Hledat  

Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen

Příspěvekod jarjaroslav » stř 5. dub 2017, 23:30

polav píše:Už tady jeden pokus byl, ten podnik má takovou pověst, že ho ani koupit nikdo nechce :lol:

Kdo by chtěl v dnešní době vlastnit privát v Brně :D ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod polav » čtv 6. dub 2017, 0:07

jarjaroslav píše:
polav píše:Už tady jeden pokus byl, ten podnik má takovou pověst, že ho ani koupit nikdo nechce :lol:

Kdo by chtěl v dnešní době vlastnit privát v Brně :D ?

Alex? :D Já určitě ne, ale já taky do zákulisí nevidím, mám jenom lístky do první řady :)
polav

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 6. dub 2017, 0:17

polav píše:Alex? :D Já určitě ne, ale já taky do zákulisí nevidím, mám jenom lístky do první řady :)

Alex? Když se podíváš na vývoj Privátu Mia, zjistíš, že Alex nikomu nemůže vadit :lol: . Mít takovou "konkurenci" je sen...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » stř 12. dub 2017, 20:05

Hledáš přivýdělek? Máš kladný vztah k masážím a je ti více jak 18let? Hledáme mezi sebe výpomoc na masáže.(certifikace podminkou), případně částečná zkušenost s masažemi, vše vysvětlíme, ukážeme , případně zaučíme... Pracovní doba flexibilní, spíše odpoledne, večery a víkendy, odměna 500Kc/hod....Podmínkou je příjemné vystupování, spolehlivost a sympaticky vzhled, komunikativnost .Pokud tě naše nabídka zaujala, napiš nám nas email s přilozenou fotografii..Těšíme se na Tebe:) http://www.prace-v-erotice.cz/vypomoc-n ... e-11447455

500,- za hodinu pobytu v masážním studiu nebo 500,- z každé hodinové masáže?
jarjaroslav

Příspěvekod krtek01 » stř 19. dub 2017, 11:47

jarjaroslav píše:
Hledáš přivýdělek? Máš kladný vztah k masážím a je ti více jak 18let? Hledáme mezi sebe výpomoc na masáže.(certifikace podminkou), případně částečná zkušenost s masažemi, vše vysvětlíme, ukážeme , případně zaučíme... Pracovní doba flexibilní, spíše odpoledne, večery a víkendy, odměna 500Kc/hod....Podmínkou je příjemné vystupování, spolehlivost a sympaticky vzhled, komunikativnost .Pokud tě naše nabídka zaujala, napiš nám nas email s přilozenou fotografii..Těšíme se na Tebe:) http://www.prace-v-erotice.cz/vypomoc-n ... e-11447455

500,- za hodinu pobytu v masážním studiu nebo 500,- z každé hodinové masáže?

To bude asi z každé masáže. 500 na hodinu po postrádalo smysl, když tam třeba nejsou žádní zákazníci. :)
krtek01

Příspěvekod jarjaroslav » stř 19. dub 2017, 21:28

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11466319
Kdo večeřel, raději neklikat :D.
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » stř 19. dub 2017, 21:31

krtek01 píše:To bude asi z každé masáže. 500 na hodinu po postrádalo smysl, když tam třeba nejsou žádní zákazníci. :)

Pokud by hodinová masáž stála 1.200,- nebo dokonce 1.500,-, pětistovka mi připadá jako celkem malý podíl po slečnu :shock: .
jarjaroslav

Příspěvekod nokid » čtv 20. dub 2017, 9:00

jarjaroslav píše:http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11466319

A tohle má bejt svlečna, jarjaroslave?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 20. dub 2017, 9:42

nokid píše:
jarjaroslav píše:http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11466319

A tohle má bejt svlečna, jarjaroslave?

Svlečna to není, to poznám i já :D . Téma se nazývá sice "Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen", ale nejednou bylo použito spíše jen jako "Offtopic". Prostě pro neškodné ulevení (si), které neohrožuje společnost :lol: .
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » sob 29. dub 2017, 21:54

Dokaze te poslechnout a porozumet,ale nedoporucuju ji cimkoliv nazlobit...probudis nekompromisni domenu a nezbude ti nic nez poslechnout...
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... -mia-9677/

Lea asi chystá nový web :D .
jarjaroslav

Příspěvekod nokid » sob 29. dub 2017, 23:35

Není domina jako doména.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod acx » úte 2. kvě 2017, 19:29

Takze znovu a tentokrat bez vypisovani!:-)

Prijedes ke me, predas mi peníze, svleces se, ohnes me, udelas mi to zezadu, obleces se ci osprchujes a odchazis. Mam zajem o rychlovku ihned u me ;-) Kondomy sebou! Nabidku a fotku posli do emailu. Obratem poslu svou fotku. :-* Nejlepe ihned!! A nebo zitra od 8 dopoledne :)

klasika
Kde: v Praze
Cena: 3000
E-mail: hledamteihned@seznam.cz

Ještě pytel na hlavu a je to dokonalý .... :lol: :lol: :lol:
A nevím, proč chce fotku, byla by ráda, kdyby ji ojel za ty peníze i opičák. :oo:
acx

Příspěvekod zachovalj » stř 3. kvě 2017, 10:18

jarjaroslav píše:
krtek01 píše:To bude asi z každé masáže. 500 na hodinu po postrádalo smysl, když tam třeba nejsou žádní zákazníci. :)

Pokud by hodinová masáž stála 1.200,- nebo dokonce 1.500,-, pětistovka mi připadá jako celkem malý podíl po slečnu :shock: .

To je pravda. Tipuji že privát si nechá cca třetinu, ale nevím. To bych kecal. Jen pro zajímavost. Navštívil jsem v Bangkoku jedno Akvárium (pro neznalé - místnost oddělená sklem kde sedí spousta holek a vy si z nich vybíráte. S vybranou pak jdete na pokoj kde si vás pěkně ve vaně vykoupe, namydlí, umeje vlasy, namasíruje záda zadečkem, udělá orálek a pak si spolu zasexujete) 90 minut vychází na cca 2000 kč a ta holka z toho má pro sebe jen cca 300 kč
zachovalj

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 18. kvě 2017, 23:24

Ahoj jsem nová atraktivní Monika 26/168/52. Jsem v tomto oboru nová, přijď mě zaučit, budu Tvá velmi učenlivá začka! Co vše spolu v našem luxusním privátě SOHO v centru BRNA budeme dělat záleží na vzájemných simpatijích. mob. 728 044 476
http://www.privatsohobrno.cz/monika

Luksusňí čežťyna :D
jarjaroslav

Příspěvekod acx » ned 21. kvě 2017, 14:24

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... t=brn&S=17

723177050
Hledám milence, který by mi koupil byt.

Město: Brno
Telefon: 723177050
E-mail: mantra@volny.cz

Tomu nejde odolat. :lol:
acx

PředchozíDalší