Hledat  

Linda z privátu Splněné sny 722 286 327

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Linda z privátu Splněné sny 722 286 327

Příspěvekod Paulie88 » úte 7. lis 2017, 21:58

Tak jste mě přesvědčili, jestli bude příští týden mít nějakou normální pracovní dobu, tak si udělám výlet do Brna a dám taky vědět, ať už tu máme konečně jasno ... :D

btw borecek82 , nestavila se tam náhodou místo ní bejvalá Eliška? :D Protože tahle část co si napsal , to jsem úplně přesně do posledního detailu zažil právě s ní :D

Přístup naprosto suprový, pusa skoro ve dveřích, hnedka kalhoty dolů a pusa na péro. Trochu pohonila, pochválila mi ho a šel jsem do sprchy. Dům je to starší, ale sprcha a záchod rekonstruovaný, ručník luxusně velký a nový. Po návratu další pusa (nemluvím o francouzácích) a luxusní kouř. Pěkně hluboko, poctivě, žádný přihoňování.
Paulie88

Příspěvekod petras60 » úte 7. lis 2017, 22:52

Máš pravdu je to bejvalá Eliška.
petras60

Příspěvekod acx » úte 7. lis 2017, 22:55

petras60 píše:Máš pravdu je to bejvalá Eliška.

to víš osobně nebo si to jen myslíš? Někdo, kdo ji zná velmi dobře, tvrdí že ne. :idea:
acx

Příspěvekod Foulenk » úte 7. lis 2017, 23:44

Neni to elis (velmi velká škoda :cry: :cry: ) ani v obliceji ji neni podobna ona elis mela takove jemnejsi rysy.. Tahle linda ma ostry čumak a je to hnedovlaska.. A Elis byla taková nejprve polo blondýnka pak se nechala odbarvit do sve zrzave barvy.. Na 10000% to neni Elis vim chodil sem jen za ni (kdyz jsem byl v Brně :lol: :lol: ) I kdyz jsem.na ni nedal recenzi.. Ale obe dve maji stejny pristup (sice elis o neco lepsi), prdelku vetsi, i kdyz ma linda kozicky vetsi ale pevny, obe dve jsou čahouni (zirafy), v hlave to.maji asi podobny,ale s rozdilem v tom ze Linda mi rekla ze si Elis nasla chlapa a je s nim spokojena :lol: :lol: ale co ja vim.ze?pry ze chodi jen.elis na pokec k nim na cerveny barak :D Linda ta o sobe rika, ze potrebuje vic chlapu nez jednoho takze chlapa na cely zivot nepotrebuje :lol: :lol: ...
Foulenk

Příspěvekod lordek666 » čtv 23. lis 2017, 23:52

Tuhle slečnu můžu doporučit. V obličeji sice slabší, ale to pro mě nic neznamená když mrdá jak kralovna. Nikdy se mi nestalo ani u žen se kterými jsem nešel za peníze že by mě z pelechu nechtěly pustit 8) takže jestli vám jde o dobrou mrdačku, zkuste ji. Jestli chcete krásnou modelku, netrapte sebe, ale hlavně ji.

Přístup 10
Tělo 4
Obličej 3
Kouř 8
Šuk 9
lordek666

Příspěvekod Bolekalolek » pát 24. lis 2017, 20:26

lordek666 píše:Tuhle slečnu můžu doporučit. V obličeji sice slabší, ale to pro mě nic neznamená když mrdá jak kralovna. Nikdy se mi nestalo ani u žen se kterými jsem nešel za peníze že by mě z pelechu nechtěly pustit 8) takže jestli vám jde o dobrou mrdačku, zkuste ji. Jestli chcete krásnou modelku, netrapte sebe, ale hlavně ji.

Přístup 10
Tělo 4
Obličej 3
Kouř 8
Šuk 9

Jak moc se její tělo odchyluje třeba od té druhé fotky, kde je na čtyřech?
Bolekalolek

Příspěvekod broukpytlík » pát 24. lis 2017, 22:09

Takže foto je prostě FAKE. :roll:
broukpytlík

Příspěvekod lordek666 » pát 8. pro 2017, 21:03

Foto dost odpovídá k přihlédnutí, že není foceno včera. Sama říkala, že ráda chodí na pívo. Takže tukové zásoby se zvětšily
lordek666

Příspěvekod Paulie88 » pát 8. pro 2017, 23:26

Holkám prostě pívo nesluší :D já to říkám pořád ... Ono ani pro chlapy není nic extra když ho pijou po hektolitrech ...

Jinak se mi k ní konečně podařilo objednat na příští týden, takže sem přihodím taky něco do mlýnu, ať už je konečně jasno ...
Paulie88

Příspěvekod noname45290 » sob 16. pro 2017, 13:58

Zase nic? :-D
noname45290

Příspěvekod frantavb » sob 16. pro 2017, 17:23

Paulie88 píše:Holkám prostě pívo nesluší :D já to říkám pořád ... Ono ani pro chlapy není nic extra když ho pijou po hektolitrech ...

Jinak se mi k ní konečně podařilo objednat na příští týden, takže sem přihodím taky něco do mlýnu, ať už je konečně jasno ...

Tak týden už uplynul tak se pochlub jak jsi pochodil.
frantavb

Příspěvekod rotoped » úte 19. pro 2017, 21:23

Moc prijemna navsteva, fotky bych rekl jsou prave. V obliceji zadny zazrak a jeji vyska mensi chlapy asi bude trochu intimidovat, ale jinak toho tela se musim zastat - byl jsem nedavno a je v naprostem poradku. Ano, ma trochu vosi postavu - utly pas a sirsi boky/zadek - ale to ja osobne pokladam za dost sexy. Jinak telo pevne, zezadu fakt krasny pohled. Koureni spis prumer, ale to je fakt dost subjektivni, jak komu ktera technika sedne. :D

Pristup 10/10, jak uz tu bylo hodnekrat napsano. Mezi profi asi nic moc lepsiho nenajdete. Fakt na holku budte hodni, zaslouzi si to.
rotoped

Příspěvekod lordek666 » čtv 5. dub 2018, 8:12

Za pár týdnů by měla jít na mateřskou dovolenou... Bříško sice zatím moc velké není, brzy asi bude. Záleží na preferencích každého, pro mě to bylo trochu nepříjemné překvapení. Řekl jsem si že to zkusím, když jsem se k ní konečně dostal, ale mě tento typ trojky vůbec nebere.
lordek666

Příspěvekod Paulie88 » pon 27. srp 2018, 18:55

Safra, projížděl jsem fórum a koukám že já sklerotik tu zapomněl napsat slíbenou recenzi, byl jsem za ní totiž trochu později a ještě ve spěchu a tak nějak jsem na to zapomněl ... Bylo to opravdu ten poslední týden kdy operovala, pak už odešla na mateřskou jak tu bylo psáno, takže už by jí stejně nikdo nestihl.

Za Lindou jsem byl celkem asi 5x a jelikož jsem sváteční norník tak to už je na mě hodně a řadím jí u sebe rozhodně na první místo a naprostý TOP - co se týče přístupu, podobnej sem zažil s Miou, ale s Lindou to bylo přece jenom víc uvěřitelný, asi i díky věku, jelikož nejsme daleko od sebe a prostě jsme si od první návštěvy neskutečně sedli a ona taky byla hotová z mýho "nástroje" a pořád si s ním chtěla hrát (i když nevím proč zas tak extra to není :D) a bylo to opravdu jak s milenkou, kámoškou, prostě něco co jen tak na privátu nezažijete. Nebyl problém abych u ní pobyl o něco déle než stanovený čas a někdy jsem se musel doslova vyhazovat sám ...

Co se týče postavy tak to už samozřejmě TOP nebyl, ale i tak já byl spokojen, když ještě nebyla "v tom" tak měla trošku bříško, ale nic hrozného, hodně vyšší postava,větší zadek, to všechno už tu bylo psáno ... Kdo je na menší hubený holky s malým pevným zadečkem, tak to by nemělo za ní smysl chodit... Já mám radši větší zadečky a užívám si ten pohled zezadu a s ní to je něco parádnýho. Kouř za mě velmi slušnej, nijak nepřihoňuje aby se člověk fakt udělal, ráda použvala jazyk a různé kombinace a já si to užíval, naopak se ráda nechávala lízat a líbilo se jí to a co se týče sexu tak klasika, zezadu si to krásně užijete při pohledu na ten zadeček a ostatní polohy taky v pohodě ...

Za mě když to shrnu všechny návštěvy tak moje nejoblíbenější holka prostě vůbec za kterou sem hrozně rád chodil a prostě strašná škoda tý "nehody" co se jí stala :D ale tak přeju jí to, ale zároveň se bojím toho, že se už asi do byznysu nevrátí, těžko říct jak by to skloubila, pokud by neoperovala přímo ze svého bytu kde by měla vedle v místnosti dítě, ale možný je asi všechno ... Ale při poslední návštěvě říkala že se vrátí asi a vzuhledem k tomu jaká je to nymfomanka a jak sex potřebuje klidně několikrát denně (už se mi stalo že sem za ní přišel ráno a ona už si to předtím musela udělat sama :D :D ) tak se třeba opravdu vrátí a pak hned neváhám a okamžitě se objednávám :D
Paulie88

Příspěvekod AlpakaXX » pon 7. led 2019, 13:31

Nevíte někdo jestli už zase někde neinzeruje nebo jestli se chystá vrátit v dohledné době?
AlpakaXX

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky