Uvítala mě šikovná brunetka, udávaných 20 let zhruba sedí, řekl bych možná 20-25, víc téměř jistě ne. Celkem odpovídá fotkám na webu, i když mám podezření, že její úplně nejsou (alespoň ne všechny), nebo jsou staršího data. Oproti fotkám má navíc rozměrnější, ale vkusná tetování na zádech a na stehně. Domluvili jsme se na půlhodince, odevzdal jsem přiměřenou hotovost a dostal ručník. Ten byl sice vypraný, ale jinak mi připadal celkem letitý a blbě sál, no nějak jsem to překousl.
Jelikož jsem přijel po pracovním týdnu celkem vykolejený, poprosil jsem o krátkou masáž zad, během které jsem si užíval příjemné doteky a pomohlo mi to shodit ze sebe úvodní stres. Poté došlo na další partie, jejichž krátká masáž rukou (její) přinesla kýžený efekt a mohla se nasazovat guma. Hned na to mě s gumou krátce pokouřila, což jí šlo velmi dobře. Její rty krásně pevně obepínaly můj penis a pěkně energicky mi ho projížděla. Potom nasedla na koníčka a já ucítil, jak parádně úzkou má štěrbinku. Až jsem se do ní při plné erekci skoro ani nemohl dostat, jak byla úzká. Začala aktivně, ale já měl chuť převzít iniciativu, takže jsme se tak nějak střídali nebo spíš doplňovali a já si mohl užívat ty její krásně pevné troječky s malinkatýma bradavkama (přírodní). Celkově má postavu mladou a velice pevnou, zřejmě pravidelně cvičí. Malé bříško vůbec nevadí, ty luxusní kozičky a heboučká prdelka krásného tvaru bohatě vyvažují. Potom jsme se převalili na klasiku, nechala se dráždit prstem na poštěváčku i uvnitř. Snažila se udržet po celou dobu takový jako profesionální odstup, což chápu, ale líbilo se mi, jak začínala sténat vždycky, když jsem se do té její uzounké kundičky dostal celý a trošku rozjel, což mělo za následek zvětšení mého objemu. Nakonec jsem požádal o svou oblíbenou polohu zezadu, kde jsem si znova ověřil, že je fakt malinkatá a musel se do ní znova trochu probojovat

Celkově oceňuji trpělivý a laskavý přístup, krásné pevné tělo a ochotu, stejně jako slušnou cenu. Čas jsem hlídal víc já než ona. Pokud ji uvidíte inzerovat, můžu jen doporučit. Dneska odkaz na ni z webu zmizel, takže kdo ví, kdy bude zase k dispozici.
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... fie-10132/