru, nebo byl letos první. :P Tak snad umím mířit né. :idea:
Když už jsem po pár minutách celkem zadýchaný, potřebuji jako obvykle nějakou polohu na rozdýchání se, navrhuji ze zadu. Odmítá, neexistuje prej mám vlézt zpátky na ni,jiná poloha u ní není možná. WTF.
Nic,lehám znaven na postel,zkouší to nějak uhonit už se mi,,nedaří,,.
Ptám se jí kolik mám ještě času, kouká na mobil a říká mi 4 minuty- nic balím kramle.
Oblíkám se a pořád gestikuluje a ukazuje, že je to moje vina, že jsem se neudělal. Že jsem se měl rychle udělat jak jsem byl na ní. Úplná bohyně sexu. :mrgreen:
BTW. Úplná piča, asi si myslí, že my bude stačit že luskne prstem a mě ukápne.

Vysvětlivky:
WTF- What The Fuck
FYI- For Your Information
BTW- By The Way

Česky z její strany nepadlo ani slovo.
Petr Šoustal

Příspěvekod mbc » stř 1. bře 2017, 10:22

Petr Šoustal píše:....co to je za bullshitpromo- ochotně mění polohy :?: Mně povolila strikně pouze misionářskou o ,,Sukani s prirazenim,, nemůže být vůbec řeč a že by ji kuřba bavila :lol: :lol: :lol: :lol:
S předsudky typu 100 lidi 100 chutí počkáme až se vyjádří k návštěvě více lidí.

Moc si Petříka nevšímej. :wink: S ním jsem se v Luxury totálně rozešel na Viktorii. :lol: Hýčkají si ho tam, dokonce i omládnou. :oo: My plebs to tam máme špatný .... :)
mbc

Příspěvekod jarjaroslav » stř 1. bře 2017, 11:07

Díky, takové podklady pro rozhodování jsem potřeboval :wink: .
jarjaroslav

Další

Zpět na Dotazy na dívky