Hledat  

Čtvrteční koukání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Čtvrteční koukání

Příspěvekod ledd0 » pon 22. kvě 2017, 20:40

Ahoj,

najde se tady norník, kterému by se líbilo, když bych ho s ťapkou sledoval? Nabízím 1000kč (500 pro tebe, 500 pro ni). Výběr slečny je na tobě. Jsem mladej kluk z Brna, zvědavej na něco novýho. Platí jen tento týden ve čtvrtek odpoledne/večer/v noci.

Ledd
ledd0

Re: Čtvrteční koukání

Příspěvekod jarjaroslav » pon 22. kvě 2017, 20:53

ledd0 píše:Ahoj,

najde se tady norník, kterému by se líbilo, když bych ho s ťapkou sledoval? Nabízím 1000kč (500 pro tebe, 500 pro ni). Výběr slečny je na tobě. Jsem mladej kluk z Brna, zvědavej na něco novýho. Platí jen tento týden ve čtvrtek odpoledne/večer/v noci.

Ledd

Škoda, že je to jednorázové. Byla by to příležitost, jak téměř zdarma chodit po privátech :D . Nevím ale, zda by dotyčné souhlasily s (pro ně) pouhým pětikilem za přítomnost "pozorovatele".

Nestačila by podrobná recenze :lol: ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod ledd0 » pon 22. kvě 2017, 21:41

Prozatím jednorázovka, uvidím jak a zda se zadaří :D . Každopádně, pokud bude slečna stát za to, jsem ochotnej ji dát náležitou odměnu, aby byla spokojená a šla do toho :) .

A ohledně recenze, to si nedokážu představit jakej materiál bys musel dodat :-D.
ledd0

Příspěvekod jarjaroslav » pon 22. kvě 2017, 22:06

ledd0 píše:A ohledně recenze, to si nedokážu představit jakej materiál bys musel dodat :-D.

Tobě nestačí moje současné výtvory? A já myslel, že tvořím umělecká díla a prezentuji je zde zdarma pouze z dobroty a blbosti sobě vlastní :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod polav » pon 22. kvě 2017, 22:06

Možná Nokid, ten má takovou společenskou povahu :D

Jinak být Tebou počkám do léta a máš to zadarmo... Minulý rok jsem se takhle vracel v noci parkem domů, na lavičce borec a na klíně mu sedí baba, což by nebylo nic divného, kdyby ovšem klučina neměl sundaný kalhoty... tak procházím okolo a dívám se na druhou stranu, abych zachoval nějaké dekórum, a tam prozměnu o zeď opřený pán si nechává kouřit od nějaké cigošky :lol: Stačí počkat, až se teploty vyhoupnou přes 20 i navečer :D

jarjaroslav píše:
ledd0 píše:A ohledně recenze, to si nedokážu představit jakej materiál bys musel dodat :-D.

Tobě nestačí moje současné výtvory? A já myslel, že tvořím umělecká díla a prezentuji je zde zdarma pouze z dobroty a blbosti sobě vlastní :lol: .

Ale chybí fotodokumentace! :lol:
polav

Příspěvekod lance7 » úte 23. kvě 2017, 18:03

nokid :lol: :lol: :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod sumiiik » úte 23. kvě 2017, 18:18

ledd0 píše:Ahoj,

Ledd

To je dobrá nabídka,já vezmu kámošku,sedneme do hospody,budeme popíjet a Ty nás budeš sledovat... :lol:
Těch 1000 korun nám na útratu bude stačit. :lol: Jenom ten čtvrtek mě moc nevyhovuje v pátek musím do hokny,ale překonal bych se. :D
A nebo si zajdi do toho hampejzu na Lidické a tam můžeš koukat na orgie až do alelujá.
Psalo se tady o tom tak si to najdi.
sumiiik

Příspěvekod nokid » úte 23. kvě 2017, 20:49

Tak to prrr, sumiiiku, na Lidické může být max 4 hod (a žádný do alelujá...!), mám to vyzkoušeno.
A nestačí jen koukat, musí se taky tvrdě makat, holky jsou tam pěkně nadržené a potřebují řádně uspokojit.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod jarjaroslav » úte 23. kvě 2017, 21:03

nokid píše:A nestačí jen koukat, musí se taky tvrdě makat, holky jsou tam pěkně nadržené a potřebují řádně uspokojit.

Takže se osoby aktivně nezúčastněné vyhazují :D ? Skutečnou nadržeností dívek bych si zase tolik nebyl jistý :roll: , ač tento můj názor může být zkreslen nezkušeností.
jarjaroslav

Příspěvekod zachovalj » úte 23. kvě 2017, 21:34

Jasně že jsou nadržené, když každou druhou akci točí na kamery :D
zachovalj

Příspěvekod polav » úte 23. kvě 2017, 21:54

Nadržené jsou především na honorář :D Ale tak neberme zúčastněným iluze. Já si také rád myslím, že se to té mé (na hodinu) vyvolené líbí 8)
polav

Příspěvekod zachovalj » úte 23. kvě 2017, 22:22

Ty holky jedou sami na sebe. Sami se ty videa snaží zpeněžit na svém webu, což je v dnešní době už dost pasé. Proto si myslím že to takhle dlouho fungovat nebude. Za chvilku z toho bude normální privát. Vlastně normální ne, protože ty holky jedou na ostro bez gum.
A nadšení ? Tak samozřejmě, každá holka hraje tak trošku divadlo, když má denně 10 klientů tak to ani jinak nejde. Leda že by jsi byl v ten den první a vypadal jako Johnny Depp :)
zachovalj

Příspěvekod container » stř 24. kvě 2017, 17:41

kurňa kde se o tom píše na té Lidické? Co to je za cirkus?
container

Příspěvekod jarjaroslav » stř 24. kvě 2017, 18:17

container píše:kurňa kde se o tom píše na té Lidické? Co to je za cirkus?

:arrow: http://wp.supersperma.com/
:arrow: viewtopic.php?f=2&t=5090
jarjaroslav

Příspěvekod lance7 » stř 24. kvě 2017, 18:34

supersperma :lol: :lol: :lol:
Live to Ride...
lance7

Další

Zpět na Diskuse na téma