Hledat  

Nikola-Bystrc

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nikola-Bystrc

Příspěvekod tigerone » úte 24. lis 2015, 8:55

Máte někdo zkušenost s touto brňačkou? Fotky vypadají autenticky, ale zajímá mě přístup, zázemí a jestli stojí za to.
https://www.amateri.com/cs/user/1290356

Snažil jsem se o ní něco najít, ale buď neumím nebo jsem slepý jak patrona :-) Našel jsem jen jméno a nějaké info z dětských serverů, takže počítám, že bude po dítěti,
která má bůhví kde, když dělá až do večera.
tigerone

Re: Nikola-Bystrc

Příspěvekod acx » úte 24. lis 2015, 11:13

tigerone píše:Máte někdo zkušenost s touto brňačkou? Fotky vypadají autenticky, ale zajímá mě přístup, zázemí a jestli stojí za to.

Snažil jsem se o ní něco najít, ale buď neumím nebo jsem slepý jak patrona :-) Našel jsem jen jméno a nějaké info z dětských serverů, takže počítám, že bude po dítěti,

Slepý? Na to, že jsi zde od 2007, tak hosipa. :mrgreen: Pracuje přibližně od doby tvé registrace. :wink:
Sekretářky v IBC, u Romsparu, Hrnčířská, Šimáčková, teď Bystrc ... . Jmen hodně, mám dojem Mishel, Lea, Nicol, ... .
Jména se mi trochu pletou s druhou sekretářkou, s kterou pracovala dlouho ... .

Kdyby měla cenu jak před cca 2 roky na Hrnčířské 1000,-/h, tak odpovídající .
acx

Příspěvekod tigerone » čtv 26. lis 2015, 14:57

acx píše:
tigerone píše:Máte někdo zkušenost s touto brňačkou? Fotky vypadají autenticky, ale zajímá mě přístup, zázemí a jestli stojí za to.

Slepý? Na to, že jsi zde od 2007, tak hosipa. :mrgreen: Pracuje přibližně od doby tvé registrace. :wink:
Sekretářky v IBC, u Romsparu, Hrnčířská, Šimáčková, teď Bystrc ... . Jmen hodně, mám dojem Mishel, Lea, Nicol, ... .
Jména se mi trochu pletou s druhou sekretářkou, s kterou pracovala dlouho ... .

Kdyby měla cenu jak před cca 2 roky na Hrnčířské 1000,-/h, tak odpovídající .

Víš co, já sice jsem od 2007, ale frekvenci návštěv mám velmi malou, tudíž vlastní zkušenosti nebo přehled o matadorkách veskrze malý :-) Proto se taky ptám :-)
tigerone

Příspěvekod kosmetik » čtv 12. led 2017, 11:29

Nedávno jsem navštívil tuhle holčinu, a protoze se tady o ni moc nepise, citim povinnost vas o ni informovat. Dovolat se ji nebylo vubec snadne. Zkousel jsem to snad mesic, nez se mi postestilo.. Domluva v pohode, jen jsem prijel o neco drive a musel pockat, az bude pripravena..Byt skromny. Myslim, ze tam i bydli.Jen tu vonnou tycinku si mohla odpustit. Zvedal se me z toho zaludek. Po sprsce jjsme sli na to. Holka ma hezkou divci postavu, jen s tim oblicejem je to horsi. Ale da se to zvladnout. :lol:
Vse dohnala svym pristupem..Nema zadny problem s dosazanim orgasmu, coz se cenni. Za me slusny o opacku zatim neuvazuju, ale v nouzi bych to zvladl. Sorry za diakritiku.
kosmetik

Příspěvekod zhnan » čtv 12. led 2017, 21:01

Nechci vědět přímo celou adresu, ale kde zhruba to tak v tom Bystrci je? Resp. dá se tam bez větších problémů dostat veřejnou dopravou nebo musí člověk autem?
zhnan

Příspěvekod acx » čtv 12. led 2017, 21:29

zhnan píše:Nechci vědět přímo celou adresu, ale kde zhruba to tak v tom Bystrci je? Resp. dá se tam bez větších problémů dostat veřejnou dopravou nebo musí člověk autem?

Je to u konečné ... . Stejně musíš být hrozně líný, protože v Bystrci je pokrytí dobré. :lol:
acx

Příspěvekod nokid » pát 13. led 2017, 19:40

U konečné Černého?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Fuckingshit » sob 14. led 2017, 22:46

U konečné trolejbusu... tedy Černého ;-) Byl jsem minulej rok v únoru... Je to v paneláku, pár kroků od zastávky. Holka je v pohodě, modrooká, rezavě obarvené vlasy, ale nepřipadala mi nějak extrémně sexy... i když na fotkách docela ano. Řekl bych, že má trochu větší zadek, než je zdrávo. Říkala mi, že se chystá chodit do fitka, tak možná teď vypadá jinak. V obličeji takový výraz zubaté holčičky... neustále úsměv od ucha k uchu, ale moc upovídaná není, spíš čeká co řeknete... jak se zachováte... Ale něco málo jsme docela pokecali, není hloupá, někde pracuje a tohle dělá jako bokovku. Proto je s ní domluva horší. Byt šedivý, bez výzdob, strohá výbava, stará koupelna, nic moc to nepůsobilo. Samotnej šuk jen průměr, je taková bez emocí. Zase jakoby čekala, co uděláte, když neuděláte nic, tak to odleží. Za mě celkově jen průměrná návštěva.
Fuckingshit

Příspěvekod purinol » sob 15. dub 2017, 6:52

Já mám taky zkušenost, obyčejná vizuálně, což mě vyhovuje, přístup fajn. Byt spíš horší průměr. Cena 700 půl hod. Lokalita Bystrc. Taky jsem ::oral:: měl problém s domluvou, má to jako přivýdělek.
purinol

Příspěvekod sexman12321 » úte 18. dub 2017, 20:38

Dělá OB?
sexman12321

Zpět na Dotazy na dívky