Hledat  

CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Příspěvekod P.J. » úte 1. črc 2008, 12:22

Nějak si to berete děvčata, ale musím uznat, že ani mě to hodnocení 1-5 nebere. Co se týká zahraničí tak si tam asi nebyla, protože cola tam mnohdy vychází levněji než tady milá dámo. Ano vaše služby tam jsou dražší tak šťastnou cestu těm, které tady mají málo. Jestli si myslíš, že v zahraničí jsou pánové na vyšší úrovni chování tak se hodně pleteš v mnoha zemích by jsi byla nepříjemně překvapena a s láskou na nás vzpomínala. A co se týká zdražování klidně si zdražuj to je tvoje věc. My si zajdem jinam.
Souhlasím, že nemá smysl se pouštět do boje s větrnými mlýny a toto je můj poslední příspěvek sem.
P.J.

Zdražovat se nebude ...

Příspěvekod monikavenga » úte 1. črc 2008, 12:25

No a pozor na výhružná sdělení o zdražování .... ZDRAŽOVAT SE NEBUDE... leda, že by se rozšířily služby .... že by si dotyžné kolegyně místo tří otvorů nechaly udělat ještě nějaký čtvrtý ... třeba na zádech, nebo přímo do hlavy.
Prosím, nemažte tuhle diskusi, je zde jasný důkaz o IQ pisatelek ... tzn: podle fotky blbku nepoznáš...
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod vulcan » úte 1. črc 2008, 12:31

Zmije píše:Musím se opravdu pousmát...chlapy vy tady hodnotíte,....A to hodnocení jako 1-5 ...
... najdou se mezi Váma i vyjímky, a na prachách jestli to bude za litr levnější jim nezáleží!!!!
... S těma vašema pojebanejma 800 kilama byste si v zahraničí mohly tak objednat coca-colu......
.....chlapi a bude se zdražovat,a ne jenom jedna několik,tak sociály ani nechodit......

Zmije, Ty nejsi ťapinka, nejspíš jsi PSICE ( odhaluje Tě první příspěvek a nenávistný tón), Tobě podnikání a dobrý přístup k lidem nic neříká. Ani netušíš, jakou medvědí službu děláš svým ovečkám.... takový přístup musí odradit i Ty, kteří třeba u některé byli spokojeni.

Myslím, že na penězích záleží všem, Tobě obzvlášť, jinak bys tady tak nevyšilovala.
Na priváty chodím různě po naší krásné zemi, a vůbec nemáš pravdu, že s cenou, jak píšeš, 800 kč .. se máme jít... :)
Určitě neplatí, že čím vyšší cena, tím lepší služba, jsou perfektní holky v cenách řekněme 600-800 půl hoďky, s perfektním přístupem, a tudíž s opakovanou klientelou. A jsou horší, tuctové, nezajímavé a i hrubé za 1000 Kč za půlhodinu. A samozřejmě jsou za 1000 i velmi příjemné a milé dívky - které ovšem se nechovají jako zmije.
(nechci být konkrétní, mám již zprávu o vyhrožování jedné velmi milé dívce za nižší cenu.... kam to spějeme..)
Ono taky dost záleží, kolik % odvádějí svým pastevcům.
V Praze je velká konkurence mezi dívkami, i proto najdete velmi pěkné a milé dívky v cenách 600 / 800. Pokud se chtějí udržet, tak rozhodně nepředvádějí to, co Zmije. Samo, že jsou v Praze i dražší a hodně dražší, ale dát vybrat, a z mé zkušenosti, v kvalitě služby není rozdíl.
V Plzni je cenová hladina většinou 700 - 800půl / 1000 - 1200 hodina, najdou se i nižší taxy. Severní Čechy, Ostravsko, Kladno - to je ještě cenově nižší úroveň. Ale pozor nejsou to žádné šmudly, ale pěkné a ve velkém % příjemné priváty.
V zahraničí najdeš, Zmije, priváty za 30 euro i za 50 euro ( vždy čisté, s lékařským papírem o proběhlých vyšetřeních, ne starších 2-3 měsíců) - to bych rád viděl, co bys říkala, kdyby toto po Tobě někdo chtěl na privátě ( ale to by Ti VZP neproplatila.. :lol: ).
Nechci chválit jen cizí města, i tady v Brně máme pěkné a slušné dívky a priváty, najdeme je za 600 i za 1000 za půl hoďky.. Slušnému chlapovi nebude líto dát někde o trochu víc, ale musí vidět a cítit snahu druhé strany poskytnou příjemnou službu.
Klidně Zmije zdraž, na to máš právo.. ovšemže stejné právo nechodit , na takové priváty máme my. A nejspíš Ti holky utečou...

Co se týče našeho chování.. samozřejmě jsou asi rozdíly v chování, jako všude. Osobně se chovám ke každé ženě ( ve všech městech ) příjemně, slušně, vždy jsem osprchován, umyt, nesmrdí mi z úst, nejsem pod vlivem.. :) A musím říci, že v drtívé většině je to dívkou oceněno, často se změní i její chování.
Ovšem najdou se případy, kdy se nezmění nic, už je to asi geneticky zakodováno..
Nediv se, že zde chlapi hodnotí dívky, na to je to forum určené, docela určitě dívky hodnotí i chlapy, nikdo Ti nebrání, abys založila podobné forum, určitě bychom se poučili, pokud by tam byly fakta a ne kydy.

Přeji pěkný den.
vulcan

Příspěvekod Honzi » úte 1. črc 2008, 15:12

Zmije :
Na těch penízcích jsi závislá daleko víc. Beru, že možná někteří jsou nemytí, ... . Tak je nepusťte ani přes práh. Pokud je berete, tak nemáte na výběr. Vyřiďte si to se svým bačou či bačovou, který vás k tomu nutí. Tohle není naše vina, ale vaše. Pokus se musíte snížit k tomu, obsloužit houmelesáky, abyste měly vůbec nějaký peníz, tak to není náš problém. Svoji cenu si určujete hlavně tímto, na cenou v penízcích. Nebo si myslíš, že je normální, aby si ta, která bere kohokoliv, mohla určovat vyšší cenu? Klidně je zvyšte, třeba na desetinásobek. Aspoň bude jasné, kam chodí ti bezdomovci. Budu vám jen vděčný.

Monika :
Myslím si, že zmije a psice jsou bačové, takže ne tvoje kolegině. :lol: Když k tomu přidám minulé časy :roll: . Styděl bych se za takové kolegině. :cry:
Honzi

zapomněl jsem na Olomouc

Příspěvekod vulcan » úte 1. črc 2008, 15:53

Když už jsem popisoval ty města.., a jejich úroveň služeb a cen,
zapomněl jsem na Olomouc - máme to z Brna po dálnici kousek :lol: .

V Olomouci určitě dobré i špatné priváty. Ale obvyklá taxa 700 půl hodiny/ 1200 hodina. Občas i vynikající priváty, pro znalé - Roosveltova, Balbínova, Poupětova, Kosmonautů, Synkova, - tady si snad mohu dovolit jmenovat, zde řevnivost Brno - Olomouc nedosáhne..
Jsou i priváty, řekněme velmi levné 500/800 Jalta, Thomajerova.., ale i tam většinou průměrné služby a dobré chování. Možná mně Hanáci budou oponovat nebo upozorní na špatné..
Snad jen privat Přichystalova 1000/1500 a Scarpelini 1000/1400 mají vyšší taxu, ale zároveň špičkové dívky a služby, výběr...
Nestalo se mi, že bych se setkal s neochotou, hrubostí atd.. - uznávám, že možná jsem měl štěstí .. nevím..
Zamyslel se někdo, proč tomu tak je ?
Toto forum je brněnské, nechci dělat reklamu jiným městům, ale to jen aby jsme měli trochu srovnání, když čteme takové příspěvky.
vulcan

Re: zapomněl jsem na Olomouc

Příspěvekod edsik » úte 1. črc 2008, 17:04

vulcan píše:Když už jsem popisoval ty města.., a jejich úroveň služeb a cen,
zapomněl jsem na Olomouc - máme to z Brna po dálnici kousek :lol: .

V Olomouci určitě dobré i špatné priváty. Ale obvyklá taxa 700 půl hodiny/ 1200 hodina. Občas i vynikající priváty, pro znalé - Roosveltova, Balbínova, Poupětova, Kosmonautů, Synkova, - tady si snad mohu dovolit jmenovat, zde řevnivost Brno - Olomouc nedosáhne..
Jsou i priváty, řekněme velmi levné 500/800 Jalta, Thomajerova.., ale i tam většinou průměrné služby a dobré chování. Možná mně Hanáci budou oponovat nebo upozorní na špatné..
Snad jen privat Přichystalova 1000/1500 a Scarpelini 1000/1400 mají vyšší taxu, ale zároveň špičkové dívky a služby, výběr...
Nestalo se mi, že bych se setkal s neochotou, hrubostí atd.. - uznávám, že možná jsem měl štěstí .. nevím..
Zamyslel se někdo, proč tomu tak je ?
Toto forum je brněnské, nechci dělat reklamu jiným městům, ale to jen aby jsme měli trochu srovnání, když čteme takové příspěvky.

existuje nejaká web.stranka o privatech v Olomouci?
edsik

Olomouc

Příspěvekod vulcan » úte 1. črc 2008, 17:23

edsik píše:
vulcan píše:Když už jsem popisoval ty města.., a jejich úroveň služeb a cen,
zapomněl jsem na Olomouc - Toto forum je brněnské, nechci dělat reklamu jiným městům, ale to jen aby jsme měli trochu srovnání, když čteme takové příspěvky.

existuje nejaká web.stranka o privatech v Olomouci?

nevím o nějaké "speciální", ale je inzertní časopis, myslím Profit, a jeho internetová verze,
a pak v rámci celostátního Norníka.net
vulcan

Příspěvekod eman » úte 1. črc 2008, 19:08

Musím se přidat k diskuzi - dle mého soudu se zcela evidentně jedná o Merhautovu ulici, poblíž dětské nemocnice. Zřejmě místní utěšitelky nemají moc kšeftů a tak tady jejich ,,předačka" Lenka 72341xxxx trošku pod přezdívkami ,,zmije", ,,psice" prudí v tuto chvili již své bývalé klienty...
Moniko Vengo - smekám nad Tvým nadhledem na věc z pozice strany ,,nabídka"!!!!
eman

Bojkot Merhautovy

Příspěvekod clubBM » úte 1. črc 2008, 19:16

Taky jsem tam (Merhautova 7) jednou nebyl spokojen, takže už nebudu navštěvovat a připojuji se k bojkotu.
A kupodivu jsme tam taky diskutovali o cenové úrovni Praha x Brno.
clubBM

Příspěvekod vulcan » úte 1. črc 2008, 21:24

Nechci moc tříštit téma, ale jak jsem psal - viz výše- o cenách v zahraničí.
..priváty za 30 euro i za 50 euro ( vždy čisté, s lékařským papírem o proběhlých vyšetřeních, ne starších 2-3 měsíců)... myslel jsem tím v té chvíli běžné německé priváty - téměř v každém větším městě Západního Německa. Mimoto jsou i daleko dražší, záleží na lokalitě, na klientele a na službách. Vedle toho jsou Laufhausy a Erosparky, kde jsou ceny 30 Eur běžné, je tam výběr 15 - 30 dívek, čisto, bezpečno, a "německý pořádek" s lékařskými papíry. Občas, spíše dost často, se tam i domluvíte česky nebo slovensky.
Podobně relativně levnější podniky jsou i v Itálii, Španělsku a Nizozemí. Naproti tomu jsou výrazně dražší v Rakousku, Norsku, Británii atd.
Ale i v těch levnějších se osazenstvo chová na úrovni. Myslím tím jak ťapiny, tak norníky.
To jen informace, pro Zmiji, kdyby se chtěla přestěhovat..... :D
vulcan

Příspěvekod prog » úte 1. črc 2008, 21:58

Někdy v dubnu jsem navštívil také privát na Merhautové v 1. patře ( v tomto domě se totiž poskytovaly nebo ještě poskytují sex služby také ve 3., 5. a 6. poschodí). Byl jsem za slečnou Luckou 732 336 467 a musím říct, že se jedná o velmi milé ,přijemné a snaživé stvoření. Bylo by proto nefér házet všechny holky z tohoto patra do jednoho pytle...Sám jsem také přesvědčen, že psice ,zmije nebo jak si říká, je ta vyžraná Lenka co každou chvílu mění tel. čísla a láká klienty ne fake fotky !
prog

zahranici

Příspěvekod cccube » úte 1. črc 2008, 22:33

tak nevim jestli ta dama byla venku nicmene moje kamaradka obcas maka venku konretne v Londyne na private da se rict na jednom z tech lepsich. Obvykla taxa je 100 liber na hodinu z cehoz musi pulku odevzdat takze ji zbyva 50 liber. Pri dnesnim kurzu 1 libra 30 korun tj. 1500,- . Nedej boze ze by se na klienta byt by to byl smradlavej pakistanec tvarila kysele nebo na nej byla sprosta ci arogantni. Takze pokud ma nejaka slecna namireno ven tak mi nezbyva nez ji poprat hezkou cestu a treba nez se vrati tak ji nauci aspon slusnyho chovani. A pokud se si ty damy prectou reakce tak nikdo z tech co si ztezuji podle meho nazoru a dle kultivovanosti jejich projevu nepatri mezi asocialy kteri smrdi nebo neco podobneho. jde o to ze kdyz clovek nekam prijde tak by byl rad kdyby ta dotycna se nechovala jako ze ji to obtezuj, protoze me opravdu nezajima jestli mela deset chlapu prede mnou nebo splaci dluhy nebo ja nevim co. Pokud ma nejaky problem tak at vyhleda odbornou pomoc nebo radu nebo pokud to psychicky nezvlada tak at to zabali az toho ma dost a pokracuje druhy den. A jestli se nejake dame zda litr za pul hodky malo tak nevim jestli je tady nejaky manazer nejake velke spolecnosti tak myslim ze ani ten si tolik nevydela
cccube

Příspěvekod vulcan » úte 1. črc 2008, 22:55

prog píše:Někdy v dubnu jsem navštívil také privát na Merhautové v 1. patře ( v tomto domě se totiž poskytovaly nebo ještě poskytují sex služby také ve 3., 5. a 6. poschodí). Byl jsem za slečnou Luckou 732 336 467 a musím říct, že se jedná o velmi milé ,přijemné a snaživé stvoření. Bylo by proto nefér házet všechny holky z tohoto patra do jednoho pytle...Sám jsem také přesvědčen, že psice ,zmije nebo jak si říká, je ta vyžraná Lenka co každou chvílu mění tel. čísla a láká klienty ne fake fotky !

určitě by to bylo nespravedlivé, brát všechny paušálně jako špatné..
v tom 1.patře ta Lenka inzeruje dveře 4,
nepamatuješ progu, jestli to byly jiné dveře ?
v 5.patře je také velmi slušná Simona.

ad cccube: je to tak, ten privát v Londýně určitě patří ještě k těm dražším..
zahraniční stáž by mnoha dívkám otevřela oči ( aspoň těm, co více přemýšlí a všímají si.. Nic není zadarmo ani v cizině, tam ještě mnohem více..
- výdělek 600-1000 Kč za hodinu nemá většina vzdělaných, zkušených lidí v odpovědných funkcích.. ani zdaleka
nicméně existuje trh a norníci ( s překrveným..)

Je třeba ale říci, že peníze ťapinkám určitě nezávidím, skutečně ne každý norník je na úrovni. Ale vždy je tady volba, z obou stran.
vulcan

Příspěvekod david2 » úte 1. črc 2008, 23:38

Prohlášení PSICE má 2 roviny. Ta první je o jejím zvláštním přístupu při poskytování služeb, kdy tvrdě kritizuje své živitele a na jejíž téma se zde diskutuje. A ta druhá a podle mého názoru, daleko nebezpečnější, je výhružka se zveřejňováním tel. čísel nepohodlných klientů. Toto je pro mě naprosto nepochopitelná skutečnost a vůbec nechápu, jak si to poskytovatel jakýchkoliv služeb, může dovolit! Vždyť toto je od ní ten největší hnus, zákeřnost a podraz!!!
david2

Znalci

Příspěvekod monikavenga » stř 2. črc 2008, 6:28

Vidím, že se to tady hemží znalci .... je zajímavé, že mne nikdy při mých cestách do zahraničí nenapadlo zkoumat tohle téma ... za 14 dní odjíždím do Španělska , pak do Francie... zkusím se tam podívat, popřípadě diskrétně pokecat s místními.Myslím si, že lidi jsou v podstatě všude stejní - někteří hloupí a jiní chytří a schopní. Krásný den, MonikaVenga
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma