Safra, projížděl jsem fórum a koukám že já sklerotik tu zapomněl napsat slíbenou recenzi, byl jsem za ní totiž trochu později a ještě ve spěchu a tak nějak jsem na to zapomněl ... Bylo to opravdu ten poslední týden kdy operovala, pak už odešla na mateřskou jak tu bylo psáno, takže už by jí stejně nikdo nestihl.
Za Lindou jsem byl celkem asi 5x a jelikož jsem sváteční norník tak to už je na mě hodně a řadím jí u sebe rozhodně na první místo a naprostý TOP - co se týče přístupu, podobnej sem zažil s Miou, ale s Lindou to bylo přece jenom víc uvěřitelný, asi i díky věku, jelikož nejsme daleko od sebe a prostě jsme si od první návštěvy neskutečně sedli a ona taky byla hotová z mýho "nástroje" a pořád si s ním chtěla hrát (i když nevím proč zas tak extra to není

) a bylo to opravdu jak s milenkou, kámoškou, prostě něco co jen tak na privátu nezažijete. Nebyl problém abych u ní pobyl o něco déle než stanovený čas a někdy jsem se musel doslova vyhazovat sám ...
Co se týče postavy tak to už samozřejmě TOP nebyl, ale i tak já byl spokojen, když ještě nebyla "v tom" tak měla trošku bříško, ale nic hrozného, hodně vyšší postava,větší zadek, to všechno už tu bylo psáno ... Kdo je na menší hubený holky s malým pevným zadečkem, tak to by nemělo za ní smysl chodit... Já mám radši větší zadečky a užívám si ten pohled zezadu a s ní to je něco parádnýho. Kouř za mě velmi slušnej, nijak nepřihoňuje aby se člověk fakt udělal, ráda použvala jazyk a různé kombinace a já si to užíval, naopak se ráda nechávala lízat a líbilo se jí to a co se týče sexu tak klasika, zezadu si to krásně užijete při pohledu na ten zadeček a ostatní polohy taky v pohodě ...
Za mě když to shrnu všechny návštěvy tak moje nejoblíbenější holka prostě vůbec za kterou sem hrozně rád chodil a prostě strašná škoda tý "nehody" co se jí stala

ale tak přeju jí to, ale zároveň se bojím toho, že se už asi do byznysu nevrátí, těžko říct jak by to skloubila, pokud by neoperovala přímo ze svého bytu kde by měla vedle v místnosti dítě, ale možný je asi všechno ... Ale při poslední návštěvě říkala že se vrátí asi a vzuhledem k tomu jaká je to nymfomanka a jak sex potřebuje klidně několikrát denně (už se mi stalo že sem za ní přišel ráno a ona už si to předtím musela udělat sama

) tak se třeba opravdu vrátí a pak hned neváhám a okamžitě se objednávám