|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
mbc píše:Petr Šoustal píše:....co to je za bullshitpromo- ochotně mění polohyMně povolila strikně pouze misionářskou o ,,Sukani s prirazenim,, nemůže být vůbec řeč a že by ji kuřba bavila
![]()
![]()
![]()
![]()
S předsudky typu 100 lidi 100 chutí počkáme až se vyjádří k návštěvě více lidí.
Moc si Petříka nevšímej.S ním jsem se v Luxury totálně rozešel na Viktorii.
Hýčkají si ho tam, dokonce i omládnou.
My plebs to tam máme špatný ....
mbc píše:Petr Šoustal píše:....co to je za bullshitpromo- ochotně mění polohyMně povolila strikně pouze misionářskou o ,,Sukani s prirazenim,, nemůže být vůbec řeč a že by ji kuřba bavila
![]()
![]()
![]()
![]()
Petr.OL píše:mbc píše:Petr Šoustal píše:....co to je za bullshitpromo- ochotně mění polohyMně povolila strikně pouze misionářskou o ,,Sukani s prirazenim,, nemůže být vůbec řeč a že by ji kuřba bavila
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepleť hrušky s jablkama " mcbp" neporozumeli jsme si ohledne věku Kristýny a né Viktorií, děláš zavádějící informace, ořechu, a pak se má věřit tomu, ze o někom říkáš, ze mu je prez 30 a pritom koc nemohlo být ani 25
Ale to debata sem nepatří.
Mě si hyckaji převážně všude kde zůstanu, držím se postoje, chovej se k druhému tak, jak ocekavas aby se on choval k tobě
mbc píše:Máš pravdu, Viktorie. Kdo si ty jména má pamatovat.Ale věk, pouze tlumočím, co mi slečna řekla, asi měla důvod se přede mnou udělat starší.
![]()
![]()
A prsa, krk, víčka ... pokud neměla děti, tak na 25? No, asi máme jinde, i v civilu, jiné zkušenosti.
![]()
A raději jsem se podíval, abych nepsal zase špatné jméno a ejhle, najednou zestárla za pár měsíců z 20 na 24.![]()
Takže za půl roku jí bude už 32
Petr Šoustal píše:...úplná piča z Nigérie, tak strašný zážitek ,že se o tom ani nechci rozepisovat.
Absolvoval jsem to jako další položku z ,,wish listu,, a tímto to uzavírám a beru již pouze Evropanky!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků