Hledat  

Lucie 704 368 599

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lucie 704 368 599

Příspěvekod sexvbrne » čtv 13. dub 2017, 11:54

sexvbrne

Re: Lucie 704 368 599

Příspěvekod yeball » pon 31. črc 2017, 12:29

dnes ju du prubnout uvidíme :D
yeball

Příspěvekod Foulenk » úte 29. srp 2017, 14:47

:D :D :D chudáku já jsem byl za ňou na doporučení Elišky z téže podniku (ta nemá konkurenci byla fakt super a na víc zezadu ta její polohy ze zadečkem byla prostě aaaah nejlepší) no já sem ji říkal, že pokud bude takova ze si lehne na postel a roztáhne nohy tak uteču a radši pujdu na pivo Elis říkala, že je v pohode a tak jsem ji navrhnul trojku Elis rikala ze to ne ze ma jiny typ a ze by radsi sla se setrou :D ze snou byla uz ve trojce a pry si nelizali. No tak sem za ni byl ona je takova snedší z Ostravy říkala ze je z Havířova ani nepodala ruku ani pusu jak Elis nebo Nikol oblecena byla v nejalym pradle trochu moc pupek byl videt ale nic extra. Mela mokre vlasy. A ohlasila tak ahoj ja jsem lucka vypadala tak nepritomne tak jsem se ji ptal tak jestli okej pujdu a ona ze ne jen je unavena.. Rikam aha tak pujdu ona ze ne ze ma.cas pul hodku jinak by ji to rozhodilo plany :D :D riskl.jsem to dakt se to potreboval. Dosli jsme do.pokoja a ona dala.rucnik ze chce 900 pul a pak odesla kdyz jsem sprchoval :(/:( :( dosla hned jak jsem osprchoval ale porad v tom pradle kdyz jsem se ji ptal estli ji to mohu dat dolu rikala ze to udela sama a ze si mam.lehnout tak jsem si lehl bohuzel s jejiho vyrazu jsem byl znechucen pry kurbe ona rikala.ze to nema moc rada ten oral a ze na ni max na prsa ji sahnout ze dole ne ..nepostavil se tak rikam ze se osprchuju a ze muzeme pokecat nebo ze pujdu a ona na to ze jak chces me se stejnak nelibis. Kdyz jsem se ji zeptal zda-li mi vrati aspon cast tak rikala ze to je dyl jak 30minut a ze tu plati nAjem ..a pak ve sprse rekla me to nebavi je to uplne na hovno a ze ja mam na lepsi..... :shock:
A jestli jsem recenzent tak at to nepisu. Ze by mela problem

Byl jsem sokovany tak jsem dlouho nesel na privat... Ale vsiml jsem si ze uz zmizela. Lituju toho kdo ji navstivil pokud se tak chovala
Foulenk

Příspěvekod Paulie88 » úte 29. srp 2017, 14:51

:D Eliška byla top, škoda že už je v tahu :( taky mi nabízela trojku se sestrou :D nebo spíš že by to bylo možné ...
Paulie88

Příspěvekod prog » úte 29. srp 2017, 18:41

Foulenk píše::D :D :D chudáku já jsem byl za ňou na doporučení Elišky z téže podniku (ta nemá konkurenci byla fakt super a na víc zezadu ta její polohy ze zadečkem byla prostě aaaah nejlepší) no já sem ji říkal, že pokud bude takova ze si lehne na postel a roztáhne nohy tak uteču a radši pujdu na pivo Elis říkala, že je v pohode a tak jsem ji navrhnul trojku Elis rikala ze to ne ze ma jiny typ a ze by radsi sla se setrou :D ze snou byla uz ve trojce a pry si nelizali. No tak sem za ni byl ona je takova snedší z Ostravy říkala ze je z Havířova ani nepodala ruku ani pusu jak Elis nebo Nikol oblecena byla v nejalym pradle trochu moc pupek byl videt ale nic extra. Mela mokre vlasy. A ohlasila tak ahoj ja jsem lucka vypadala tak nepritomne tak jsem se ji ptal tak jestli okej pujdu a ona ze ne jen je unavena.. Rikam aha tak pujdu ona ze ne ze ma.cas pul hodku jinak by ji to rozhodilo plany :D :D riskl.jsem to dakt se to potreboval. Dosli jsme do.pokoja a ona dala.rucnik ze chce 900 pul a pak odesla kdyz jsem sprchoval :(/:( :( dosla hned jak jsem osprchoval ale porad v tom pradle kdyz jsem se ji ptal estli ji to mohu dat dolu rikala ze to udela sama a ze si mam.lehnout tak jsem si lehl bohuzel s jejiho vyrazu jsem byl znechucen pry kurbe ona rikala.ze to nema moc rada ten oral a ze na ni max na prsa ji sahnout ze dole ne ..nepostavil se tak rikam ze se osprchuju a ze muzeme pokecat nebo ze pujdu a ona na to ze jak chces me se stejnak nelibis. Kdyz jsem se ji zeptal zda-li mi vrati aspon cast tak rikala ze to je dyl jak 30minut a ze tu plati nAjem ..a pak ve sprse rekla me to nebavi je to uplne na hovno a ze ja mam na lepsi..... :shock:
A jestli jsem recenzent tak at to nepisu. Ze by mela problem

Byl jsem sokovany tak jsem dlouho nesel na privat... Ale vsiml jsem si ze uz zmizela. Lituju toho kdo ji navstivil pokud se tak chovala

Tak nevím, jestli to psal cizinec s překladačem, ale moc moudrý z té recenze nejsem :?
prog

Příspěvekod sumiiik » stř 30. srp 2017, 17:33

prog píše:Tak nevím, jestli to psal cizinec s překladačem, ale moc moudrý z té recenze nejsem :?

To nejseš sám,já jsem to četl několikrát a nejsem z toho moudrý...
sumiiik

Zpět na Dotazy na dívky