acx píše: má plno, nepamatuje si vás, což je u slečen v tom počtu návštěv běžné. ..co kdyby náhodou měla volno.
Spíše už z toho množství ču....ů (myšleno část těla) jí to leze na mozek, což není divu.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
acx píše: má plno, nepamatuje si vás, což je u slečen v tom počtu návštěv běžné. ..co kdyby náhodou měla volno.
labrador píše:Nevíte někdo, kam se poděla tato slečna, prosím?
alois22 píše:Škoda. Tak já už dnes zkusil čtyři favoritky a všechny nedostupné, už nevím koho zkusit, Brno je plný tlustých starých bab. Raděj si dnes vyhoním
alois22 píše:... všechny nedostupné, už nevím koho zkusit, Brno je plný tlustých starých bab. Raděj si dnes vyhoním
vulcan píše:alois22 píše:... všechny nedostupné, už nevím koho zkusit, Brno je plný tlustých starých bab. Raděj si dnes vyhoním
Copak není dost hezkých dívek i mimo priváty, mimo placený sex ?![]()
![]()
![]()
Navíc je pravděpodobné, že ti nebudou měřit čas, dávat různá omezení, papouškovat naučené fráze..
Erikborovicka píše: Jenže dnešní dívky mají kolikrát nereálné požadavky typu že někdo ve 20 letech bere 60 tisíc měsíčně, má vlastní byt, auto atdNebo že někdo musí být vysoký, mít svaly atd ... Takže chápu, že občas někdo zvolí tuhle snadnější cestu, když má problém delší dobu někoho najít.
vulcan píše:Erikborovicka píše: Jenže dnešní dívky mají kolikrát nereálné požadavky typu že někdo ve 20 letech bere 60 tisíc měsíčně, má vlastní byt, auto atdNebo že někdo musí být vysoký, mít svaly atd ... Takže chápu, že občas někdo zvolí tuhle snadnější cestu, když má problém delší dobu někoho najít.
Nemyslím si, celá řada dívek je normálních, řekl bych větší část. Vůbec nyní neřeším vzhled, jsou mezi nimi dívky krásné i průměrné.
Samozřejmě záleží mezi jakou populací, skupinou se pohybuješ. Pokud mezi zlatokopkami, s omezeným rozhledem, s tendencí ke konzumnímu životu, tak ti to může připadnout.
Naopak jiné skupiny dívek to mají v hlavě srovnané, pracují na svém vzdělání, pečují o sebe, chodí na brigády, kde si vydělají zlomek toho, co na privátech. Někdy jen zírám, a mají můj obdiv. A není jich málo. A když pak občas zajdeš na privát, vidíš ten obrovský rozdíl, v chování, k přístupu k penězům, tak pak se ti snáze dělají otočky na privátech.
alois22 píše:Tak já to vyřešil tak, že jsem jel do Olmiku za Lussya paráda, krásná normální mladá holka. Moc pěkně tvarovaná, štíhlý pas, plochý bříško, nádherný prsa a pěknej zadek, za mě paráda, už dlouho jsem neodcházel tak spokojenej. Rozhodně vypadá líp jak na fotkách a pokec v pohodě. Každopádně jsem prý byl dnes už třetí brňák, což o něčem svědčí
user321 píše:alois22 píše:Tak já to vyřešil tak, že jsem jel do Olmiku za Lussya paráda, krásná normální mladá holka. Moc pěkně tvarovaná, štíhlý pas, plochý bříško, nádherný prsa a pěknej zadek, za mě paráda, už dlouho jsem neodcházel tak spokojenej. Rozhodně vypadá líp jak na fotkách a pokec v pohodě. Každopádně jsem prý byl dnes už třetí brňák, což o něčem svědčí
Ty vole takovy kus kvuli sukecu![]()
![]()
Zas tak spatne na tom Brno urcite neni
![]()
Kazdopadne zkus radsi Anett, je rozhodne nejlepsi jestli teda jeste das tu dalkudocela kus takhle jet to ani v okoli v Brna nic neni?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků