Číslo dveří si nepamatuju, ale myslím, že to bude asi ta čtyřka. Už to, že se v jednom, pouze šesti podlažním baráku nachází skoro v každém poschodí privát, beru jako skutečnou raritu...takže , že by se nacházel další privát v 1. patře? tak to pochybuju, ale za luckou jsem byl v bytě, který je v tom podlaží nalevo od schodů resp. směrem od centra.
P.S. Po privátech chodím skoro 15 let..v průměru tak jednou za 2 měsíce...čím víc jsem jich poznal, tim víc si člověk váží těch kvalitních...Bohužel v mém případě se o návštěvám těchto služeb, dá hovořit jako již o závislosti, protože si kolikrát říkám, že se na to už vykašlu...no a příště jdu stejně zase.

Sám si říkám, jestli mám právo někoho hodnotit, když také lezu na ženskou na, kterou vleze za den několik chlapů, ale stejně mi to nedá...Stěžovat si tady na svou živnost, kterou si sama vybrala ? To je silná kávička...
Psice nebo jak si ty zmije říkáš, pokud Tě ta práce nebaví ,tak jí nedělej. Sama jen svým příspěvkem ukazuješ, co jsi ochotna pro prachy udělat, když po sobě necháš válet, kdejaké smradlavé prase !
Poradím Ti. Najdi si práci odpovídající Tvé urovni schopností a vzdělání !
A pokud se Ti zdá divné, že za naše vydělané peníze, požadujeme kvalitní a seriozní služby, tak nejsi z tohoto světa...to je snad samozřejmost !
Kvalitních holek se také pár najde. Tímto se jich nechci dotknout, ale pro mě zůstává bezkonkurenčně nejlepší Zuzka z Durďákové. O té bych nikdy nedokázal mluvit jako o kurvě, ale jako pouze o vynikající kamarádce. Nemáte někdo na ní nějaký kontakt? Email, icq skype...cokoliv, chtěl bych jí jen pozdravit