Hledat  

Denisa - privat Mia

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Denisa - privat Mia

Příspěvekod Pordak » pon 16. říj 2017, 19:30

http://www.privatmia.cz/index3.php?gid=91

Vypadá to, že je nová. Nebyl u ní už někdo?
Pordak

Re: Denisa - privat Mia

Příspěvekod frantavb » pát 27. říj 2017, 23:41

Vyhněte se jí velkým obloukem. Dnes mě totiž vyšplouchla Sofie z privátu Exky z jakubáku ačkoliv bylo vše domluvené i potvrzené sms. Nenapadlo mě tedy jiné řešení než zkusit tuhle Denisu. Musím říct, že postavu má tedy dokonalou a prsa jak by smet, ale tím všechno pozitivní končí. Dělá jen půlhodiny, zeptal jsem se na o bez a držte se cena je + 1000 kč za tuto praktiku. Samotná akce nestála za nic, o detailech se nebudu rozepisovat. Pořád mě ale byla divná jedna věc, za celou dobu se ke mě neotočila zády a rázně odmítla i sex zezadu. Po chvíli jsem ale na to přišel proč. Pohmatem bylo cítit že má na celých zádech nevím jak to přesně popsat nějaké strupy nebo boláky. Ke konci jsem to přece jen letmo zahlédl a nebyl to vůbec příjemný pohled. Teď sám nevím jestli mám takovou osobu litovat nebo být naštvaný že s něčím takovým dělá tuhle profesi.
frantavb

Příspěvekod jarjaroslav » pát 27. říj 2017, 23:48

Privát Alex opět nezklamal :evil: . Navzdory fake fotkám (https://www.zafo.sk/6309) jsem lehce zvažoval Denisu navštívit. Díky :!:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod faust » sob 28. říj 2017, 15:33

Hm ten zadek zezadu bych zkusil,ale po recenzi ho škrtám ze seznamu.
faust

Příspěvekod frantavb » ned 29. říj 2017, 0:36

Mě se ty fotky taky nezdály, v popisu má Denisa prsa 3 a dotyčná na fotkách tam nemá skoro nic. Ta fotka co tam má ve stoje by snad její mohla být.
frantavb

Příspěvekod polav » ned 29. říj 2017, 8:18

frantavb píše:Mě se ty fotky taky nezdály, v popisu má Denisa prsa 3 a dotyčná na fotkách tam nemá skoro nic. Ta fotka co tam má ve stoje by snad její mohla být.

To nedává zrovna velký smysl, použít jednu fotku svoji a ostatní stáhnout z netu...
polav

Příspěvekod frantavb » pon 30. říj 2017, 0:21

polav píše:
frantavb píše:Mě se ty fotky taky nezdály, v popisu má Denisa prsa 3 a dotyčná na fotkách tam nemá skoro nic. Ta fotka co tam má ve stoje by snad její mohla být.

To nedává zrovna velký smysl, použít jednu fotku svoji a ostatní stáhnout z netu...

Smysl to možná nedává ale u některých inzerátů je to realita.
frantavb

Zpět na Dotazy na dívky